- 23 Ocak 2019
- 684
- 1.033
- 63
- Konu Sahibi Firdevs Yoreoglu
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar. Uzun olabilir kusura bakmayın. Öncelikle bazı detaylar vercem karışıklığa sebebiyet vermemek adına. Eşimin annesiyle babası 6-7 yıldır ayrılar fakat sebebini bilmediğim şekilde bunu sevgililik dönemimizde 2 yıl sonra falan öğrendim boşanmalarına rağmen beraber yaşamaya devam ediyorlardı ama karı koca ilişkisi kesinlikle yok, sadece kv nin gidecek yeri olmadığı için biraradalardı. Hatta ailem bile bu durumu ben evlendikten sonra öğrendi çünkü herkese karşı evliymiş gibi görünüyolardı. 2 yıldır falan da kv nin kendi evi var, çalışıyordu ev tuttu döşedi ama biz izinlerde oraya gittiğimizde yine birarada durdular. Her neyse ben doğum için ailemin yanına geldim 1.5 aydır ailemleyim, eşim de yaşadığımız yerde yalnız. Ailemin yanına geldiğim ilk günler kv nin Bi adamla mesajlaşmaları ortaya çıktı aşkımlı falan. Ben zaten biliyordum sık sık birileriyle görüşüyor msjlaşıyor 60 yaşına geldi hala estetik vs yaptırıyor böyle Bi aşırı derecede kendine bakma derdinde. Şüpheleniyodum yani, hatta bir kere sevgiliyken yanımda Bi adamla konuşmuştu ben şok. Her neyse eşim bu duruma çok kızdı annesiyle görüşmüyor olay olduğundan beri. Ben de olay olduğunda abartma sen kızıyosun ama annen aslında bekar birisi olabilir böyle şeyler dedim bana çok kızdı ama bu benim görüşüm yani sonuçta ayrılar. İşte beni annesine gaz vermekle falan suçladı ben de bi şey dememeye karar verdim. Ayrıca ailemin yanına gelmeden önce de bebek odası için aldığımız şeyler vardı fotoğraflarını kv ye de attık, henüz beşik yok ayrı alcaz dedik eksikleri biz de Alırız dedi. Tatile gitmeden önce onlara uğradık ben sanıyorum ki bisürü şey almıştır etmiştir ama ortada bir çöp yok. 2 tane yelek örmüş baya Bi uyduruk. Bi zıbın olsun ne bilim özenip tek Bi şey almamış yani el olan komşular bile dünya şey getiriyor ve bu kadın yıllardır çalışıyor sigortası yok babasının maaşını almak için sigorta yaptırmıyor migreni tutsa para alıyolar diye acile bile gitmeyen biri 2 kere falan göz kapağı kaldırma ve kaş estetiği yaptırdı siz düşünün. Ben ailemin yanına gelince kvyi aradım, dedim ki eksikleri alırız demiştin beşik alcaz kp ile beraber beşik almak isterseniz diye söylemek istedim kıyafet falan aldık yeterince gerekli Bi şey olsun diye söyledim ve baktığımız beşik 600 lira falandı dedim ki eşime bin TL falan ayırsalar yeter, millet neler neler yapıyo. Yüzümü kızarttım söyledim. İşte ben bunu söylediğim zaman kvnin Bi erkekle konuştuğu ortaya çıkınca işte beni evden kovcaklar nolcak bilmiyorum vs diye bu mırın kırın etti, kpye söyliyim ona göre yapalım dedi ama asla aramıyo sormuyo. Sonra öğrendim ki kpye söylememiş ama söyledim diyo, kp; kv bana bi şey söylemedi diyo herkes Bi haber sinirlendim. Peki anne dedim siz yapacaklarınıza her şeyi yapmışsınız bize gelince böyle olur zaten dedim tamam zaten eşim de bi şey istemiyo senden ben yine de iyi Bi şeye sebep olur diye söylemiştim ama tamam istemiyoruz Bi şey dedim ve o gün bugündür yani 1. 5aydır kadın beni aramıyo kızlar. Son haftamdayım bir kere arayıp kızım nasılsın çocuk nasıl demedi, oğluyla da konuşmuyo o sebepten dolayı, benle de istemiyoruz Bi şey dedim diye konuşmuyo. Ben şimdi doğumdan sonra 1 ay daha ailemleyim eşim de gelcek, işte benim aileme de gideriz falan diyo geriliyorum gitmek istemiyorum beni kendi tribinden aramamış sormamış bi kadını görmek istemiyorum, zaten sevmiyordum çok fazla gıcık hareketi ve laf sokması vardı her kv gibi ama bu son şey çok sinirimi bozdu. Yaşadığım yerde 1 yıldır tanıdığım insanlar bile gün aşırı beni ve bebeği soruyo bu kadın sormuyo. Ben şimdi napıyım? Doğumda buraya bizi görmeye gelirlerse nasıl davranıyım, onların yanına gittiğimizde nasıl davranıyım? Şeytan diyo hiç gitme ama eşimin kardeşleri de var gitmemek olmaz onun da görmek hakkı. Bir de kadın orda yaşamadığı için ev aşırı pis wcde sinekler falan uçuyo, temiz çarşaf nerdeyse yok, hem benim hem bebeğim için uygun Bi ortam değil. İnanın şimdiden bunun stresi bastı rüyalarıma giriyo her gün bunu düşünüyorum napcam diye. Gitsem nerde yatıp kalkcam lohusa olcam hijyen sıfır e kadınla da konuşmuyoruz, karşı karşıya gelsek nasıl davranır napar bilmiyorum ama ben napıyım akıl verin lütfen bu gerginlikten doğuramıycam diye korkuyorum.