- 2 Aralık 2014
- 26
- 11
- 3
- 34
- Konu Sahibi itsmeangel
Demek istediğinizi anlayamadımÖncelikle şunu sormak istiyorum.
Konunuz eğer “kayınvalide sorunu” olsaydı içerik değişecek miydi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Demek istediğinizi anlayamadımÖncelikle şunu sormak istiyorum.
Konunuz eğer “kayınvalide sorunu” olsaydı içerik değişecek miydi?
Bak tatlim dunden beri yaziyorum dimi sana.. bugun kv aniden geldi habersiz oturdu sonra gelinlerini yaninesimin dayisnn esini cagirdi geldiler kahvalti hazirladim gitti yenge.. kv iturdu bi saat sonra esimin teuzesi geldi.. sonrq yenge tekrar geldi cocuklariyla.. o gitti bukez diger teyzesi geldi esimin.. ben karnim burnumda bi aya dogurqcam allah hepsinin bin turlu belasini versin diyorum yemin ederim suanda oturdum saat on ikiden beri.. dahada cay koydum yani oturuyorlar gitmeleri onu bulur soyle napimm anlamayan anlqmqz iste boylesine dustum bende allah vicdan versin insallah.evimizde annemiz kiymazdi kahvalti hazirlatmaya el iste it gibi calistiriyor aslada kv de bi bqrdqgi tezgaha koymadi..buda benim sinavim iste...[/QUOTE]Arada eşler olmasa zaten kimseye katlanılmaz kiAllah yokluklarını göstermesin ama aile içinde mutluda etsın ayrıca
Esın birşey demiyor mu normal bir durum olsa hadi gene bi derece ama hamileymissin insan dinlenmek ister rahat etmek ister. Esine bir evlat vereceksin o bisi yapmalı sanki[/QUOTE]Bak tatlim dunden beri yaziyorum dimi sana.. bugun kv aniden geldi habersiz oturdu sonra gelinlerini yaninesimin dayisnn esini cagirdi geldiler kahvalti hazirladim gitti yenge.. kv iturdu bi saat sonra esimin teuzesi geldi.. sonrq yenge tekrar geldi cocuklariyla.. o gitti bukez diger teyzesi geldi esimin.. ben karnim burnumda bi aya dogurqcam allah hepsinin bin turlu belasini versin diyorum yemin ederim suanda oturdum saat on ikiden beri.. dahada cay koydum yani oturuyorlar gitmeleri onu bulur soyle napimm anlamayan anlqmqz iste boylesine dustum bende allah vicdan versin insallah.evimizde annemiz kiymazdi kahvalti hazirlatmaya el iste it gibi calistiriyor aslada kv de bi bqrdqgi tezgaha koymadi..buda benim sinavim iste...
Aynen sonuçta bizimde annelerimiz var. Bugün onların mahalleye gittik ona gelmedik diye bozuk suratıma bile bakmadı. Yarın davet edecekti hemen yemeğim var dedim kalakaldi. Kız annesi olmak daha zor herseyi paylaştığın kişi evinden gidiyor erkek zaten sürekli evde duran bi cins degil ki ama biz tutuyoruz onları engeliz biz onlara goreHepsimi aynı olur kv lerin.
Haftaiçi burda kalın haftasonu evinize gidin diyordu benimki bir ara. Şimdide haftasonu gitsek illa yatıya kalın diye tutturuyor. İnsan kendi yatağında yastığında rahat eder ama bunu anlayan yok! Bir de laf işitiyoruz sizin kalalım demeniz lazım diye. Evlerimizin arası da 15 dk. Uzak olsa hadi neyse dicem.
Ben hazırlığımız yok diyorum. Burada kıyafet pijama bırakın diyor o zaman da :)
Yani baş edemezsin canım. Kırılırsa kırılsın yapacak bişey yok. Evine gitmek istemen suç değil sonuçta. Başka yatakta uyuyamıyorum de. Eşini de tembihle kalmayalım desin.
Amaç oğullarını devamlı yanlarında görmek ama evlenince öyle bir dünya yok. Bende gidip kendi annemde kalalım demiyorum.
Esim laf soyluyor hatta onun soyledigi laflari bana soyleseler bidaha o eve gitmem bile ama hiccc kiclarini kaldirmiyorlar bile[/QUOTE]Esın birşey demiyor mu normal bir durum olsa hadi gene bi derece ama hamileymissin insan dinlenmek ister rahat etmek ister. Esine bir evlat vereceksin o bisi yapmalı sanki
QBak tatlim dunden beri yaziyorum dimi sana.. bugun kv aniden geldi habersiz oturdu sonra gelinlerini yaninesimin dayisnn esini cagirdi geldiler kahvalti hazirladim gitti yenge.. kv iturdu bi saat sonra esimin teuzesi geldi.. sonrq yenge tekrar geldi cocuklariyla.. o gitti bukez diger teyzesi geldi esimin.. ben karnim burnumda bi aya dogurqcam allah hepsinin bin turlu belasini versin diyorum yemin ederim suanda oturdum saat on ikiden beri.. dahada cay koydum yani oturuyorlar gitmeleri onu bulur soyle napimm anlamayan anlqmqz iste boylesine dustum bende allah vicdan versin insallah.evimizde annemiz kiymazdi kahvalti hazirlatmaya el iste it gibi calistiriyor aslada kv de bi bqrdqgi tezgaha koymadi..buda benim sinavim iste...
Inan bende saglikli duaunemiyorum a herkea bana sikayet etme kocana a dediler etmemeye basladim hi kocamda sagolsun yeri geldi catir catir kavga etti hepsiyle.. ama anladilar mi hayir.. en guzeli mesafe en en guzeli uzaklik ve sessiz kalmamak politik olmqk.. ne diyeyim ben beceremedim insallah sen beceririsin.. benim beddua edip allaha siginmaktan baska biseyim kalmadi[/QUOTE]Q
Ben surekli yan yanayim ama esimi kendime cekemiyorm ben napmaliyim ;(
YAni kocama sikayet etmesem bi nebze duzelir mi[/QUOTE]Inan bende saglikli duaunemiyorum a herkea bana sikayet etme kocana a dediler etmemeye basladim hi kocamda sagolsun yeri geldi catir catir kavga etti hepsiyle.. ama anladilar mi hayir.. en guzeli mesafe en en guzeli uzaklik ve sessiz kalmamak politik olmqk.. ne diyeyim ben beceremedim insallah sen beceririsin.. benim beddua edip allaha siginmaktan baska biseyim kalmadi