Kaynana terörü

hello0

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2025
36
-7
1
25
Kızlaar kaynananız siz rahatsız olmanıza rağmen ısrarla çocuklarınızı annem annem diye sevip onları kendisine anne demeye teşvik etmeye çalışsa siz rahatsızlığınızı belli ettiğiniz zaman herkesin yanında ağlayıp zırlasa bu yüzden kocanızdan bi ton azar işitseniz ne yaparsınız(küs değiliz konuşuyoruz şu anda hiçbir şey olmamış gibi) ve aynı şekilde devam ediyo annem annem diye sevmeye ama artık tepki gösteremiyorum herkes benim üstüme geldiği için

Milletin içinde değil tekken aşırı azarlıyor düzgün davran alttan al annemi vs tarzı bi ton emirler veriyo
Bu da sıkıntı işte kocan seni azarlayamaz ayrıca annesine de yapma demesi lazım. Haddini bilmiyor seni karısı eşi olarak görmüyor kendinden altta görüyor

Ağzına nasıl etmiyorsunuz şu cümleleri kurduktan sonra ? Küserse de küssün.
Şu büyümemiş çocuklara bir de çocuk yapıyorsunuz ya ne desek boş.
Ya bi ton cevap veriyorum sonra özürler diliyor ama birkaç gün sonra konu tekrar açılınca yine ben azarlanıyorum

Annem diye sevmesi rahatsiz etmez de anne demeye calistirmasi çok itici her seferinde hayır annecim o senin babaannen diye duzeltirdim, kendisine de her seferinde anne çok istiyosan yap bı tane daha derdim. Asıl problem sürekli alttan almanızı bekleyen eşinizde

Çocuğunuzun beslenmesine özen gösterip sağlıklı gıdalar veriyorsa bırakın kayınvalide büyütsün. Kocanız çocuğu zehirliyor siz de karşı çıkmıyorsunuz. Beş para etmez cahil hödükleri baba yapıyorsunuz, çocuk gelişimi eğitimi terbiyesi beslenmesi nedir nasıl yapılır haberleri bile yok. İki çocuk gelişimi kitabı açıp okusa öğrenir belki.

Senin terör kaynanadan ziyade eşte başlıyor... Eşinle bu sıkıntıyı çözmeden yapacağın bir şey yok gibi...

Çocuğum ona anne diyince baya sevinip gülüyor öpüyor aferin falan diyor bide

Çocukların sana Anne demiyor mu da, torununun anne demesini istiyorsun derim. Ha birilerinin yeniden sana anne demesini istiyorsan bi çocuk ta sen yapıver derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…