Kaynana sorunu

Melek343

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2015
143
47
98
Kızlar bişey danısıcam size.ben tüp bbekle hamıleyım ara kanamalarım oldgu ıcın dinlenmem lazım ..iş güç vs yapmadım ..annemde kalmıştım sımdıye kadar 5 aylık oldum cok sukurSorum şu ki; kayınvalıdemle kayınpederım geldı bana ..durumumu bılıyorlar..hıcbısey yapamıyorum kaynanam kahvaltı hazırlıyo topluyo vs ama ev asırı pıslendı yerler kırıntı dolu ve ben aşırı titiz bi insanım gordukce sinirlerim bozuluyor ama kadına da evı süpür diyemem herseyden arkamdan dedıkodu yapıyo bole dedı vs vs die cok sınır oluyorum napım sızce ?

eşiniz yapsın temizliğinizi?

eve temizlikci tabiki de :))

Bende tüp bebekle hamileyim, ilk 15 gün ev işini eşim yaptı, sonra eşimle birlikte bende yapmaya başladım, şu an ağır bişey yapmadan her işimi hallediyorum. Cam silmek, nevresim değiştirmek, balkon yıkamak filan eşimde hala. Kv'niz yardım etmeyecekse neden kalmaya gelip birde ekstra iş çıkardı? Size bakmaya geldiyse bi zahmet yapsın bişeyler. Benim kv 1 kez geldi yemek pişirdi gitti. Arkasını bile toplamamış, zaten yapım gereği şunu yap bunu et diyemem kendi teklif etmeden, yapsa bile sonra dırdır eder onu yaptım bunu ettim derse fena gerilirim.. Minnet etmeyin, riskli dönem geçtiyse eşinizle birlikte yapın temizliği.

Kayınvalide niye sizde kalıyor yardım etmek için değil mi
kalıyorsa da eline yapışmaz herhalde iki süpürüversin ne olacak rica edin

Temizlikçi tutun

Yardıma gelmedı mlsf kurban bayramında gelırler etlerı toplarlar giderler ..banada gonulsuzce bakıyo ztn ..ki bakıyo denmez kahvaltı hazırladı topldı sdc bu.esım yemege gotruyo ıkı gundür..daha once temızlıkcı aldım hep ztn.annecım geldı yaptı sagolsn herseymıNe varsa kendı analarımızda var..iyiki varlarEsıme cıtlattım dedım annene ben diemem kadın yapamaz yorulur ...oda süpürür annem bişy olmaz dedı bakalım..ben dıyemem ztn batıyo kadına ,en ufak bişey demem. cok cekınerek soledım sbh yumurta yaparmısın anne dıe..suratlı yapıo ulan ben senın oğlunun yavrusunu tasıyorum ne zorluklarla hamıle kaldım el üstünde tutucagına..her fırsatta laf yapıo

Kayınvalidenizin amacı yardım dir herhalde ? Hamile kadından iş beklemez inşallah. Eşinden yardım istersen daha iyi

Ya yanlış anlamayın ama çocugu kayınvalideniz için doğurmuyorsunuz dimi neden senin oğlunun yavrusunu taşıyorum el üstünde tutman gerek diye düşünceniz var tabiki iyi niyetli bir insan yardım etme çabası içerisine girer ama her insan iyi değildir maalesef belki yaşımı başımı aldım misafirim iş yapmak istemiyorum diye bakıyor

Benim kaynanam da gelme dediğim halde ilk çocuğumda doğum öncesinde gelmişti, temizlik konusunda tek yardımı şarjlı süpürgenin nasıl çalıştığını öğrenmek için açma kapama düğmesine basmak olmuştu sağolsun :))) ben temizlikçi çağırmıştım, zaten kimseden de birşey beklediğim olmadı, gelme dediğim halde gelmeseydi de iyiydi :)

Bulmuşsun bunama bence. Kadın herşeyi hazurlıyormuş yerde ki kırıntı da kalıversin bir zahmet. Karşındaki de kaç yaşına gelmiş kadın biraz empati...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…