Kaynana sorunu

Yani oncelikle annen hastaymış ve annene söylemiş geçmiş olsun diye sana söylemek zorunda değil hasta olan kişi sen değilsin
Kaldı ki aramak isteyen arar aramak istemeyen aramaz bunun içinde sen aramadın diyip önüne set çekmek mantıksız geliyor.

Onun haricinde bence iki taraflı burdaki konular gibi geldi

Birgün oraya birgün buraya nasıl enerji buluyosunuz birde niye evlendinizki o zaman herkes ailesiyle otursaydı,kayınvalidemi çok severim geçen hafta cuma gittim yarın için tekrar çağırdı yok anne bu hafta gelmiyim dedim oda ısrar etmedi yani sevdiğim halde haftada bir aynı yere gitmek boğuyo malesef

Karşınızdaki kişi nasıl davranırsa davransın asıl önemli olan ilişkide sizsiniz ,sizin tarzınız. O konuşsun siz mesafeli konuşun bakım nasıl değişecek.siz tavrınızdan ödün vemeyin.

Benim kayınvalide eşimle evlendik başka şehirde 1 ay sonra damladı geldi sonra gitti biz kamuda çalışıyoruz 23 nisan 30 ağustos her tatili değerlendirdi yeni evliyiz daha bizim yerimize bayram tatili planı yapmaya başladı 9 günlük bayram tatilimi ya biz geliriz ya siz diyerek 2 ay önceden planlamaya başladı ipler bende orda koptu sonra eşime söyledim plan yapıyor annen beni dahil etme bu plana yapacaksanız siz yapın diye sonra birbirimize girdik anası olmadık yalanlar laflar söyledi bidahada aram düzelmedi onunlar yok onu boşa yok hakkımı helal etmem yok yolda yokuşta elimi tutmadı yok bilmem ne sırf eşimin hatrına bayramda gittim yüz buldu yine damlamaya başladı yani ağzıda gevşek asla iy iyönde öğüdünü duymadım oğluna evimizi tatil köyü gibi kullanma niyetindeydi velhasıl bu böyle sürdü gitti eşimle aramda iyice açıldı son tartışmamız yine 15 günlüğüne gelecekti eşimle birbirimize girdik eşyalarımı aldım çıktım anneme geldim dönmeyide düşünmüyorum ana oğul mutlu olsunlar

Karşınızdaki kişi nasıl davranırsa davransın asıl önemli olan ilişkide sizsiniz ,sizin tarzınız. O konuşsun siz mesafeli konuşun bakım nasıl değişecek.siz tavrınızdan ödün vemeyin.
6 sene oldu sizce değişmez miydi ?

Çok iyi yapmışsınız bu nedir ya eşinizde annesini destekliyo yani öyle anladım

Tabiiki yoruluyorum, ama eşim ailesine cok duskun sadece ailesine degil anne tarafina da acayip duskun. Bu yasina kadar hep herkesin isine kosturmus millet de alismis kullanmaya.

Ben öyle dedim diye beni istemiyor mu demis eşimi arayip üstüme saldı adam bavul topladı kabul etmiyor görüşmek istemememi. şuan bosaniyoruz Benim kocada is yok yanlışlıkla kaynana ile evlenmişim

Ben öyle dedim diye beni istemiyor mu demis eşimi arayip üstüme saldı adam bavul topladı kabul etmiyor görüşmek istemememi. şuan bosaniyoruz Benim kocada is yok yanlışlıkla kaynana ile evlenmişim

benim kv de doldurup doldurup uzerime saliyodu da benim esim hic anneci degilim diyen ana kuzularindandi, cabuk toparladi kendini.

yuva yikmak cok buyuk vebal, altindan nasil kalkacak bakalim. sizin de hakkinizda hayırlısı olsun ya. ömür boyu ipi benim elimde istedigimi yaparim tarzinda takilanlar da var

bosanmaniza degil de böyle bi adamla kaybettiginiz zamaniniza uzuldum

allah hayirli kapılar acsin size tez zamanda

Ben ödün vermedim. Kadın anlıyor ama anlamamazliga vurdu. Ben mesafeli oldukca ozellikle çağırma emri vaki gelmeleri israrlari arttırdı ki eşimle aramda kavga çıksın diye. Eşim de asla hayır diyemez. Hastaysam ilaç iç yarım saate iyileş gidelim diyen tıp siz düşünün. Ve KV başardı ayriliyoruz

Benim eş toparlanmaz. Her hatasını kapattı onu haklı çıkarmak için bana bağırdı çağırdı nasıl onu eleştirirsin diye. 10 küsur yıl sevgiliydik 1 yıl bile evli kalamadik sayesinde her hafta kavga sebebiydi. Anaci olduğunu çok iyi sakladı evlenene kadar. Oyle, geçen zamanima yazık...

