İsterse yardım eder
İsterse yardım eder. İstemezse etmez. Kimseye güvenip bebek yapılmaz. Annenizin yardım etmesi annenizin iyiliği. Allah annenizi başınızdan eksik etmesin. Amaaa kayınvalide sizin hizmetliniz değil. İsterse yapar. İstemezse yapmaz. Aynı şey anneniz için de geçerli, ama ne de olsa kız annesi:) Haliyle kendini paralıyor. Sizi bir nebze olsa rahatlatmak istiyor. Görevi olduğu için yapmıyor. Kayınvalideniz yalnızca çocukların başını okşamak için bile gelebilir. Köyden 1 lt süt getirse hediye sayabilir. Lütfen ciddi bir destek alın. Sizin gibi eşim olsa ben de kendi ailemi haksızda olsalar içgüdüsel korumaya çalışabilirdim.
ez. Kimseye güvenip bebek yapılmaz. Annenizin yardım etmesi annenizin iyiliği. Allah annenizi başınızdan eksik etmesin. Amaaa kayınvalide sizin hizmetliniz değil. İsterse yapar. İstemezse yapmaz. Aynı şey anneniz için de geçerli, ama ne de olsa kız annesi:) Haliyle kendini paralıyor. Sizi bir nebze olsa rahatlatmak istiyor. Görevi olduğu için yapmıyor. Kayınvalideniz yalnızca çocukların başını okşamak için bile gelebilir. Köyden 1 lt süt getirse hediye sayabilir. Lütfen ciddi bir destek alın. Sizin gibi eşim olsa ben de kendi ailemi haksızda olsalar içgüdüsel korumaya çalışabilirdim.