Kaynana sorunum varmış ya benim ! :)

Valla ben senin yerinde olsam basardım kahkahayı. Hatta eşimi bile çağırırdım :)
İlk evlendiğimiz yıllarda kaynanam kalkın deyip duruyordu. Bir pazarımız var eşim uyumak istiyor diye kalkmıyorum. Neyse gel gel dedim odaya. :) geldi bakıyor. Dedim gel yat :) oğluşunun yanına yattı :)) bende bastım kahkhayı gel ortamıza yat diye. Fazla büyütmemek lazım dalga geçin gitsin. Eşimle baya dalga geçmiştik o gün bir daaha yapmadı. Sizde dalga geçin kavgayla olmuyor çünkü. Makara yapınca alınıyorlar heralde sende eğlenmil oluyorsun. Oda mecburen gülüyor. Kimse bozulmamış oluyor. çağır eşini bir daha görürsen bas kahkahayı :) :)

evlerden ırak minnak muska nedir öyle şaka bir yana çokk tehlikeli bildiğin sıkıntı

Merak ediyorlar işte.Sonuçta o da bize oğlunu verdi Biraz da kıyaslıyor mesela benm kv.Zararı olmasın da napalım

Merak ediyorlar işte.Sonuçta o da bize oğlunu verdi Biraz da kıyaslıyor mesela benm kv.Zararı olmasın da napalım
Yahu baksın baksın da bana niye çaktırıyor
Bak onca yıl ruhum duymamış belli ki şimdi ne gelip zekamı küçümsüyorsun
Buzlu camın ardında iş çeviriyo :)

Cidden öyle annene söyle baktı ki sende bir kaynana sevdası başladı hemen sirkeli su ile yıkasın ne olur ne olmaz
Hahaha valla öyle bi durum var çünkü ben kaynanamla kış olmalıydım çünkü 7 yıl atmadığı iftira kalmadı bana oğluna demediği kalmadı hatta bize düğün yapmadı eşim annesinden nefret ediyordu 7 ay sonra bi kez görüştük o gün bugunudr yağ bal olduk çok iyiyiz hatta annemlere gidince vicdan asabi duyuyorum öyle garip hisler var ama resimde farkında durumun. Sagsun annesinin nasıl bir kadın olduğunu biliyor . Okuyor sürekli evde sirkeli suyla yapıyorum temizligide Allahtan o minik muskayi eşim buldu da annesine karşı temkinli

sen pek evine alma onu verdiklerini de yeme ben pek inanamam ama ya tutarsa

Ya benimde bi şüphelenme şeysim oldu ama günah almiyim şimdi...
Tuhaf bir iğne verdi bana
Sirkede bekletmeme rağmen o şey her ne ise çıkmadı iğneden...sonra attım gitti
Günahı kendine artık napim :)

Bende defalarca sabah saatlerinde odamızın kapısını dinlerken yakaladım. Oda girişindeki aynada saçlarını düzeltiyormuş gibi yaptı.Zifiri karanlıkta O yüzden bizi de kendi zeka seviyelerinde görmeleri normal.

Sözde 'beni öz evlatlarıyla aynı seven' kaynanamın bile falsosu varsa başkalarını düşünemiyorum bile. Ben hayatımda bir tane bile sıfır sorunlu kaynana görmedim,olanlar varsa vallahi seçilmiş insansınız öpüp başınıza koyun.

Zaten kv ile iyi anlaşılıyorsa iki taraftan biri ya çok iyi rol yapıyordur yada senede bir görüşülüyordur.
Şehir değiştirdim kv sorunum kalmadı yani baştan ayrı bir şehirde olsaydık belki benimde kv sorunum olmayacakmış. Ben öyle sanardım en azından.

Bende gülerek karşılıyorum böyle komik gayretleri.Benim kayınvalideciğim de,ben eşimle para konusu konuşuyordum dublexin üst katında,alacagımız olan biri para getirecekti bana,merdivenin yarısına kadar çıkmış,tepesinin göründüğünden haberi yok,beni dinliyor.
Sonra ben aşagı inince koltukta otururken buldum kendisini,şey,x paramı getirecek sana,sesin aşağı geliyordu, öyle bir şeyler duydum diyor.Ev de kendi evi, nereden görünebileceğini daha iyi kestirmesi lazım yani

Kulübe hoşgeldiiin
Ben benimkinin banyomu karıştırdığını farkedince kızıma kızdım şakadan. Kızım da ben karıştırmadım anne dedi. Bak dedim kamera kayıtta kalmış, şimdi salon televizyonuna takıcaz, ben yokken neler olmuş bitmiş ailecek izleyeceğiz.
Kaynanamın yüzü en beyazdan daha beyaz kesti İki gün yemek yiyemedi korkudan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…