Milletin içinde değil tekken aşırı azarlıyor düzgün davran alttan al annemi vs tarzı bi ton emirler veriyoKocan seni milletin içinde nasıl azarlıyor sorun kaynana değil saygısız kocan
Bu da sıkıntı işte kocan seni azarlayamaz ayrıca annesine de yapma demesi lazım. Haddini bilmiyor seni karısı eşi olarak görmüyor kendinden altta görüyorMilletin içinde değil tekken aşırı azarlıyor düzgün davran alttan al annemi vs tarzı bi ton emirler veriyo
Milletin içinde değil tekken aşırı azarlıyor düzgün davran alttan al annemi vs tarzı bi ton emirler veriyo
Ya bi ton cevap veriyorum sonra özürler diliyor ama birkaç gün sonra konu tekrar açılınca yine ben azarlanıyorumAğzına nasıl etmiyorsunuz şu cümleleri kurduktan sonra ? Küserse de küssün.
Şu büyümemiş çocuklara bir de çocuk yapıyorsunuz ya ne desek boş.
Ya bi ton cevap veriyorum sonra özürler diliyor ama birkaç gün sonra konu tekrar açılınca yine ben azarlanıyorum
Çocuğum ona anne diyince baya sevinip gülüyor öpüyor aferin falan diyor bideAnnem diye sevmesi rahatsiz etmez de anne demeye calistirmasi çok iticiher seferinde hayır annecim o senin babaannen diye duzeltirdim, kendisine de her seferinde anne çok istiyosan yap bı tane daha derdim. Asıl problem sürekli alttan almanızı bekleyen eşinizde
Neden bu kadar pasifsiniz yahu okurken ofkelendimÇocuğum ona anne diyince baya sevinip gülüyor öpüyor aferin falan diyor bide
Ben bir şey diyince eşim dahi herkes benim üstüme geliyor çünküNeden bu kadar pasifsiniz yahu okurken ofkelendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?