Kaynana terörü

Hasta mısın derim ? Bu şekildeki kafaları alıp kıvılcım çıkarasım geliyor . Annem nedir ya .. Oğlun olmuş. Büyütmüşsün. Evlendirmişsin. Bir zahmet dur da oğlunun çocuğunun anası olmayıver. Ülkemizde ne kadar çok patalojik konu var. Kocan da tuhaf. Ben hem kocamı hem kaynanamı çok sert dille uyarırdım. Sert dille uyarmayı bırak sağlam bir ayar verirdim. Bak bakalım bir daha kocam bu konuda üste çıkabiliyor muydu. Kaynana da annem diyebiliyor muydu..

Ya bi ton cevap veriyorum sonra özürler diliyor ama birkaç gün sonra konu tekrar açılınca yine ben azarlanıyorum
Hele bir azarlasın. Beni azarlamaya kalkarsan seni perişan ederim de. Tehdit et. Ağzına et. Vala sinir bastı bana. Benim çocuğuma kimse annem annem diye dikte edemez. Kocam annemi alttan al derse kocamı ata bindirir onu evden dört nala sürerim. kırmızı çizgilerim çok nettir. Kimse geçemez. Ben bile.

Annem demesinde bir şey yokta siz istemediğiniz halde ısrarla demesi , üstelik eşinizin çirkin tavrı hiç hoş değil Kaynana terörü yok öküz eş sorunu var Sizde bu eş oldukça işiniz zor.Adamı ödüllendirir gibi doğurup durmayın.Ailenin size saygısı yok.....

E sindirmisler sizi basbaya
Sizde ustunuze gelmesinler diye susuyorsunuz
Cocuklariniz kac yasinda? O senin babaannen anne demeyeceksin falan diyor musunuz
3 yaşında evet diyorum ama çocuğum bana ne zaman anne diye seslense efendim dememe kalmadan babaannesi benden önce efendim oğluşum ne oldu vs diyor kafası karışıyor çocuğun

3 yaşında evet diyorum ama çocuğum bana ne zaman anne diye seslense efendim dememe kalmadan babaannesi benden önce efendim oğluşum ne oldu vs diyor kafası karışıyor çocuğun
Ayni binada mi oturuyorsunuz?
Ben boyle birseye asla izin vermezdim sen onlarin babaannesisin sana banaanne diyecekler anne dedirtme onlarin annesi benim diyeceksiniz
Anlamiyorsa da gorusmeyeceksiniz
Kocaniz kizdiginda da annen anneligime kadar burnunu sokuyor uyardim olmadi gorusup gorusmememe karisma diyeceksiniz
Hatta sen git gorus 50 100 kere de anne diye seslen belli ki eksik kalmis benim cocuguma soyletiyor diyeceksiniz
Ama siz cok pasifsiniz malesef

Hayır ama yakın evler baya o yüzden sık görüşüyoruz
Dalga geç ama birtek o anlasın, çok kolay yanlızken yap, aslında alttan alltan yerini ve nerde durması gerektiğini ögretebilirsin

Böylelerine o yakışır sok sokuştur kimseye anlatamasın ince yapıcan yani ima ederek dalga gecerek ....

Kocan seni azarlarken sen tam olarak napiyosun mesela ? Kriz falan gecirmiyor musun? Senin cocugun o herkes senin kurallarina uymak zorunda . Kaynanana ama once kocana kurallarini uygulatmak zorundasin

Annem diyerek sevse ne olacak. Cocuk elbet sana anne diyecek zaten . Bu şekil sevmede bir sakınca yok bence . Ama kendisine anne dedirtmesi problem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…