Kaynana sorunum varmış ya benim ! :)

Ayyy çok güldümmm
Allah iyiliğini versin emi
Keşke aklıma gelseydi....
Sadece görmemiş gibi üstüne kapıyı sürmüş oldum

O öyle deyince aslında apartmanda bi daire boşalacak gelin de orda oturalım demiş kardeşime ama kesinlik Yok tabi desen ne hoş olurdu

basliginiza da anlatım biciminize de bayıldım hepimiz birçok olayı böyle sizin gibi ti ye alabilsek hiç derdimiz olmaz ama kadın cinsi yani bi çoğu olayları buyutup sorun ederiz
Değil mi ama ,
Şimdi ben buna naapıyıaamm diye mızlananlar,dünyası 2 ayda başına yıkılanlar oof of
Neyse susayım

Hahahahaha buzlu cama yapışan kaygana,keşke resim çekip ölümsüzleştirseydin

Yok zaten kp para bıraktı giderken...ve çanta ve cüzdanımı orda tutmuyorum normalde
Önüne geldi kurdaladı işte

Ayy en sevdiğim kaynana modeli keşke benim de bu model olsa

Benimki cidden iyi ya. Hatta sinir bozucu derecede iyi. Yani bazen kendisine hafif hafif çıkışıyorum kendine bu kadar yüklenme, kendini ezdirme; hatta eşime de çıkışıyorum ananızı kimseye ezdirmeyin diye.
Masallah masallah yaa ne guzel sagolsun benimkide iyidir arada bi kac laf soyler ama onu annelerimiz de soyluyor takilmiyorum ama adi ustunde kaynana yaa bende ileride nasip olursa olucam kim bilir benim gelin neler diyecek arkamdan

Senede bir iki ıy mis ama keşkkeeee benim de öyle olsaaaa dermişimmmm ama çok mu meraklı sanki? çıkıp deseydin ya ne vantuz gibi cama yapışmiş koptum resmen

Çok gömmeyin ya kaynanaları, belki şurada bi 30 sene sonra oğlanları uçurunca yuvadan biz de biraz koparacağız kayışı. :)

Elbette cüzdan karıştırmak ve öyle kapılardan dinlemeler tasvip edilesi, hoş şeyler değil ama ne bileyim belki oğlu bir şey anlatmıyor, siz bir telaş içeriye gider gibi olduysanız, kadın "Başlarında bir dert var da benden mi gizliyorlar, öğreneyim, gururlarını incitmeden yardım edeyim" edasıyla şeapmıştır buzlu cama? Cüzdan kısmını pek bilemedim ama... Ayıp yav.

Yani bu normal bir kaynana modeli canım sen gerçek yüzlerini yeni gormussun keskem benimkode normal guruptan olaydı en fazla evimi kurcalardj ciroz karı benimki hacı hoca cinci sever modelden kimin arasını bozsam ki acaba kafasında evimede bi kez geldi iki yıldır onda da evimi kurcaladi bide minnak bir muska bırakmış ışte yatagimin altına haftada bir gelse ne yapardı kim bilir .. o yüzden evi kurcalayani iyidir meraktan hep meraktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…