- Konu Sahibi Kova hatunu
-
Yani bu normal bir kaynana modeli canım sen gerçek yüzlerini yeni gormussunkeskem benimkode normal guruptan olaydı en fazla evimi kurcalardj ciroz karı benimki hacı hoca cinci sever modelden kimin arasını bozsam ki acaba kafasında evimede bi kez geldi iki yıldır onda da evimi kurcaladi bide minnak bir muska bırakmış ışte yatagimin altına haftada bir gelse ne yapardı kim bilir .. o yüzden evi kurcalayani iyidir meraktan hep meraktan
Bizim kaynana modeli de buevlerden ırak minnak muska nedir öyle şaka bir yana çokk tehlikeli bildiğin sıkıntı
Cidden öyle annene söyle baktı ki sende bir kaynana sevdası başladı hemen sirkeli su ile yıkasın ne olur ne olmazBizim kaynana modeli de buuğraş dur ömür boyu acep bi haltlar karıştırdı mi bu kadın gene diye diye geçsin hayat
Yahu baksın baksın da bana niye çaktırıyorMerak ediyorlar işte.Sonuçta o da bize oğlunu verdiBiraz da kıyaslıyor mesela benm kv.Zararı olmasın da napalım
Hahaha valla öyle bi durum var çünkü ben kaynanamla kış olmalıydım çünkü 7 yıl atmadığı iftira kalmadı bana oğluna demediği kalmadı hatta bize düğün yapmadı eşim annesinden nefret ediyordu 7 ay sonra bi kez görüştük o gün bugunudr yağ bal olduk çok iyiyiz hatta annemlere gidince vicdan asabi duyuyorum öyle garip hisler var ama resimde farkında durumun. Sagsun annesinin nasıl bir kadın olduğunu biliyor . Okuyor sürekli evde sirkeli suyla yapıyorum temizligide Allahtan o minik muskayi eşim buldu da annesine karşı temkinliCidden öyle annene söyle baktı ki sende bir kaynana sevdası başladı hemen sirkeli su ile yıkasın ne olur ne olmaz
Hahaha valla öyle bi durum var çünkü ben kaynanamla kış olmalıydım çünkü 7 yıl atmadığı iftira kalmadı bana oğluna demediği kalmadı hatta bize düğün yapmadı eşim annesinden nefret ediyordu 7 ay sonra bi kez görüştük o gün bugunudr yağ bal olduk çok iyiyiz hatta annemlere gidince vicdan asabi duyuyorum öyle garip hisler var ama resimde farkında durumun. Sagsun annesinin nasıl bir kadın olduğunu biliyor . Okuyor sürekli evde sirkeli suyla yapıyorum temizligide Allahtan o minik muskayi eşim buldu da annesine karşı temkinli
Ya benimde bi şüphelenme şeysim oldu ama günah almiyim şimdi...Hahaha valla öyle bi durum var çünkü ben kaynanamla kış olmalıydım çünkü 7 yıl atmadığı iftira kalmadı bana oğluna demediği kalmadı hatta bize düğün yapmadı eşim annesinden nefret ediyordu 7 ay sonra bi kez görüştük o gün bugunudr yağ bal olduk çok iyiyiz hatta annemlere gidince vicdan asabi duyuyorum öyle garip hisler var ama resimde farkında durumun. Sagsun annesinin nasıl bir kadın olduğunu biliyor . Okuyor sürekli evde sirkeli suyla yapıyorum temizligide Allahtan o minik muskayi eşim buldu da annesine karşı temkinli
Çok da seyapmamak lazimYa benimde bi şüphelenme şeysim oldu ama günah almiyim şimdi...
Tuhaf bir iğne verdi bana
Sirkede bekletmeme rağmen o şey her ne ise çıkmadı iğneden...sonra attım gitti
Günahı kendine artık napim :)
Işte illa paralı gün olmasına gerek yok :)Gün değil de oturmalara gidiyor tabi...
Çok trajikomikti ya o buzlu cama yapışmışlığı
Hani cidden gülmemek için sıktım kendimi :)
Cüzdan meselesi de biraz sinirimi bozmadı değil....çok karışık duygulardayım
Ama insanların gerçek yüzünü görmek dehşet hoşuma gidiyor
bende ne zaman tam iyiyiz düzen tutturduk desem bi falso çıkıyo, büyütmüyorum ama işte can sıkıcı, geçen tuttu dedi ki x nerden tutacak evi, x erkek kardeşim oluyo, evlenecek, dedim bilmiyorum ne sordum ne fikir verdim, yakın oturmasınlar annenle huzursuzluk olur dedi, ben annemle aynı apartmanda oturuyorum, şut ve gol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?