- 28 Haziran 2025
- 1.061
- 304
- 38
- 31
Lafını başka yerlerinden dinleyip yazıyorda ondanGıcık oluyorsanız neden yorum yazıyorsunuz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lafını başka yerlerinden dinleyip yazıyorda ondanGıcık oluyorsanız neden yorum yazıyorsunuz
Kaynanamdan hiçbir farkı yok şöyle yorum yazabilen zihniyetinLafını başka yerlerinden dinleyip yazıyorda ondan![]()
Valla çok mantıklıKaynanamdan hiçbir farkı yok şöyle yorum yazabilen zihniyetin![]()
Annemi çok iyi tanıyorum ama annem çok kötü şeyler yaşamış senin annen gibi mutlu bir kadın değil tarzı savunmalar yayapıyora
Başka bir yol düşünücez beni anlamanıza sevindimBence bir ay çok uzun bir süre. Urfa sıcağını da anlıyorum gerçekten orada kalmak istememenizi anlıyorum. Kayınvalidenin hoş olmayan davranışları olmuş. Şu taraftan bakın artık onu tanıyorsunuz. Ya daha az kalıp annenize geçebilirsiniz ya da ev otel gibi bir yer tutup o şekilde kalın. Çünkü bir ayda illa tatsızlık çıkar.
Her yıl bu şekilde yapamazsınız.Hele ki tayininizi oraya isterseniz çok çekersiniz.Eşinile yalvarır,rica eder gibi değil ciddi ve kararlı bir şekilde konuşmalısınız.
”Senin annen” vurgusu yapmayın,sadece tüm bunların sizi nasıl hissettirdiği ile ilgili konuşun.Sizi oraya sürüklemenin ilişkinize zarar verdiğinden,hem de kaynananızla bu şekilde yüzgöz olmanın iyi bir fikir olmadığından bahsedin.
Hayır anlamıyorum eşini neden istemediği yerde zorla tutmaya çalışır ki insan.Karını getiremedin demesinler ama kadın
orda diken üstünde yaşasın ağlaya ağlaya.Bu mu erkeklik?
Benim eşimle de babam anlaşamaz.Yıllardır uzaktan bir ilişki sürdürmelerini bizzat ben istedim.Neden zorla onları bir araya getirip kendim de gerileyim?Telefonda eşim babama babacım diye konuşur.Ben sürekli onu benim memleketime gitmeye zorlasaydım eminim ki bu seviyeli ve saygılı ilişkiyi kuramazlardı.
Tekrar söylüyorum daha evliliğin başındasınız,şu an aldığınız aksiyon evliliğinizin ve sizin kaderi
Yani sizde biraz dişli olun. Eşinizin kendi evinde canının sıkılması, annesinin sizin canınızı sıkacak şekilde davranmasından önemli mi?Biz de klima taktırdık ama anlamıyor rahat edemiyorum hamileyim ayaklarımı uzatamıyorum kayınpederim de sürekli evde bunu ona söylüyorum anlamıyor seneye gitmeyelim dedim canım sıkılıyor urfada burada arkadaş çevrem var okeye gidiyoruz diyor bu durumda canımı sıkıyor
Siz de bundan sonra bahaneler bulun bir şeyler bulun 1 haftadan fazla kalmayın. Annenize gidin, ya da evinizde kalın, eşiniz istiyorsa kalsın kendi annesinde. Ben öyle yapıyorum. Gidiyorum ama 1 haftadan fazla kalmıyorum, eşim istediği kadar kalıyor.Biz de klima taktırdık ama anlamıyor rahat edemiyorum hamileyim ayaklarımı uzatamıyorum kayınpederim de sürekli evde bunu ona söylüyorum anlamıyor seneye gitmeyelim dedim canım sıkılıyor urfada burada arkadaş çevrem var okeye gidiyoruz diyor bu durumda canımı sıkıyor
Bazı üyeleri iplememek gerek. Boşan falan yazan oldu mu :))Başka bir yol düşünücez beni anlamanıza sevindim
Buraya yazmaktaki amacım derdimi anlatmak ve tecrübelerden faydalanmaktı
Ne öğretmenliğim kaldı ne ezikliğim
Yapmadıkları kötü yorum kalmadı eleştirinin de bir adabı olur
Yok daha olmadıBazı üyeleri iplememek gerek. Boşan falan yazan oldu mu :))
Siz asıl şovu ailesinin yaşadığı şehre tayin olduğunuzda seyredeceksiniz. Bu henüz fragman.Hayır yok ama ben eşinle gezerim plan yaptım tatile giderim diye gittim nerden bilebilirim her dakika beni duygusal çöplüğü olarak kullanacağını
eşime çok söyledim Urfa’da kalmayı kabul etmiyor çok dil döktüm hayır gidelim diyor anlaşamıyoruz bu konuda tayinimizin de memleketine çıkmasını çok istiyor ben kesinlikle istemiyorum dedim ama evlenirken böyle olacak demiştim dedi o zaman annesini tam tanımıyordum ki
Yani huyu öyleyse ne yapabilirsin ki. İçselleştirmeyip tecrübe diyip geçmek en iyisi. Her şey gönlünce olsunYok daha olmadı
Üstelik eşim kaynanamla kaç kere kavga etti bu konuda bu bir ay içerisinde.
