Gitmeyi dusunmuyosan; gitme.Meraba arkadaşlar, konu yine kaynana problemliyiz evlendiğimden beri önceki konularımda bahsetmiştim, şimdi ki mevzumuz ise mevlüt, bebeğimin 40 ı doldu ve k.v. Kendi evinde mevlüt yapıcakmış, sözü varmış, benim mevlüt yapmıcamı biliyo, ama niyeti başka geliyo bana, ben mevlüt yapsam da yapmasam da kendi evinde yapma sözü.varmış( nqsıl oluyosa o) sizde bebekle ben bi gelirsiniz diyo. Düğünümde ki altınları cukkaladığı gibi niyet o bana göre. Ne yapmalıyım ben gitmeyi düşünmüyorum. Sizce
Gitmicem de ben mi.hatalı düşünüyorum, iyi niyet var mı sizceGitmeyi dusunmuyosan; gitme.
Altinlari cebe attiysa, yine yapabilir. Cok terbiyesizce.Gitmicem de ben mi.hatalı düşünüyorum, iyi niyet var mı sizce
Önlemi yok, alıcağını alır, mesele altın değil bu düşünce, dersini vermek istiyorum, yüzünü zaten görmek istemiyorum zaten, yüzsüz amaKayınvalidenizi hastayım, bebek huysuz vs diyerek geçiştirin. Siz kendi mevlütünüzü yapın onu da davet edin. Hala sözüm vardı falan derse sen de yap anneciğim geliriz biz de dersin. Bu tür uyanıklıkları sevmem ben de. Altın falan mühim değil de sözüm var ayağına altınları kapmak istiyorsa önleminizi alın.
YaptıAltinlari cebe attiysa, yine yapabilir. Cok terbiyesizce.
Uzak misiniz, sizde yapsin mevludu, altin alayim diye yapiyorsa zaten hic mevlud demesin yaptigi seye, yazik!Gitmicem de ben mi.hatalı düşünüyorum, iyi niyet var mı sizce
Cebe indirdi, ama yüzüne vurmak istiyorum, salak bilmesinAy düğünde altınlarınızı cebe mi indirdi? Böyle birine ben de güvenmezdim. Gitmeyin.
Yoo uzak değiliz malesef, ben altınları kendi toplucağı için mevlüt yapmak istemiyorum, düğünümde yaptığı gibi, milleti salak biliyo ya ona kızıyorum, bi de nasıl alıcak bebeğimin kısmeti bu kadar mı utanmaz olunur, benim evim değil bebğimin evi değil, kendi evinde mevlüt yapmak ne komik, altın derdinde değilim ama bu seferde bebeğimden faydalansın istemiyorumUzak misiniz, sizde yapsin mevludu, altin alayim diye yapiyorsa zaten hic mevlud demesin yaptigi seye, yazik!
Ben kendi evimde yapsam da toplar altını, niyeti pis, ben pisliğini yüzüne vurmak istiyorumSizde kendi evinizde yapın .
Haxırlığınız davetiniz bitince endon kvyi arar anne şugün yavrumun mevlüdü var bekliyoruz dersin
Çok istiyosa doğursun bitane ona yapsın
Niyeti o zaten, bebeğime ölüp.gebermiyoAltinlari cebe attiysa, yine yapabilir. Cok terbiyesizce.
niye hala böyle biriyle konuşuyorsunuz?
Ne münasabet yaa çocuğuna takılan altınlar çocuğundur yani senin 1 tane bile vermeyin.Ben kendi evimde yapsam da toplar altını, niyeti pis, ben pisliğini yüzüne vurmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?