Kaynana sorunu

Ceylan87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2023
552
-4
28
38
Meraba arkadaslar,ben kaynanamla aynı apartmanda oturuyorum apartmanda eşim ve kardeşlerinin kirada evleri var ,evin birisini eşim ve abisi biseyle değismiler ben evlenmeden önce ben o evin bizim olduğunu bilmiyordum ,kirasını kaynanam aliyormus eşimin olan evin ,bunu sonradan öğrendim kirayı istedigimzde evlerin aidatları ev vergilwrine ancak oluyor dedi ama sadece bizim evin vergisi değil diğer tüm kardeşlerin ev vergileri bizim kiradan odeniyor bunu ogreneli kaynanamla görüşmek istemiyorum eşimle huzursuzluk çıkıyor siz olsanız napardinz

Sizin oturduğunuz daire kimin o da mı eşinizin?

Meraba arkadaslar,ben kaynanamla aynı apartmanda oturuyorum apartmanda eşim ve kardeşlerinin kirada evleri var ,evin birisini eşim ve abisi biseyle değismiler ben evlenmeden önce ben o evin bizim olduğunu bilmiyordum ,kirasını kaynanam aliyormus eşimin olan evin ,bunu sonradan öğrendim kirayı istedigimzde evlerin aidatları ev vergilwrine ancak oluyor dedi ama sadece bizim evin vergisi değil diğer tüm kardeşlerin ev vergileri bizim kiradan odeniyor bunu ogreneli kaynanamla görüşmek istemiyorum eşimle huzursuzluk çıkıyor siz olsanız napardinz
Vay be para ıste, nelere kâdir

Ev eşinizin bekarlık evi, eşiniz bu konuda ne düşünüyor?
Bekarlık evi değil de kayinbabam vefat etmiş evler kaynanamın üstünde ama her kardein evi belli herkes kirasını alıyor ,ben o evin bizim olduğunu bilmiyordum kirayı kaynanam alıyor diğer kardeşlerin ev vergilerini aidatlarını ödüyor torunlarına biseyler alıyor ortada gidiyor yani kira

Bekarlık evi değil de kayinbabam vefat etmiş evler kaynanamın üstünde ama her kardein evi belli herkes kirasını alıyor ,ben o evin bizim olduğunu bilmiyordum kirayı kaynanam alıyor diğer kardeşlerin ev vergilerini aidatlarını ödüyor torunlarına biseyler alıyor ortada gidiyor yani kira
Eşiniz bu konuda ne düşünüyor? Annemdir para onda kalsın mı yoksa hakkımı isterim diye mi? Sonuçta onun payına düşen tasarruf nasıl değerlendirmeyi düşünüyor?

Kardeşlerlede konuşur herkesin kendi ödemesini söylerdim.
Yani kardeslerin velki de haberi yok kardesler kaynanam oduyo diye biliyorlar ama bizim kira kaynanamın maaşa hesabına yatıyor ordan vergiler de odeniyo torunlara kıyafet de alınıyor daha çok kaynanama demeyi düşünüyorum tekrar

Eşinizin satın aldığı ev mi bu? Yoksa mirasta herkese 2 şer ev düştü siz eşinize 1 tane mi düştü sanıyordunuz?
Mirasta herkese 2 düştü ben 1 düştü sanıyorum ,kirasını kaynanam aliyormus diğer kardeşlerin evlerinin vergisini bizim evin vergisi ölüyor bizim kirayla

Kayınbabanız vefat etse bile kardeşlerinize de birşeyler düşerdi. Her şey kayınvalidenin üzerine olmaz ki. Yani devletin verdiği haktan bahsediyorum insiyatif değil. He kardeşler bir olup devrettiyse bilemem

Kayınbabanız vefat etse bile kardeşlerinize de birşeyler düşerdi. Her şey kayınvalidenin üzerine olmaz ki. Yani devletin verdiği haktan bahsediyorum insiyatif değil. He kardeşler bir olup devrettiyse bilemem
Tapu masrafi fazla diye galiba üzerlerine almamışlar herkesin evi kirası belli ama kaynaamin üzerinde

Back
X