- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
- Konu Sahibi Kova hatunu
-
edit: cuzdani karistirmayi atlamisim o konuda siz haklisiniz tabikiabartilacak birsey yok ki bence, neler okuyoruz burada, halinize sukredin burda kaynanasindsn neler cekiyor insanlar, ayrica merak etmistir evet yaptigi dogru degil ama sonucta esinile araniz bozacak seyleri yok anlattiklarinizda
Çok trajikomikti ya o buzlu cama yapışmışlığıabartilacak birsey yok ki bence, neler okuyoruz burada, halinize sukredin burda kaynanasindsn neler cekiyor insanlar, ayrica merak etmistir evet yaptigi dogru degil ama sonucta esinile araniz bozacak seyleri yok anlattiklarinizda
Benimki cidden iyi ya. Hatta sinir bozucu derecede iyi. Yani bazen kendisine hafif hafif çıkışıyorum kendine bu kadar yüklenme, kendini ezdirme; hatta eşime de çıkışıyorum ananızı kimseye ezdirmeyin diye.Benim bildigim iyi kaynana zaten olmaz hepsinde potansiyel var
Aman yarrabim ben bugün nelere şahit oldum böyle!
Benim kaynana hatun bildiğin kaynanaymış ya !
Sabah eşim aradı, hiç bişey demeden gittim yatak odasında konuştum...konuşmayı kısa kestim, salona döneyim dedim benim kaynana salonun buzlu camına yapışmış bildiğinne duyarsam kardır diye düşündü herhal....
İkinci hadise ise; yasin okuyacakmış
Holdeki dolabı açtı kitaplarımı bir kurdaladı...cüzdanımı açtı (sesi geldi)
Baya bir inceledi sonra kapattı
Ardından dua kitapları olan çekmeceyi açtı...gayet de biliyordu yani dua kitaplarının yerini zaten....
Herhalde buzlu camı baya bir koruyucu sanmış
O değilde beni bu denli saftrik sanması ağrıma gitti doğrusu
Allahtan senede 1-2 haftalığına geliyor
ama bir daha da gel diye ısrar etmiycem eşime de ettirmiycem...
Soğuttu ya!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?