Kesinlikle gelmesini istemiyorum doğuma çünkü bana değer vermediğini o kadar iyi gördüm ki üstelik kadın bir şey yapmamış gibi anneme geldiğimde beri aradı yolculuk nasıldı dedi o kadar şeyden sonra nasıl normal konuşuyor anlamıyorumTek suçlu eşiniz,sizi geçiştirip duruyor,size böyle saygısız ve müdahaleci olmasının tek nedeni oğlunun yani eşinizin buna müsaade etmesi.İnkar edip kocayı sabaha kadar aklayabilirsiniz ama doğum sonrası , lohusalıkta ana oğul kol kola verip size hayatı zindan ettiğinde anlarsınız....
Çünkü hiç bir aşırılığının cezası olmadığını biliyor,minnoş oğlu onu aklamaya dünden razı iki yalandan sitem eder, sonra anam diye pohpohlar....Kesinlikle gelmesini istemiyorum doğuma çünkü bana değer vermediğini o kadar iyi gördüm ki üstelik kadın bir şey yapmamış gibi anneme geldiğimde beri aradı yolculuk nasıldı dedi o kadar şeyden sonra nasıl normal konuşuyor anlamıyorum
Bir de biz karşımıza alıp bu konuyu konuştuk uyardık tamam özür dilerim yapmam dedi ertesi gün devam etti eşim çok sert çıktı hamile bu kız psikolojisini bozma diye ama Baktık ki kadın anlamıyor eşim de yoruldum uyarmaktan diyorÇünkü hiç bir aşırılığının cezası olmadığını biliyor,minnoş oğlu onu aklamaya dünden razı iki yalandan sitem eder, sonra anam diye pohpohlar....
Sizin kv evine yakın arkadaş çevreniz vardı sanki kv ile muhteşem günler mi geçirdiniz hamile halinizle? eşiniz basbaya bencil işteAekadaş çevrem yok sıkılırım diye bahane buluyor okul açılmasına yakın gelip seni alırım dedi kız kardeşlerimden çekiniyormuş bir de
Yapmayın lütfen uyarmaktan bıkmak yerine ikinizi bir araya getirmemekte bir tercih.Aynı durumda siz olsanız eminim ben kendim gider biraz kalırım senin mutsuz olmanı istemiyorum derdiniz.Ama kadınlar çekmek zorunda , çünkü erkekler bunu uygun görüyor......Bir de biz karşımıza alıp bu konuyu konuştuk uyardık tamam özür dilerim yapmam dedi ertesi gün devam etti eşim çok sert çıktı hamile bu kız psikolojisini bozma diye ama Baktık ki kadın anlamıyor eşim de yoruldum uyarmaktan diyor
İşte bunu kaldıramıyorum annemlere geldim ve artık o kadar içimde tutmuşum ki ağlama krizine girdim annem de çok üzüldü ben o kadını bilseydim böyle olduğunu evlenmeni istemezdim yüzüne bakınca iyi insanlar sandık dediSizin kv evine yakın arkadaş çevreniz vardı sanki kv ile muhteşem günler mi geçirdiniz hamile halinizle? eşiniz basbaya bencil işte
İyi o zaman başına her kötülük gelen deccal olsun.. böyle saçma savunma mı olurAnnemi çok iyi tanıyorum ama annem çok kötü şeyler yaşamış senin annen gibi mutlu bir kadın değil tarzı savunmalar yapıyor
Ben kv nizden çok eşinize kızdım ne yalan söyleyeyim. Anasının huyunu suyunu bile bile size bunu reva görmüş.üstelik hamileyken onun çocuğunu taşırken. 3 çocuklu bir anne olarak söylüyorum bir kadının en nazlı zamanı hamilelik. Erkeğin eşine kıyamadığı, isteklerinizi kocanıza en çok yaptırabileceğiniz zaman dilimi hamilelik. Sizin koca bu dönemde böyle ise lohusalık kabus gibi çöker Allah korusun.İşte bunu kaldıramıyorum annemlere geldim ve artık o kadar içimde tutmuşum ki ağlama krizine girdim annem de çok üzüldü ben o kadını bilseydim böyle olduğunu evlenmeni istemezdim yüzüne bakınca iyi insanlar sandık dedi
Ya mesela ufacık bir örnek vericem çok şaşıracaksınızBen kv nizden çok eşinize kızdım ne yalan söyleyeyim. Anasının huyunu suyunu bile bile size bunu reva görmüş.üstelik hamileyken onun çocuğunu taşırken. 3 çocuklu bir anne olarak söylüyorum bir kadının en nazlı zamanı hamilelik. Erkeğin eşine kıyamadığı, isteklerinizi kocanıza en çok yaptırabileceğiniz zaman dilimi hamilelik. Sizin koca bu dönemde böyle ise lohusalık kabus gibi çöker Allah korusun.
