Kaynana uzaklastirma

Sevdalim olurmusun

Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2016
50
21
8
Arkadaslar mrb ben 4 aydir evliyim esimle cok severek evlendik ama evlendigim geceden beri kaynanm yuzunden kavga eder olduk evi ayrdik ama yine de esimi telefonla aryr kafasini dolduruyr esimde kaniyr bana cok kotu davraniyr az kalsn beni bogucakti balkondan atmaya bile kalkti ne olur yardim edin bildiginiz bir dua yada bir yontem var mi bana yardim edin Allah askina cok múskul durumdayim kocama buyu yapms benden sogymasi icin kocamla ayrildik ayrilacaz yardim edin ne olur

Boğmak,balkondan atmaya teşebbüs,bunlar sizi kesmedi de bir de dua mı istiyorsunuz.
En güzel duanız bu kötü insanlardan kurtulmak olmalıydı.
Tamam hemen boşan demek saçma ama sizinki uç bir örnek,canınız söz konusu .Canınızı seviyorsanız uzaklaşmalısınız.

Dua miAllah askina biraz akilli olun.adam size daha nekadar zarar verecek?kaynananiz ne soyluyor ki okadar bogmaya kalkiyor siz?merak ettim

Tövbe Yarabbi. Adam sizi boğup balkondan atmaya kalktı, düzelmesi için dua mı istiyorsunuz? Adliyenin yolunu bilmiyor musunuz?

Mune buyu konulari yasak degil mi?

sizi elalemin sozu ile birakacak, size siddeti mubah gorecek birinden cocuk dusunuyrsaniz, bizim size edecegimiz bir dua; onerecegimiz bir yontem yoktur.

Kocanda akil olsa kv'yi uzak tutardi zaten bundan daha etkili ve kalici bir yontem yok. Herkes muzdarip kaynanadan. Hepsi mi ogluslara buyu yapmis?

Bildiğim çok etkili bir yöntem var, alo 155.
Canınıza kast edildiğini anlatıyorsunuz, onlar da sizi kurtarıyor.

Arkadaslar esime buyu yapilmis esim bolebiri degil kendiside soyledi kendimi taniyamiyorum dedi bana ne oldu bilmiyrm diyr hocaya baktirdim kaynanm tami tamina 4 adet buyu yapmis kocama benin yanimda kocama onu bosa onu dov oldur gerekirse dedi esim onun dedigini hemenyapiyr

Öfff, bi git allah aşkına yaa.
He kocan melek kaynana şeytan.
Allah akıl fikir versin.
Akıl fikir büyüsü varsa yaptır kendine hatta.

kocanın köküne kıran mı girdi,yoksa dünyayı kurtaracak son tohum onda mı...kaç canını kurtar bacım..ne büyüsü be,,adam psikopat anlamadın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…