- 19 Nisan 2014
- 4.533
- 13.352
- 498
Allah Allah el bile yapar hamile kadına vicdanen yardım eder.Torununu taşıyo yapıversin ne var yani.Neyini savunuyorsun anlamadım hamile kadına misafir mi gidilir o kanamalar insanı nasıl korkutuyo o Allahın verdiği bir can insan kıyamıyor çaresizce yardım edilsin diye bakıyor insan.Konuşmak için konuşmayın çocuğu kv için doğurmuyorsunuz ne demek düşük tehlikesi olan hamile bayana böyle mi konuşulurYa yanlış anlamayın ama çocugu kayınvalideniz için doğurmuyorsunuz dimi neden senin oğlunun yavrusunu taşıyorum el üstünde tutman gerek diye düşünceniz var tabiki iyi niyetli bir insan yardım etme çabası içerisine girer ama her insan iyi değildir maalesef belki yaşımı başımı aldım misafirim iş yapmak istemiyorum diye bakıyor
Artık devir böyle galba git gide kimse kimseyi takmamaya vicdansız olmaya başlamış.Yolda kadın dövülse yanından geçer olmuş millet.Herkes yapmak zorunda mıyım der olmuş.Nerde yardımlaşma nerde vicdan nerde iyi niyet nerde müslümanlık nerde kardeşlik.YazıkYardım etmek zorunda değil falan denmiş ama komşumuz bile hasta olsa bir kase çorba yapar götürürüz insanlık için. Konu sağlık olunca aile tabiki birbirine destek olacak, olmalı da. Maddi konularda keyfi olarak istenen para ve eşyaya karşıyım ama konu sağlık olunca işler değişir.
Kvnizin kendisi düşünmesi gerekirdi belli ki vicdansız bir anne.Eşinize söyleyin o süpürsün ya da temizlikci çağırın.Ama ben olsam kvdemden rica ederdim anne benim eğilip kalkmam sorun olur kanamam oluyor sen yerleri bir süpürüversen sana zahmet olur mu de.Sen ona anne demişsin o da evladına yapıversin.Kızlar bişey danısıcam size.ben tüp bbekle hamıleyım ara kanamalarım oldgu ıcın dinlenmem lazım ..iş güç vs yapmadım ..annemde kalmıştım sımdıye kadar 5 aylık oldum cok sukurSorum şu ki; kayınvalıdemle kayınpederım geldı bana ..durumumu bılıyorlar..hıcbısey yapamıyorum kaynanam kahvaltı hazırlıyo topluyo vs ama ev asırı pıslendı yerler kırıntı dolu ve ben aşırı titiz bi insanım gordukce sinirlerim bozuluyor ama kadına da evı süpür diyemem herseyden arkamdan dedıkodu yapıyo bole dedı vs vs die cok sınır oluyorum napım sızce ?
Söylediğimde birşey yok bende zaten iyi niyetli insan yardım eder herkes iyi niyetli degil dedim kaynanayı savunmadım dikkatli oku istersenAllah Allah el bile yapar hamile kadına vicdanen yardım eder.Torununu taşıyo yapıversin ne var yani.Neyini savunuyorsun anlamadım hamile kadına misafir mi gidilir o kanamalar insanı nasıl korkutuyo o Allahın verdiği bir can insan kıyamıyor çaresizce yardım edilsin diye bakıyor insan.Konuşmak için konuşmayın çocuğu kv için doğurmuyorsunuz ne demek düşük tehlikesi olan hamile bayana böyle mi konuşulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?