Kaynana ve görümce sorunu (lütfen düşüncelerinizi benimle paylaşın

banada hiç bir zaman nasip olmadı hep arkadaşlarıma imrendim bu konuda ama sizdede iş tersten yürümüş ; herkesinn kayınvalidesi yapıp getirir buzlugunu doldurur çorbalar köfteler turşular salçalar ....oralı bile olmayin popolarini kısıp yapsınlar .zaten kötüsün zaten kötü hep kötü . Yapsanda kötü yapmasan da kötü .

Eşim başindan beri beni tutuyor savunuyor.benim icin onlara bu kadar taviz verme diyor.ama ben mesafe koyuncada görumcemler bozuluyor ben kimse ile kötü de olmak istemiyorum

Bozulsunlar bosver. Esin destekcinse kapat kapini otur evinde. Gorumceler disarda bozulsun dursun.

Dertsiz basina dert arama kuzum, kendinle zorun ne?

Yokalistirma degil ben daha onceden calisiyordum 2 senedir evdeyim 1 sene yine buna benzer olaylardan küstum baristigimdada benim kendi evime kişlik yaptigimi gorunce onlarda istedi sadece 1 defa yaptim onlara ama baktimki butun yük ustumde artik yapmiyorum

Kendi kışlıklarımı tek başıma yaptım hemde bir kızım ve yeni doğmuş bebeğim varken.
Onlara ne oluyor da kendi ihtiyaçlarını yapamıyorlar?
Koskoca kadınlar bırak herkes kendi işini görsün. Ha yardım rdilir ama hepsini nasıl yapcaksin yahu şaka gibi. Bu sebepten küserlerse de lutfederler. ASil sizin darilmaniz lazım

Evet tam şu anda bu yolu izliyorum bana yüz ceviriyorlar.
İnanın belirli bi yerden sonra salacaklar. Eşinizle iyi iseniz gerisi teferruat. Kimsenin gönlünü etmke zorunda değilsiniz siz ve çocuklarınız iyi olun yeterli bir de insan dışarı çıktıkça ufku açılıp genisliyor düşünceleri size de iyi gelecektir. Mutlaka sık sık dışarı çıkın.

Seni kullanmak isteyen insan sana değer vermiyordur sevmiyordur senin kisliklarini yapmak için çağırsan gelirlermi bunu sor kendine birde sen onu yapınca da iyi olmayacaksinki seni kullanmış olacaklar mesafe en güzeli boşver gerek yok sinirlerini yipratmaya

Eşim çok iyi gecenlerde( benim aileme bu kadar benim icin onlara katlanmana gerek yok) dedi beni kullandiklarini oda biliyor tabi
Eee sorun ne o zaman..madem kusmelerini istemiyorsunuz yapın o zaman...ama yapmak istemiyorsunuz..kussunler. ...çok mu önemli..yada kustuklerinde ne oluyor ki siz kusmelerini bu kadar kafaya takiyorsunuz

Yok demeye devam et kussende umrûnda olmasin

Eee sorun ne o zaman..madem kusmelerini istemiyorsunuz yapın o zaman...ama yapmak istemiyorsunuz..kussunler. ...çok mu önemli..yada kustuklerinde ne oluyor ki siz kusmelerini bu kadar kafaya takiyorsunuz
Ben
Sorun etmiyorum iki yoluda denedim çozum bulamadim

Yok daha neler!

Neden yapıyorsunuz ki bunları kendinize gareziniz falan mı var!

Yapacak cesaret yoksa yemelik ağızda olmasın bir zahmet.

Yapmayın, imkanınız varsa yiyeceğiniz kadar dışarıdan alın kendinize de. Bir süre sonra beklentileri tamamen kesilmese de en aza düşer sanırım.

Eşim çok iyi gecenlerde( benim aileme bu kadar benim icin onlara katlanmana gerek yok) dedi beni kullandiklarini oda biliyor tabi
Tamam o zaman neyi dert ediyorsunuz küssünler çok mu lazımlar size. Bende yapmıyorum marketten falan alıyorum deyin, bakın iyi olacağım onlarla diye sakın geri adım atmayın.
Sözüm size değil benim bilhassa kendim tecrübe ettiğim Ben eşek olduktan sonra binen çok olur.

İyide olma kötüde. Koru mesafeni.
Benim artık kayınvalide ve türlerine asla inancım kalmadığı için baya uzak kalmandan yanayım ama sen bilirsin tabi

İstediklerinde ancak kendi evime yapabildiğimi, arzu ederlerse kendilerinin de yapabileceklerini söylerdim şahsen gülümseyerek. Giderlerken de "birer kavanoz (ya da paket) size de ikram etmiş olayım" der, poşete koyar verirdim. İnsani ilişkiler doğrultusunda yapılması gereken budur bende. Gidip de onlara yapmak alıştırmaktır zaten. Ki gördüğünüz gibi hemen alışkanlık yapmış ki devamlı istiyorlar

Bize yapmıyorsun diye küsene kocaman bir kahkaha atarım açıkcası. Ben evlere kışlık yapıcı mıyım. Bunun için küsene güle güle!

Laf anlayan tiplerse güzelce söyleyin. "Ben ancak kendi evime yapabiliyorum anne. Bir defalık yaptım size, öyle devamlı yapamam. İstiyorsan ikram olarak iki paket / kavanoz vereyim bu seferlik sana da" deyin.(yaşlıdır, canı çeker filan diye o da) Yok trip atıyorsa hiç oralı olmayın. O iki pakete de burun kıvırıyorsa hiç vermeyin zaten Küsüyorlarsa da çocuk gibi, bırakın kendi başlarına küssün barışsınlar filan.Zaten eşiniz size hak vermiş, sorun etmenize bile gerek yok Taviz vermeyin, oralı olmayın

Nasil bir ihtiyac duyuyorsunuz ki
Onemsiyorsunuz bu kadar anlamadim kaynanam ilk gelin oldugum zaman salcami ve kurulugumu verdi bir daha yapamam dedi bende ustelemedim.
Esim ne kadar istese de
Simdi kendim yapiyorum sadece evime
Istese ona da yaparim ama kv pimpirikli biraz

Çok güzel anlatmişsiniz fakat kendi evlerindede yapilmiyor benim evimde yapiliyor sonrasi birde dip köşe ev temizliyorum.

İstese ona niye yapiyosunuz.
Burada kaynana görümce istiyo konu sahibinden diye kiziyosunuz ? Ama siz kaynanam istese yaparim diyosun geri, anlamadım pej

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…