- 17 Aralık 2016
- 4.522
- 4.185
- 63
Karşınızdaki kişi nasıl davranırsa davransın asıl önemli olan ilişkide sizsiniz ,sizin tarzınız. O konuşsun siz mesafeli konuşun bakım nasıl değişecek.siz tavrınızdan ödün vemeyin.Mesafe koyamıyorum
Açık açık konuştum
Artık ağzınızla kuş tutsanız da ben sizin gerçekliğinize inanmıyorum diye
Ama hala çok samimiymısız gibi davranması deli ediyor beni
Senede bir kere evine giderim
Senede bir kere o gelir
Bayram seyran harici aramam ama
Arasınca da ooo çok samimiyiz beni çok sever Eda’sında takılır
6 sene oldu sizce değişmez miydi ?Karşınızdaki kişi nasıl davranırsa davransın asıl önemli olan ilişkide sizsiniz ,sizin tarzınız. O konuşsun siz mesafeli konuşun bakım nasıl değişecek.siz tavrınızdan ödün vemeyin.
Çok iyi yapmışsınız bu nedir ya eşinizde annesini destekliyo yani öyle anladımBenim kayınvalide eşimle evlendik başka şehirde 1 ay sonra damladı geldi sonra gitti biz kamuda çalışıyoruz 23 nisan 30 ağustos her tatili değerlendirdi yeni evliyiz daha bizim yerimize bayram tatili planı yapmaya başladı 9 günlük bayram tatilimi ya biz geliriz ya siz diyerek 2 ay önceden planlamaya başladı ipler bende orda koptu sonra eşime söyledim plan yapıyor annen beni dahil etme bu plana yapacaksanız siz yapın diye sonra birbirimize girdik anası olmadık yalanlar laflar söyledi bidahada aram düzelmedi onunlar yok onu boşa yok hakkımı helal etmem yok yolda yokuşta elimi tutmadı yok bilmem ne sırf eşimin hatrına bayramda gittim yüz buldu yine damlamaya başladı yani ağzıda gevşek asla iy iyönde öğüdünü duymadım oğluna evimizi tatil köyü gibi kullanma niyetindeydi velhasıl bu böyle sürdü gitti eşimle aramda iyice açıldı son tartışmamız yine 15 günlüğüne gelecekti eşimle birbirimize girdik eşyalarımı aldım çıktım anneme geldim dönmeyide düşünmüyorum ana oğul mutlu olsunlar
10 yıl oldu kuzum benimki hala aynı.6 sene oldu sizce değişmez miydi ?
valla gün aşırı gidipte mesafe konulmaz.
gitme sıklığını azaltın.
evinizde oturmuyor musunuz siz?
yorulur insan bir akşam oraya bir akşam oraya.
sinir krizi gecirdim, atanip il degistirdikten sonra. senede maksimum iki kez görüşüyoruz bence o bile fazla
hastayim musait degilim deyip kabul etmiceksiniz, yorgunum yatiyorum deyip gitmiceksiniz. iki gunde bir gitseniz de her gun gitseniz de yetmez onlara kusur bulmak istedikten sonra... neticede gözünüzün uzerinde kasiniz var
Ben öyle dedim diye beni istemiyor mu demis eşimi arayip üstüme saldı adam bavul topladı kabul etmiyor görüşmek istemememi. şuan bosaniyoruz Benim kocada is yok yanlışlıkla kaynana ile evlenmişim
Karşınızdaki kişi nasıl davranırsa davransın asıl önemli olan ilişkide sizsiniz ,sizin tarzınız. O konuşsun siz mesafeli konuşun bakım nasıl değişecek.siz tavrınızdan ödün vemeyin.
benim kv de doldurup doldurup uzerime saliyodu da benim esim hic anneci degilim diyen ana kuzularindandi, cabuk toparladi kendini.
yuva yikmak cok buyuk vebal, altindan nasil kalkacak bakalim. sizin de hakkinizda hayırlısı olsun ya. ömür boyu ipi benim elimde istedigimi yaparim tarzinda takilanlar da var
bosanmaniza degil de böyle bi adamla kaybettiginiz zamaniniza uzuldum
allah hayirli kapılar acsin size tez zamanda
Benim eş toparlanmaz. Her hatasını kapattı onu haklı çıkarmak için bana bağırdı çağırdı nasıl onu eleştirirsin diye. 10 küsur yıl sevgiliydik 1 yıl bile evli kalamadik sayesinde her hafta kavga sebebiydi. Anaci olduğunu çok iyi sakladı evlenene kadar. Oyle, geçen zamanima yazık...
Bende çok isterdim ana okul size mutluluklar demeyi kendi evime gidecek param bile yok muhtacim kaldiki eve gitsem ne anam ister ne babam kocana git die ben bide eşimi çok seviyorumBenim kayınvalide eşimle evlendik başka şehirde 1 ay sonra damladı geldi sonra gitti biz kamuda çalışıyoruz 23 nisan 30 ağustos her tatili değerlendirdi yeni evliyiz daha bizim yerimize bayram tatili planı yapmaya başladı 9 günlük bayram tatilimi ya biz geliriz ya siz diyerek 2 ay önceden planlamaya başladı ipler bende orda koptu sonra eşime söyledim plan yapıyor annen beni dahil etme bu plana yapacaksanız siz yapın diye sonra birbirimize girdik anası olmadık yalanlar laflar söyledi bidahada aram düzelmedi onunlar yok onu boşa yok hakkımı helal etmem yok yolda yokuşta elimi tutmadı yok bilmem ne sırf eşimin hatrına bayramda gittim yüz buldu yine damlamaya başladı yani ağzıda gevşek asla iy iyönde öğüdünü duymadım oğluna evimizi tatil köyü gibi kullanma niyetindeydi velhasıl bu böyle sürdü gitti eşimle aramda iyice açıldı son tartışmamız yine 15 günlüğüne gelecekti eşimle birbirimize girdik eşyalarımı aldım çıktım anneme geldim dönmeyide düşünmüyorum ana oğul mutlu olsunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?