Niye cevap vermiyorsunuz paramı neye harcayacağım benim bileceğim iş diye?Ya mesela ufacık bir örnek vericem çok şaşıracaksınız
Eşim basit bir şey almış bu su ya da yemeğin ısısını ölçen alet
İleride çocuğu banyo yaptırırken banyo suyunu ölçeriz diye düşündüm dedi
O evde yokken geldi kargo bende teslim aşıp açtım
Kaynanam bu ne diye sorup durdu bende açıkladım ne kadar gereksiz ya dirseğinle ölçsene masraf dedi halbuki çok ucuz bir şey
duymamış gibi yaptım , eşim geldi annesine onu tekrar gösterdi benim gösterdiğimi bilmeden. annesi bu sefer dedi ki düşünceli oğlum benim aferin sana çok iyi olmuş. Ben şok oldum bu ne ya diye dışarı çıkıp eşime anlattım.o sadece güldü
Niye cevap vermiyorsunuz paramı neye harcayacağım benim bileceğim iş c
Niye cevap vermiyorsunuz paramı neye harcayacağım benim bileceğim iş diye?
Bazıları için bu sessizlik saygı değil eziklik anlamına geliyorBu kadına ne cevap verirsen ver olmuyor son zamanlarda artık duymamazlıktan gelmeyi denemek istedim
Evlendikten sonra dedikoduya başladı öncesinde öyle şeyleri yoktu niye bunları anlatıyorsun dediğimde ailemizi tanı diye diyorum diyorSize saatlerce eltinizin dedikodusunu yapan insanın iyi biri olduguna nasil kanaat getirdiniz ki? Basbaya kotuluk iste bu?
Ha bu arada kotu kayınvalide yoktur, adamdan sayilmayan eş ve onun onemsenmeyen karisi vardir. Sizin esiniz kiymetli evlat olsaydi bunlari yasamazdiniz.
Yaa kıyamam minnoşSeneye gelmicem cocuk ile anneme gidicem dedim bozuluyor eşim öyle diyince
Tamam, bu misafirligi planlarken kaynananizin kotu oldugunu biliyordunuz, koskoca ogretmen olmussunuz ama proaktif davranis, analitik dusunce hic yok, bu tatili hic bu sekilde kaynanada kalmali planlamayacaktiniz.Evlendikten sonra dedikoduya başladı öncesinde öyle şeyleri yoktu niye bunları anlatıyorsun dediğimde ailemizi tanı diye diyorum diyor
Ben şuan hamileyim en hassas dönemindeyim öğretmenliğimle ne alakası varTamam, bu misafirligi planlarken kaynananizin kotu oldugunu biliyordunuz, koskoca ogretmen olmussunuz ama proaktif davranis, analitik dusunce hic yok, bu tatili hic bu sekilde kaynanada kalmali planlamayacaktiniz.
Ama iyi olmus esinizin ve kaynananizin ama ozellikle esinizin gercek yuzunu gormussunuz.
Hanimefendi,Ben şuan hamileyim en hassas dönemindeyim öğretmenliğimle ne alakası var
Kaynanamın bu kadar ileriye gideceğini de düşünmemiştim sadece dedikoducu diye düşünüyordum
Bu kadar gaddar ve hamile birini düşünmeyecek kadar umursamaz olduğunu bilemem daha bir yılı bile tamamlamadım bu aile ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?