- 17 Temmuz 2021
- 8.070
- 25.675
- 498
E sindirmisler sizi basbayaBen bir şey diyince eşim dahi herkes benim üstüme geliyor çünkü
Babanız, kocanızın yanında torunlarını BABAM BABAM diye sevsin bakalım. Ne olacak? Böyle kocalara uyuz oluyorum.Milletin içinde değil tekken aşırı azarlıyor düzgün davran alttan al annemi vs tarzı bi ton emirler veriyo
Hasta mısın derim ? Bu şekildeki kafaları alıp kıvılcım çıkarasım geliyor . Annem nedir ya .. Oğlun olmuş. Büyütmüşsün. Evlendirmişsin. Bir zahmet dur da oğlunun çocuğunun anası olmayıver. Ülkemizde ne kadar çok patalojik konu var. Kocan da tuhaf. Ben hem kocamı hem kaynanamı çok sert dille uyarırdım. Sert dille uyarmayı bırak sağlam bir ayar verirdim. Bak bakalım bir daha kocam bu konuda üste çıkabiliyor muydu. Kaynana da annem diyebiliyor muydu..Kızlaar kaynananız siz rahatsız olmanıza rağmen ısrarla çocuklarınızı annem annem diye sevip onları kendisine anne demeye teşvik etmeye çalışsa siz rahatsızlığınızı belli ettiğiniz zaman herkesin yanında ağlayıp zırlasa bu yüzden kocanızdan bi ton azar işitseniz ne yaparsınız(küs değiliz konuşuyoruz şu anda hiçbir şey olmamış gibi) ve aynı şekilde devam ediyo annem annem diye sevmeye ama artık tepki gösteremiyorum herkes benim üstüme geldiği için
Hele bir azarlasın. Beni azarlamaya kalkarsan seni perişan ederim de. Tehdit et. Ağzına et. Vala sinir bastı bana. Benim çocuğuma kimse annem annem diye dikte edemez. Kocam annemi alttan al derse kocamı ata bindirir onu evden dört nala sürerim.Ya bi ton cevap veriyorum sonra özürler diliyor ama birkaç gün sonra konu tekrar açılınca yine ben azarlanıyorum
Annem demesinde bir şey yokta siz istemediğiniz halde ısrarla demesi , üstelik eşinizin çirkin tavrı hiç hoş değil Kaynana terörü yok öküz eş sorunu var Sizde bu eş oldukça işiniz zor.Adamı ödüllendirir gibi doğurup durmayın.Ailenin size saygısı yok.....Kızlaar kaynananız siz rahatsız olmanıza rağmen ısrarla çocuklarınızı annem annem diye sevip onları kendisine anne demeye teşvik etmeye çalışsa siz rahatsızlığınızı belli ettiğiniz zaman herkesin yanında ağlayıp zırlasa bu yüzden kocanızdan bi ton azar işitseniz ne yaparsınız(küs değiliz konuşuyoruz şu anda hiçbir şey olmamış gibi) ve aynı şekilde devam ediyo annem annem diye sevmeye ama artık tepki gösteremiyorum herkes benim üstüme geldiği için
3 yaşında evet diyorum ama çocuğum bana ne zaman anne diye seslense efendim dememe kalmadan babaannesi benden önce efendim oğluşum ne oldu vs diyor kafası karışıyor çocuğunE sindirmisler sizi basbaya
Sizde ustunuze gelmesinler diye susuyorsunuz
Cocuklariniz kac yasinda? O senin babaannen anne demeyeceksin falan diyor musunuz
Sizinle mi yaşıyor bu kayınvalide3 yaşında evet diyorum ama çocuğum bana ne zaman anne diye seslense efendim dememe kalmadan babaannesi benden önce efendim oğluşum ne oldu vs diyor kafası karışıyor çocuğun
Ayni binada mi oturuyorsunuz?3 yaşında evet diyorum ama çocuğum bana ne zaman anne diye seslense efendim dememe kalmadan babaannesi benden önce efendim oğluşum ne oldu vs diyor kafası karışıyor çocuğun
Hayır ama yakın evler baya o yüzden sık görüşüyoruzSizinle mi yaşıyor bu kayınvalide
Dalga geç ama birtek o anlasın, çok kolay yanlızken yap, aslında alttan alltan yerini ve nerde durması gerektiğini ögretebilirsinHayır ama yakın evler baya o yüzden sık görüşüyoruz
Annem diyerek sevse ne olacak. Cocuk elbet sana anne diyecek zaten . Bu şekil sevmede bir sakınca yok bence . Ama kendisine anne dedirtmesi problemKızlaar kaynananız siz rahatsız olmanıza rağmen ısrarla çocuklarınızı annem annem diye sevip onları kendisine anne demeye teşvik etmeye çalışsa siz rahatsızlığınızı belli ettiğiniz zaman herkesin yanında ağlayıp zırlasa bu yüzden kocanızdan bi ton azar işitseniz ne yaparsınız(küs değiliz konuşuyoruz şu anda hiçbir şey olmamış gibi) ve aynı şekilde devam ediyo annem annem diye sevmeye ama artık tepki gösteremiyorum herkes benim üstüme geldiği için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?