Kaynana sorunum varmış ya benim ! :)

Kova hatunu

✔creativity
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2011
24.320
45.697
798
Aman yarrabim ben bugün nelere şahit oldum böyle!
Benim kaynana hatun bildiğin kaynanaymış ya !

Sabah eşim aradı, hiç bişey demeden gittim yatak odasında konuştum...konuşmayı kısa kestim, salona döneyim dedim benim kaynana salonun buzlu camına yapışmış bildiğin ne duyarsam kardır diye düşündü herhal....

İkinci hadise ise; yasin okuyacakmış
Holdeki dolabı açtı kitaplarımı bir kurdaladı...cüzdanımı açtı (sesi geldi)
Baya bir inceledi sonra kapattı
Ardından dua kitapları olan çekmeceyi açtı...gayet de biliyordu yani dua kitaplarının yerini zaten....

Herhalde buzlu camı baya bir koruyucu sanmış
O değilde beni bu denli saftrik sanması ağrıma gitti doğrusu

Allahtan senede 1-2 haftalığına geliyor
ama bir daha da gel diye ısrar etmiycem eşime de ettirmiycem...
Soğuttu ya!

abartilacak birsey yok ki bence, neler okuyoruz burada, halinize sukredin burda kaynanasindsn neler cekiyor insanlar, ayrica merak etmistir evet yaptigi dogru degil ama sonucta esinile araniz bozacak seyleri yok anlattiklarinizda
edit: cuzdani karistirmayi atlamisim o konuda siz haklisiniz tabiki

bende ne zaman tam iyiyiz düzen tutturduk desem bi falso çıkıyo, büyütmüyorum ama işte can sıkıcı, geçen tuttu dedi ki x nerden tutacak evi, x erkek kardeşim oluyo, evlenecek, dedim bilmiyorum ne sordum ne fikir verdim, yakın oturmasınlar annenle huzursuzluk olur dedi, ben annemle aynı apartmanda oturuyorum, şut ve gol

abartilacak birsey yok ki bence, neler okuyoruz burada, halinize sukredin burda kaynanasindsn neler cekiyor insanlar, ayrica merak etmistir evet yaptigi dogru degil ama sonucta esinile araniz bozacak seyleri yok anlattiklarinizda
Çok trajikomikti ya o buzlu cama yapışmışlığı
Hani cidden gülmemek için sıktım kendimi :)
Cüzdan meselesi de biraz sinirimi bozmadı değil....çok karışık duygulardayım

Ama insanların gerçek yüzünü görmek dehşet hoşuma gidiyor

Benim bildigim iyi kaynana zaten olmaz hepsinde potansiyel var
Benimki cidden iyi ya. Hatta sinir bozucu derecede iyi. Yani bazen kendisine hafif hafif çıkışıyorum kendine bu kadar yüklenme, kendini ezdirme; hatta eşime de çıkışıyorum ananızı kimseye ezdirmeyin diye.

Belki kayınvalideniz maddi sıkıntı çektiğinizi düşünüyordu, bir bakayım dedi yani... Yardımcı olma şeysi...
Fazla mı optimist oldum

Başıma ne geldiyse bu Polyanna yüzünden geldi zaten. Ah kadersiz başım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…