Sizden başka gelin var mı peki yani son olay dediğiniz nedir eğer fikir vermemizi ve yardımcı olmamızı istiyorsanız daha açık yazarsanız arkadaşlar da daha rahat görüş bildirirBen kaynanama ve görümceme nasıl davranacam anlamiyorum.11 yıllık gelinleriyim ama bir türlü çözemedim onları yani ne yapsam yaranamıyorum iyi olursam iyiler ama en ufak bir şeyde dirseğimi gösterirsem benden kötüsü yok.Kısaca bu son olaydan sonra nasıl bir tavır takınmalıyim bilmiyorum.Benim kaynanam ve görumcem hic bir şey yapmayalım yiyelim icelim gezelim gelin bizim kışlıgımıza kadar yapsın diyenlerden ama ben kendimi onlara bu kadar ezdirmek istemiyorum yok diyincede kırılıyorlar olay bu daha öncedende küstüm olmadı barış tim yine olmuyo bana bir yol gösterin lütfen.
Tek gelinim.son olay beni kullanmaya calisiyorlar dedigim gibi onlarin kışlıklarini yapmak az uz da degil ben insanlik yaptim yaprak koyalim buzluga dediler yaptim 15 kilo yaprak ayni gun 10 kilo bezelye ayitladik ama istekleri bitmiyor.dogru dürüst yardimda etmiyorlar.Sizden başka gelin var mı peki yani son olay dediğiniz nedir eğer fikir vermemizi ve yardımcı olmamızı istiyorsanız daha açık yazarsanız arkadaşlar da daha rahat görüş bildirir
Evet tam şu anda bu yolu izliyorum bana yüz ceviriyorlar.Günaydın. Sizde onlar gibi bi yol izleseniz. Hani gezip tozsaniz, kışlık gibi seyleri de marketlerden alırım yoruldum ugrasmak istmeiyorum artik filan deseniz.
Anladım mesafenizi koruyun küserseler de küssünler. Eşiniz bu durumda hangi tarafta oda çok önemli dolduruşa gelecekse eğer bu da tehlikeli olabilirTek gelinim.son olay beni kullanmaya calisiyorlar dedigim gibi onlarin kışlıklarini yapmak az uz da degil ben insanlik yaptim yaprak koyalim buzluga dediler yaptim 15 kilo yaprak ayni gun 10 kilo bezelye ayitladik ama istekleri bitmiyor.dogru dürüst yardimda etmiyorlar.
Yapmayın niye yapıyorsunuz ki?Tek gelinim.son olay beni kullanmaya calisiyorlar dedigim gibi onlarin kışlıklarini yapmak az uz da degil ben insanlik yaptim yaprak koyalim buzluga dediler yaptim 15 kilo yaprak ayni gun 10 kilo bezelye ayitladik ama istekleri bitmiyor.dogru dürüst yardimda etmiyorlar.
Eşim çok iyi gecenlerde( benim aileme bu kadar benim icin onlara katlanmana gerek yok) dedi beni kullandiklarini oda biliyor tabiAnladım mesafenizi koruyun küserseler de küssünler. Eşiniz bu durumda hangi tarafta oda çok önemli dolduruşa gelecekse eğer bu da tehlikeli olabilir
Derdiniz ne o zaman gerçekten?Eşim çok iyi gecenlerde( benim aileme bu kadar benim icin onlara katlanmana gerek yok) dedi beni kullandiklarini oda biliyor tabi
Çekinme degil ne yapacagimi şaşırdımYapmayın niye yapıyorsunuz ki?
Bu sebeple küsüyorlarsa da küssünler, neyden çekiniyorsunuz?
Dert degilde ne yapsam olmuyorDerdiniz ne o zaman gerçekten?
Mesafenizi koruyabilirsiniz o zaman :)Eşim çok iyi gecenlerde( benim aileme bu kadar benim icin onlara katlanmana gerek yok) dedi beni kullandiklarini oda biliyor tabi
Ne yolu gösterecez ki hiç bişey yapmayin bu kadar basit çözüm.Ben kaynanama ve görümceme nasıl davranacam anlamiyorum.11 yıllık gelinleriyim ama bir türlü çözemedim onları yani ne yapsam yaranamıyorum iyi olursam iyiler ama en ufak bir şeyde dirseğimi gösterirsem benden kötüsü yok.Kısaca bu son olaydan sonra nasıl bir tavır takınmalıyim bilmiyorum.Benim kaynanam ve görumcem hic bir şey yapmayalım yiyelim icelim gezelim gelin bizim kışlıgımıza kadar yapsın diyenlerden ama ben kendimi onlara bu kadar ezdirmek istemiyorum yok diyincede kırılıyorlar olay bu daha öncedende küstüm olmadı barış tim yine olmuyo bana bir yol gösterin lütfen.
Yeni evli olsanız bu tereddüttünüzü anlayabilirim ama 11 yıllık evli bir kadın olarak ne yapacağınızı artık şaşırmamanız lazım.Çekinme degil ne yapacagimi şaşırdım
Eşim başindan beri beni tutuyor savunuyor.benim icin onlara bu kadar taviz verme diyor.ama ben mesafe koyuncada görumcemler bozuluyor ben kimse ile kötü de olmak istemiyorumEşiniz ne yapıyor, bu olaylarin neresinde?
Yardim etmekse basimin ustume, ama kayinvalide gorumce gezerken ben kisliklarini hazirlasam ilk kiyamet esimden kopar.
Mesafe koyun diyecegim ama 11 yilda olmayan simdi olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?