- 11 Aralık 2019
- 221
- 143
- 53
- Konu Sahibi Flamingolar12345
.....
.....
....
.....
....
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evi kirlettiniz dağıttınız filanHarammış gibi derken ne demek istediğinizi anlamadımkadın sormuş işte deseydiniz
malesef söz konusu kaynana olunca cevap veremiyorum dilim kilitleniyor sankiha
evi kirlettiniz dağıttınız filan
Ne guzel cevabi hazir bir soruyla gelmis kv neden soylemediniz ki?Bir daha derse soyleyin.Ve ekleyin gelmem bir daha cocuklarim rahat edemio psikolojileri bozuldu evde bile izinli kalkiolar alinmis uzulmusler diyedün 5 aylık evli olan eltimin evine gittim iki çocuğum var kaynanam da geldi çocuklarıma harammış gibi davranıyordu oturun şöyle yapmayın böyle yapmayın diğer gelinlerine hayatta bu şekilde davranamaz bende aldım çocukları eve geldim ben geldikten sonra aradi sana bisey dokundu o yüzden kalktın diye bende yok bisey dedim. ben hep susan taraf oluyorum ama dün o yaptıkları çok zoruma gitti siz olsanız ne yapardınız
benm kaynana çok dönek çok yüzsüz araya mesafe koyarim ama 1 2 gün sonra gelir hiçbişey yokmuş gibi konuşurSana bir şey dokundu diyip arıyorsa bilinçli yapmış ne yaptığının çok farkında boşver mesafeni koy canını sıktığına bile değmez.
küçüğü 1 buçuk yaşında büyüğü 3 buçuk yaşında öyle çok şımarık çocuklar degiller benim kaynana beni sevmiyor diye mi bilmiyorum çok değişik bir insan sürek li benimle uğraşmak ıstiyorÇocuklar kaç yaşında?
Bazen anneler çocuklarına müdahale etmeyince etraftaki diğer insanlar müdahale etmek zorunda kalıyor. Bunda kırılacak, küsecek bir şey yok. Müdahale edilmesini, laf söylenmesini istemiyorsanız misafirlikte çocuklarınızı kontrol altında tutmalısınız.
Bir şeye kırıldıysanız da söyleyin, insanlar müneccim değil.
efendi uslu çocuklar kaynana sürekli beni üzmek istediği için böyle davranıyorçocuklarınız yaramazlık yaptılar mı peki? Ya da yaptılar ve siz müdahale ettiniz mi?