Kaynana, tavsiye???

Mevlude giderdim, herkesin icinde "ooo babaannesi benim altinlari cebe indirdin, oglumunkileri de mi alacaksin yoksa" derdim. Biraz kiyamet kopar ama hem icin sogur hem de rezil olur kimse de altin vermez.

Kaynana altinlari toplarken esiniz napiyor?

Şaşırmadım çünkü çok böyle insanlar gördüm. Ya benim olanı nasıl alabilirler anlamıyorum ki?
Eşiniz düğün altınlarınızı kayınvalideniz alırken bir şey demedi mi? Bir kere siz bir şey demediniz mi? Nasıl alır ya aklım almıyor?
Bebeğinizin üzerinden böyle bir şey yapacaksa asla gitmeyin.. ( Duruma siz daha çok vakıfsınızdır ben yüzeysel olarak gördüğümü söylüyorum)

madem altınları cebe indirecek sen ondan once davran

onun çagırqacagı cevresinide sen davet et çocuğun hemen yanınada bir tane altın yastığı koy gelen altınları ona taksın sende hemen al, senın bir yakınınıda altın takılan yastığın yanına oturt,

omu seytan senmi.

Eşiniz kabul etmediginizi söylesin, böylece size sarmaz.Gitmek istemiyorsanız gitmeyin mecburmusunuz?

Takılar takılınca siz toplayın eve gitmem gerek deyip altınları bırakın. Sonra bişey olmamış gibi mevlüte devam edin. Ben yaptım sen aldın dersede yaptığı masrafı verin.

tabı bırakmasın ama baksana dugunde bıle sahıp cıkamamış gelmış burda konu acıyor. agzını kvdesıne acsın bıze degıl:)

Takıları bir kv gelinden nasıl alır bilemiyorum.

Bende gelemeyenler kvye sonradan bırakmış mesela kv nezaman düğün konusu açılsa oo bizde hep getirdiler sonradan der bende " anne ben onları hiççç görmedim bi çıkaramadın koyduğun yerden derim " o girdiği yerin dininden o altınlarını 10 katını verse artık kimse çıkartamaz
Benimde başımın gözümün sadakadı olsun ama bebeğimin 1kuruşluk hediyesini bile bırakmam
Oyüzden dedim kendi tanıdığı biriyle mevlüt bitmeden yokculadın sonrada koluna taksın

allah var kvdem hıc birseyi cebıne atmadı inan tuhafıma gidiyor. ztn komu sahibş actı konuyu yok oldu:)

Altinlari okuyana kadar dedim ki deli midir evde yorulmadan gidicek mevlut okunucak ne kayinvalide diye ama sonra cozudum
Deki yap mevludu ama bu sefer altinlarimizi vermem onlar bebegimin rizki masrafin altindan kalkabilirsen ben bebegi alip gelirim

mevlüt bebek için ve siz gitmemeyi mi düşünüyorsunuz bayağı ayıp olur ya

iyi de ne diye kendi evimde yapacağım diye söz vermiş

biraz diretin şimdi moda otelde yemekli mevlüt öyle yap babaannesi deyin bakalım

iyi de ne diye kendi evimde yapacağım diye söz vermiş

biraz diretin şimdi moda otelde yemekli mevlüt öyle yap babaannesi deyin bakalım
Söz falan değil kime neyin sözü olabilir ki, illa mevlüt yapıp altın toplamak derdi, düğünümde de masa masa gezip, topladı, sonrada ne altını deyip inkar etti

Söz falan değil kime neyin sözü olabilir ki, illa mevlüt yapıp altın toplamak derdi, düğünümde de masa masa gezip, topladı, sonrada ne altını deyip inkar etti

işte yani ilk tepki ne sözü saçmalama bebek nerede ise mevlüt orada olur haaa o olmazsa da otelde olur deyip basacaktın kahkahayı

geçmiş artık da gitme ne yalan uyduracak bakalım misafirlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…