- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
- Konu Sahibi Kova hatunu
-
Ayyy çok güldümmmsen bir gelinsin arada böyle yapışmalar zevzeklikler olmasa kaynana eksikliği hissedersin kadın bu açığı kapatıyo
sende birden gidip diğer taraftan yapışssaydın keşke cama, böyle dudak dudağa arada bir cam ne romantik
Sağol canım :)...basliginiza da anlatım biciminize de bayıldım hepimiz birçok olayı böyle sizin gibi ti ye alabilsek hiç derdimiz olmaz ama kadın cinsi yani bi çoğu olayları buyutup sorun ederiz
O öyle deyince aslında apartmanda bi daire boşalacak gelin de orda oturalım demiş kardeşime ama kesinlik Yok tabi desen ne hoş olurdubende ne zaman tam iyiyiz düzen tutturduk desem bi falso çıkıyo, büyütmüyorum ama işte can sıkıcı, geçen tuttu dedi ki x nerden tutacak evi, x erkek kardeşim oluyo, evlenecek, dedim bilmiyorum ne sordum ne fikir verdim, yakın oturmasınlar annenle huzursuzluk olur dedi, ben annemle aynı apartmanda oturuyorum, şut ve gol
Değil mi ama ,basliginiza da anlatım biciminize de bayıldım hepimiz birçok olayı böyle sizin gibi ti ye alabilsek hiç derdimiz olmaz ama kadın cinsi yani bi çoğu olayları buyutup sorun ederiz
Aman yarrabim ben bugün nelere şahit oldum böyle!
Benim kaynana hatun bildiğin kaynanaymış ya !
Sabah eşim aradı, hiç bişey demeden gittim yatak odasında konuştum...konuşmayı kısa kestim, salona döneyim dedim benim kaynana salonun buzlu camına yapışmış bildiğinne duyarsam kardır diye düşündü herhal....
İkinci hadise ise; yasin okuyacakmış
Holdeki dolabı açtı kitaplarımı bir kurdaladı...cüzdanımı açtı (sesi geldi)
Baya bir inceledi sonra kapattı
Ardından dua kitapları olan çekmeceyi açtı...gayet de biliyordu yani dua kitaplarının yerini zaten....
Herhalde buzlu camı baya bir koruyucu sanmış
O değilde beni bu denli saftrik sanması ağrıma gitti doğrusu
Allahtan senede 1-2 haftalığına geliyor
ama bir daha da gel diye ısrar etmiycem eşime de ettirmiycem...
Soğuttu ya!
Yok zaten kp para bıraktı giderken...ve çanta ve cüzdanımı orda tutmuyorum normaldeBelki kayınvalideniz maddi sıkıntı çektiğinizi düşünüyordu, bir bakayım dedi yani... Yardımcı olma şeysi...
Fazla mı optimist oldum
Başıma ne geldiyse bu Polyanna yüzünden geldi zaten. Ah kadersiz başım
başlık su olurdu kapı dinleyen kV cildirmak üzereyimDeğil mi ama ,
Şimdi ben buna naapıyıaamm diye mızlananlar,dünyası 2 ayda başına yıkılanlar oof of
Neyse susayım
Aman yarrabim ben bugün nelere şahit oldum böyle!
Sabah eşim aradı, hiç bişey demeden gittim yatak odasında konuştum...konuşmayı kısa kestim, salona döneyim dedim benim kaynana salonun buzlu camına yapışmış bildiğinne duyarsam kardır diye düşündü herhal....
Ardından dua kitapları olan çekmeceyi açtı...gayet de biliyordu yani dua kitaplarının yerini zaten....
Soğuttu ya!
Hahahahaha buzlu cama yapışan kaygana,keşke resim çekip ölümsüzleştirseydin
Ya da sinirden ağlıyorumbaşlık su olurdu kapı dinleyen kV cildirmak üzereyim
Masallah masallah yaa ne guzel sagolsun benimkide iyidir arada bi kac laf soyler ama onu annelerimiz de soyluyor takilmiyorum ama adi ustunde kaynana yaaBenimki cidden iyi ya. Hatta sinir bozucu derecede iyi. Yani bazen kendisine hafif hafif çıkışıyorum kendine bu kadar yüklenme, kendini ezdirme; hatta eşime de çıkışıyorum ananızı kimseye ezdirmeyin diye.
Nasıl yaAyy en sevdiğim kaynana modeli keşke benim de bu model olsa
Senede bir iki ıy mis ama keşkkeeee benim de öyle olsaaaa dermişimmmm ama çok mu meraklı sanki? çıkıp deseydin ya ne vantuz gibi cama yapışmiş koptum resmenAman yarrabim ben bugün nelere şahit oldum böyle!
Soğuttu ya!
Gün değil de oturmalara gidiyor tabi...Yani günde konuşacak malzeme lazım bu boş kaynanalara.
Yani bu normal bir kaynana modeli canım sen gerçek yüzlerini yeni gormussunNasıl ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?