eşiniz yapsın temizliğinizi?Kızlar bişey danısıcam size.ben tüp bbekle hamıleyım ara kanamalarım oldgu ıcın dinlenmem lazım ..iş güç vs yapmadım ..annemde kalmıştım sımdıye kadar 5 aylık oldum cok sukurSorum şu ki; kayınvalıdemle kayınpederım geldı bana ..durumumu bılıyorlar..hıcbısey yapamıyorum kaynanam kahvaltı hazırlıyo topluyo vs ama ev asırı pıslendı yerler kırıntı dolu ve ben aşırı titiz bi insanım gordukce sinirlerim bozuluyor ama kadına da evı süpür diyemem herseyden arkamdan dedıkodu yapıyo bole dedı vs vs die cok sınır oluyorum napım sızce ?
Kızlar bişey danısıcam size.ben tüp bbekle hamıleyım ara kanamalarım oldgu ıcın dinlenmem lazım ..iş güç vs yapmadım ..annemde kalmıştım sımdıye kadar 5 aylık oldum cok sukurSorum şu ki; kayınvalıdemle kayınpederım geldı bana ..durumumu bılıyorlar..hıcbısey yapamıyorum kaynanam kahvaltı hazırlıyo topluyo vs ama ev asırı pıslendı yerler kırıntı dolu ve ben aşırı titiz bi insanım gordukce sinirlerim bozuluyor ama kadına da evı süpür diyemem herseyden arkamdan dedıkodu yapıyo bole dedı vs vs die cok sınır oluyorum napım sızce ?
Temizlikçi tutunKızlar bişey danısıcam size.ben tüp bbekle hamıleyım ara kanamalarım oldgu ıcın dinlenmem lazım ..iş güç vs yapmadım ..annemde kalmıştım sımdıye kadar 5 aylık oldum cok sukurSorum şu ki; kayınvalıdemle kayınpederım geldı bana ..durumumu bılıyorlar..hıcbısey yapamıyorum kaynanam kahvaltı hazırlıyo topluyo vs ama ev asırı pıslendı yerler kırıntı dolu ve ben aşırı titiz bi insanım gordukce sinirlerim bozuluyor ama kadına da evı süpür diyemem herseyden arkamdan dedıkodu yapıyo bole dedı vs vs die cok sınır oluyorum napım sızce ?
Ya yanlış anlamayın ama çocugu kayınvalideniz için doğurmuyorsunuz dimi neden senin oğlunun yavrusunu taşıyorum el üstünde tutman gerek diye düşünceniz var tabiki iyi niyetli bir insan yardım etme çabası içerisine girer ama her insan iyi değildir maalesef belki yaşımı başımı aldım misafirim iş yapmak istemiyorum diye bakıyorYardıma gelmedı mlsf kurban bayramında gelırler etlerı toplarlar giderler ..banada gonulsuzce bakıyo ztn ..ki bakıyo denmez kahvaltı hazırladı topldı sdc bu.esım yemege gotruyo ıkı gundür..daha once temızlıkcı aldım hep ztn.annecım geldı yaptı sagolsn herseymıNe varsa kendı analarımızda var..iyiki varlar Esıme cıtlattım dedım annene ben diemem kadın yapamaz yorulur ...oda süpürür annem bişy olmaz dedı bakalım..ben dıyemem ztn batıyo kadına ,en ufak bişey demem. cok cekınerek soledım sbh yumurta yaparmısın anne dıe..suratlı yapıo ulan ben senın oğlunun yavrusunu tasıyorum ne zorluklarla hamıle kaldım el üstünde tutucagına..her fırsatta laf yapıo
Bulmuşsun bunama bence. Kadın herşeyi hazurlıyormuş yerde ki kırıntı da kalıversin bir zahmet. Karşındaki de kaç yaşına gelmiş kadın biraz empati...Kızlar bişey danısıcam size.ben tüp bbekle hamıleyım ara kanamalarım oldgu ıcın dinlenmem lazım ..iş güç vs yapmadım ..annemde kalmıştım sımdıye kadar 5 aylık oldum cok sukurSorum şu ki; kayınvalıdemle kayınpederım geldı bana ..durumumu bılıyorlar..hıcbısey yapamıyorum kaynanam kahvaltı hazırlıyo topluyo vs ama ev asırı pıslendı yerler kırıntı dolu ve ben aşırı titiz bi insanım gordukce sinirlerim bozuluyor ama kadına da evı süpür diyemem herseyden arkamdan dedıkodu yapıyo bole dedı vs vs die cok sınır oluyorum napım sızce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?