Kaynanama eşime dert anlatma o senin ağlama duvarın değil dedikçe kadın anlatıcam oh iyi yaptım gelinim bilsin diyen bir kadın bu kadınla hiçbirimiz baş edemiyoruz ki kızı bile baş edemiyor
Benim annem çok anlayışlı bir kadındır hiç böyle bir anne görmeniştim
Tatil için kalmaya çalıştım zaten zaman dolunca da kaçtım kendimi koruma yollları buldum gün içerisinde
Ben sadece öneri bekliyordum ve destek
Eşine nasıl istediğini yaptıramaz demişler
Eşim de rahatsız ama karşımızda ne yaparsak yapalım iflah olmaz bir kadın var
Teşekkür ederim destek içinYani huyu öyleyse ne yapabilirsin ki. İçselleştirmeyip tecrübe diyip geçmek en iyisi. Her şey gönlünce olsun![]()
Yahu zaten 1 senedir sizi duygusal coplugu olarak kullaniyormus bu kadin.Hayır yok ama ben eşinle gezerim plan yaptım tatile giderim diye gittim nerden bilebilirim her dakika beni duygusal çöplüğü olarak kullanacağını
Siz de bundan sonra bahaneler bulun bir şeyler bulun 1 haftadan fazla kalmayın. Annenize gidin, ya da evinizde kalın, eşiniz istiyorsa kalsın kendi annesinde. Ben öyle yapıyorum. Gidiyorum ama 1 haftadan fazla kalmıyorum, eşim istediği kadar kalıyor.Biz de klima taktırdık ama anlamıyor rahat edemiyorum hamileyim ayaklarımı uzatamıyorum kayınpederim de sürekli evde bunu ona söylüyorum anlamıyor seneye gitmeyelim dedim canım sıkılıyor urfada burada arkadaş çevrem var okeye gidiyoruz diyor bu durumda canımı sıkıyor
Eşiniz de rahatsız ama kendi gidiyor okey oynuyor, arkadaşları ile görüşüyor. Sizin annenize gelmek istemiyor orada arkadaşı yok sıkılırmış diye ama siz hamile halinizle onun annesinin bu davranışlarını çekiyorsunuz, beyefendi sizi anasıyla evde bırakıp çıkıp fik fik geziyor. Olan size oluyor. Gitmeyin yani, ya da gidip az kalıp dönün. Kendisi anam da anam, arkadaşların da arkadaşlarım diyorsa kendi gitsin kalsın, adam okey oynayacak diye siz niye çekiyorsunuz bunları? Canınızı sevin lütfen.Yok daha olmadı
Üstelik eşim kaynanamla kaç kere kavga etti bu konuda bu bir ay içerisinde.
Kaynanama eşime dert anlatma o senin ağlama duvarın değil dedikçe kadın anlatıcam oh iyi yaptım gelinim bilsin diyen bir kadın bu kadınla hiçbirimiz baş edemiyoruz ki kızı bile baş edemiyor
Benim annem çok anlayışlı bir kadındır hiç böyle bir anne görmeniştim
Tatil için kalmaya çalıştım zaten zaman dolunca da kaçtım kendimi koruma yollları buldum gün içerisinde
Ben sadece öneri bekliyordum ve destek
Eşine nasıl istediğini yaptıramaz demişler
Eşim de rahatsız ama karşımızda ne yaparsak yapalım iflah olmaz bir kadın var
Daha ilk yılımız olduğu için tam anlayamadım ne olacağını ama bundan sonra tavır koyucamSiz de bundan sonra bahaneler bulun bir şeyler bulun 1 haftadan fazla kalmayın. Annenize gidin, ya da evinizde kalın, eşiniz istiyorsa kalsın kendi annesinde. Ben öyle yapıyorum. Gidiyorum ama 1 haftadan fazla kalmıyorum, eşim istediği kadar kalıyor.
Eşiniz de rahatsız ama kendi gidiyor okey oynuyor, arkadaşları ile görüşüyor. Sizin annenize gelmek istemiyor orada arkadaşı yok sıkılırmış diye ama siz hamile halinizle onun annesinin bu davranışlarını çekiyorsunuz, beyefendi sizi anasıyla evde bırakıp çıkıp fik fik geziyor. Olan size oluyor. Gitmeyin yani, ya da gidip az kalıp dönün. Kendisi anam da anam, arkadaşların da arkadaşlarım diyorsa kendi gitsin kalsın, adam okey oynayacak diye siz niye çekiyorsunuz bunları? Canınızı sevin lütfen.