- 13 Haziran 2016
- 50
- 21
- 8
- Konu Sahibi Sevdalim olurmusun
-
Onu gecen ayda yazmstm bu ay degildiBir de bu ay geliyor musun bebek yazmışsın profile. Ya arkadaşım kendinin balkondan sallandığı yetmiyor günahsız bebeyide sallasın diye mi çocuk yapıyorsunuz?
Bol miktarda akıl fikir diliyorum.
Arkadaslar esime buyu yapilmis esim bolebiri degil kendiside soyledi kendimi taniyamiyorum dedi bana ne oldu bilmiyrm diyr hocaya baktirdim kaynanm tami tamina 4 adet buyu yapmis kocama benin yanimda kocama onu bosa onu dov oldur gerekirse dedi esim onun dedigini hemenyapiyr
kocanın köküne kıran mı girdi,yoksa dünyayı kurtaracak son tohum onda mı...kaç canını kurtar bacım..ne büyüsü be,,adam psikopat anlamadın mı?Arkadaslar mrb ben 4 aydir evliyim esimle cok severek evlendik ama evlendigim geceden beri kaynanm yuzunden kavga eder olduk evi ayrdik ama yine de esimi telefonla aryr kafasini dolduruyr esimde kaniyr bana cok kotu davraniyr az kalsn beni bogucakti balkondan atmaya bile kalkti ne olur yardim edin bildiginiz bir dua yada bir yontem var mi bana yardim edin Allah askina cok múskul durumdayim kocama buyu yapms benden sogymasi icin kocamla ayrildik ayrilacaz yardim edin ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?