Kaynana terörü..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Esiniz cok bencil. Siz bir ay onun ailesiyle olmayi kabul ediyorsunuz ama o sıkılırım diye hamile halinizle sizin yaniniza gelmiyor.
Kız kardeşlerinden cekiniyorum diyor ama sizin kayinpederinizin yaninda rahat edememenizi umursamiyor.

Konu sahibi de umursamayacak işte yaaa konuşmuyorlar kısasa kısas lazım ama sanki ağızlarını kedi yemiş gibi

Eşiniz isteyince plana uymamış ne güzel. Sizde kalmasaydınız o kadar kayınvalide evinde.
Sadece sabah akşam yemek yememiz izin veriyor falan tuhaf şeyler. Hamilesiniz aralarda bir şey yemek isteyebilirsiniz. Bir hafta gördünüz nasıl davranıyor, gitseydiniz ailenizin yanına.
Ayrıca her yaz da bu şekilde olmaz. Bir şekilde kendi evinizde kalmanız lazım. Gider aileleri birer hafta görür dönersiniz.
Eşiniz yaz sonuna kadar ayrı kalmayı da kabul etmiş. Yeni evli sayılırsınız, hamilesiniz ama aile yanı, arkadaşlarla oynan okey daha tatlı geliyorsa demek. Burada kayınvalide teröründen başka şeyler var ama siz bilirsiniz.

Son düzenleme:
Harran da 4 yıl görev yaptım sıcağını çok iyi bilirim ama klima ile gayette çözülebiliyor.
Madem eşiniz gitmek istiyor bırakın

Seneye gelmicem cocuk ile anneme gidicem dedim bozuluyor eşim öyle diyince

Bi daha gidip 1 ay kalmazdim. Calistiginiz sehirde niye kalamiyorsunuz anlamadim. Isterse kimse olmasin, kendi kendinize vakit geciremiyor musunuz cocuk gibi caninizin bir sey istedigini bile soyleyemiyorsunuz. Kendimi boyle bir duruma asla sokmazdim.

Annemi çok iyi tanıyorum ama annem çok kötü şeyler yaşamış senin annen gibi mutlu bir kadın değil tarzı savunmalar yapıyor
Yaşadıkları geride kalmış faturasını bana mı kesiyor diyebilirsiniz. Mutlu olmak için de cabası yok böyle insanlar kaostan beslenir manipülasyon yapıyor. Seneye de çocukla gelirsen iki öğün besletir bebeyi. Ama napiym diyen bir kişiliğiniz var sanki agirliginizi koymazsanız o ağırlığın altında kalırsınız.

E kendi bu seneden gelmemiş sizin ailenizin yanına. O gelmeyince oluyor siz gitmeyince olmuyor. Ne güzel çifte standart.
Benim kız kardeşlerimi bahane ediyor rahat edemem genç kız kardeşlerin evde diye tatilin sonuna doğru gelir bir hafta kalırım ordan görev yerine gideriz diyor ama bozuluyorum seneye bende bu kadar kalamicam haberin olsun dedim

Döndüm tatil yerlerine yakın diye biraz sabretmeye çalıştım tatilden sonra eşyamı toplayıp döndüm ama bundan sonraki süreçte ne yapıcam bilmiyorum
E ama öyle olmuyor o iş. Hem ekmrğim olsun hem pastam dursun. Tatil yapacaksanız direkt tatil yapacağınız yere gidin. Başkasının evinde hem o kadar kalınmamalı (bence) hem de iki deniz göreceksiniz diye şu noktaya gelinmemeli.

Seneye bebekle anneme gidicem dedim morali bozuluyor eşimin

Gerçekten öyle bana tecrübe oldu

Kucucuk bebeginiz varken her sene yaz tatillerini aylarca ayri mi gecireceksiniz kendi evinizde oturmamak icin?
Siz cocukla annenizde, o kendi evinde. Part time evlilik.

Kucucuk bebeginiz varken her sene yaz tatillerini aylarca ayri mi gecireceksiniz kendi evinizde oturmamak icin?
Siz cocukla annenizde, o kendi evinde. Part time evlilik.
Bilmiyorum annesini tanımıyordum bana cok iyiydi tatilde gerçek yüzünü gördüm daha önce cok az zaman geçirdim

Reactions: Wqy
Siz ailelerin yanında birer ay kalırız diye plan yaparken kız kardeşleriniz yok muydu?
Kendi ailesinin yanında eşinizin istediği kadar kalmışsınız, sizin aileniz mevzu olunca kıvırmış tabiri caizse.
Bana kalsa kadın erkek fark etmez, bir ay eş ailesinin yanında kalmak için çok uzun ve gereksiz bir süre ama sizde çifte standart olmuş. Bu sene ders olun, seneye aynı hatayı yapmayın.
Ayrıca kendi evinizde de durmalısınız yazın, karı koca bir de çocuğunuz var kimseye ihtiyacınız yok. Kısa aile ziyaretleri yeter.

Bilmiyorum annesini tanımıyordum bana cok iyiydi tatilde gerçek yüzünü gördüm daha önce cok az zaman geçirdim
Seneye bebekle anneme gidecegim dediginiz icin dedim.
Siz anneme gidecegim diyorsunuz, o kendi annesine gidecek. Uc ay kucuk bebekle, esinizle ayri gayri mi gecireceksiniz demek istedim.

Yine bir Türk aile klasiği. Anlayamıyorum mis gibi tatilinizin neden bir ayını saçma sapan şeyler yaşayacağınız kaynana evinde geçiriyorsunuz ? Ben istemiyorum diyin nokta.
Yok eşim sıkılıyor yok arkadassiz kaldı derseniz ve sesinizi cıkarmazsanız ezilen, örselenen siz olursunuz. İşin sonunda da eşiniz dönüp ne yapalım benim de annem böyle der. Sizde de böyle olmuş. Çok net bir şekilde mesafe koyun. Gitmeyin, gitmeyin, gitmeyin.

Döndüm tatil yerlerine yakın diye biraz sabretmeye çalıştım tatilden sonra eşyamı toplayıp döndüm ama bundan sonraki süreçte ne yapıcam bilmiyorum

yapacağınız şey şu 1 ay gidip kimsenin evinde kalmayın. kendi ailenizde de kalmayın.
1 hafta yeterli uzak mesafeyse.

Bence bir ay çok uzun bir süre. Urfa sıcağını da anlıyorum gerçekten orada kalmak istememenizi anlıyorum. Kayınvalidenin hoş olmayan davranışları olmuş. Şu taraftan bakın artık onu tanıyorsunuz. Ya daha az kalıp annenize geçebilirsiniz ya da ev otel gibi bir yer tutup o şekilde kalın. Çünkü bir ayda illa tatsızlık çıkar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…