Kaynana terörü..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

görev yerine mi gidermişsiniz.
evinize değil yani.
eşiniz evlendiğinin farkında mı acaba?

Bende cok laf ettim sıkıldım artık böyle şeylerden yoruldum diyor
Valla kimse kusura bakmasın de yemek esirgemeli, aç bırakmalı kaynanalıklar 30 sene öncede kaldı. Bu ne be?
4 aylık hamile kadına pilav dayayıp canı bir şey istediğinde yok çekmek nedir?
Eşiniz de istediği kadar yorulsun, siz gayet mağdursunuz. Aç kaldığınız bir evde kalmak zorunda değilsiniz. Seneye giderseniz bebekle beraber aç kalırsınız demedi demeyin.

Bende cok laf ettim sıkıldım artık böyle şeylerden yoruldum diyor
Annesinin yaptıklarını görmüyor mu?
Oğlan çocuğu gibi davranıp ailemin yanında kalıp, arkadaşlarımla okey oynayacağım demek yerine evli, barklı yetişkin bir erkek olduğunun farkına varsın ilk önce eşiniz. Yoksa daha çok canı sıkılır, sizinkini de sıkar.

Seneye gelmicem diye ağladım eşim artık yoruldum bunlardan diye çıkıştı bana

Görüyor ve anlatıyorum ama kaynanam genelde eşim okeye gittiği zaman şiddeti artırıyor eşime bahsettiğim zaman da bu cok kaprisli bir kız cok abartıyor her şeyi diyor eşime

Yorulsun paşamız boş verin. Aç kalan laf işiten o değil sonuçta.
Çok stresli geçti hamilrliğimin ilk ayları ve üstelik urfada siz tek cocuga bakamazsınız ben evi kapatır gelirim diyor gelirse aylarca gitmez evinde doğal gaz yakmayı sevmiyor kaynanamda cimrilik de var. Annem gelecek diyorum kardeşlerin var cok kalamaz diye onun adına karar bile veriyor

Görüyor ve anlatıyorum ama kaynanam genelde eşim okeye gittiği zaman şiddeti artırıyor eşime bahsettiğim zaman da bu cok kaprisli bir kız cok abartıyor her şeyi diyor eşime
Eşinizle ile ilgili de bir şeyler yazıyorum ama siz kayınvalideye daha çok takılıyorsunuz. Halbuki meseleniz direkt kendisiyle.

Niye hâlâ oradasınız? Neyi bekliyorsunuz?

Eşinizle ile ilgili de bir şeyler yazıyorum ama siz kayınvalideye daha çok takılıyorsunuz. Halbuki meseleniz direkt kendisiyle.
Biz onlardan uzakta urfada cok mutluyduk tatile gelince her şey değişti onun şokundayım hâlâ

Tek suçlu eşiniz,sizi geçiştirip duruyor,size böyle saygısız ve müdahaleci olmasının tek nedeni oğlunun yani eşinizin buna müsaade etmesi.İnkar edip kocayı sabaha kadar aklayabilirsiniz ama doğum sonrası , lohusalıkta ana oğul kol kola verip size hayatı zindan ettiğinde anlarsınız....

Neden bozuluyor eşinin umrunda değil ki senin nerede kaldığın, kendisi istediği yerde kalsın yeter
Bu durum da beni çok üzüyor cok severek evlendik moralim cok bozuluyor hamileyken bunları hak etmediğimi düşünüyorum iyi niyetle söylediğim yaptığım hiçbir şeyin değerinin olmadığını annesinin cok kötü çıktığını eşimin çok pasif kaldığını gördükçe kahroluyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…