olsun bacim sen sorunundan kurtuluyosun bak. o omur boyu sorunlu. kimle olursa olsun mutlu olamaz ki. atlatmasi zor olabilir 10 yil hic az degil genc yasta ozellikle

Kızlar malesef bu konudan bende çok muzdaribim ne yapacağımı bilmiyorum banda akil verin nolur..ben y.disina gelin geldim burda kendi ailem yok arkadaşım yok.kimsem yok bi eşim ve ailesi var kaynanam kaynım ve kayinbabam bizim evimiz ayrı ama bir gibi akşam yemeler gündüzler bazen biz orda ama genelde onlar bizde neyse ilk baslarda ararlardi gepmed3n sonradan çatkapı gelmeye başladılar bu baya oldu kaynanam bide herşeye karışır bize gelir ev ailesi tutar bu nie burda sorgular o oraya olmamaış yer değiştirir kafasına göre takılır kayinbabada oturur tüm gün bisey yapmaz eşim bazen iae gider gece gelir bazend3 evd3 olur sonrakinsurecte benim.biraz tavrım değişti hergün gelmeler gitmeler can sknti yüzüm asıldı pozitif olamadim neyse kaynanam binsure ayağını cekti ama kayinbabam d3vam gelir gider caninistesigi zaman eşim evde olur olmaz tüm.gun benle oturur dizi izler falan bu durum dahada sorun oldu benim için eşime söyledim banada dediki ailem tabiki gelecekler dedim sen çekip işe gidiyosun sen varken gelsinler eşim bana özel bigün ayırmaz herseyinailesiyle yapmak ister benle yalnız yapsada mutlu olmaz...neyse ama ben soylenmelere devam ettim adam gelir benim sürat düşer hiç konuşmam falan sonra binsure kayınbaba azalttı gelmeleri geçenlerde eşim aldı geldi sabah daha lahvalti yapacam kendi de eşim.ise gitti msj attım başına sarınca mutlu oluyorsun bencilsin falan birsürü yazdım eve geldi bana dediki onlar misafi3 değil ev sahibi artık hep gelecekler bu arada 2 sene sonra gebelik haberi aldım ilk defa tedaviyle eğer yapamicaksan ileme karsi boyle yok ben istedigim zaman olur falan diceksen çocuğu şimdid3n çaresine bakalım dedi annem.senin yuzund3n gelemiyor kardeşim senin yüzünden gelmiyor annem salak defil dedi...yuregim koptu paramparça oldu ben nankörlük edemem kaynanam bana çok iyi davrandı yemek kıyafet alır getirir ama çok konusur herşeyi kendi bildiğini söyler ondan akıllı kimse yoktur öyle tavırları turkiyedeki kadınları küçümser falan

Ben nasıl vazgeçeyim evladimdan kocamı o kadar çok seviyorum ki canımı istese gözünü kirpmam ama istedimki kocamla aile olalım ostedigimizd3 aile ziyareti yapalim sıramdan birbirimizin kafasında olmayalım eşimle şuan hep.lavga ediyoruz dün bana dediği şey çocuk.kiz olursa annem yetiştirir s3n kız cocugunyetistirecekndurumda degilsin

Y.disinda nasıl kız çocuğu büyütülür sen bilmezsin dedi o kadar zoruma gitti ki eşime dedimki ben başka si için doğurmuyorum eğer kızsa gider aldırırım sukursuz bi insansın biz çok uğraştık çocuk icin şimdi öyle deyince şoklardayım dedim asacam.kendimi eşim dediki benim yüzünden asman istiyodum kendini ben çok yetersizim sen mutsuzdum falan filan velhasıl ev 2 katlı üst kat inşaatta bitecek kaynanam bizim alt kata gelecekmiş bizde ister oturacak artık hiç kurtulamam gec3 gündüz var kapı girerler markete bile ayrı girmeyiz eşim önce annesini arar gelecekmisini die

Ben de düğün hazırlığı döneminde kayınvalimden çok soğudum ve tak diye koydum mesafeyi. Eskisi gibi aramıyorum, evine sık gitmiyorum, evime öyle pat küt davet etmiyorum gerçi kendileri pek hal yol bilmezler habersiz gelirler ama rahatsız olduğum şeyleri hiç eksiltmeden söylerim anında. Aman kırılır mı ya gerek yok. Kendileri istedikleri gibi kırıyorlar ya. Mesafe candır, şimdi eskisi gibi olmadığımızı bilir sokulamıyor .Ama henüz çocuk sahibi değiliz olunca gelip gitmeleri değişir mi bilmiyorum.

Bende çok isterdim ana okul size mutluluklar demeyi kendi evime gidecek param bile yok muhtacim kaldiki eve gitsem ne anam ister ne babam kocana git die ben bide eşimi çok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…