Kaynana ve görümce sorunu (lütfen düşüncelerinizi benimle paylaşın

Bizim aramızda mesafe olduğu icin
İyiler mi kötüler mi pek anlayamıyorum.
Ama ben ne susarım, ne yaranmaya çalışırım.
Göründüğüm gibi biriyimdir

Ve lafı içimde de pek tutabilen biri değilim.
Kendiniz olun tavsiyemdir!

Az yesin de kendisine hizmetçi tutsun kv ve görümceniz. Oğullarıyla evlendiniz siz, içinizden yardım etmek gelirse edersiniz kimse sizden bu tip beklentilere giremez. Girerlerse de pişkince reddedin asıl piskinligin alasını onlar yapıyor çünkü. Onlar sizin alınıp bozulacaginizi düşünüyor mu? Öyle saça böyle tarak derler. Hiç umurunuzda olmasın. Gelemem deyin, isim var deyin, yorgunum deyin, salça mi börek mi artık ne yapmanızı istiyorlarsa ben onu yapmayı bilmyorum deyin küserlerse küssünler

öncelikle kimseye yaranmak ve kimseyi memnun etmek zorunda değilsiniz. fazla yapmanın size ağır geldiğini söyleyebilirsiniz, bozulup kırılacaklar diye sustuğunuz ve yaptığınız sürece hep siz kırılacaksınız, bu şaşmaz. yapamam diyemeyecekseniz gerekirse yapan birinden satın alacağım deyin geçin.

Kışlıklarını yapmak mı?
Yok artık..
Üstelik eşiniz bile sizin kullanıldığınızı düşünüyorken, katlanma diyorken...
Sebebi neydiki?

Küserlerse küssünler yahu, nedir çekinceniz.

İstese ona niye yapiyosunuz.
Burada kaynana görümce istiyo konu sahibinden diye kiziyosunuz ? Ama siz kaynanam istese yaparim diyosun geri, anlamadım pej
Acikcasi cumlelerim celisiyor haklisiniz
Bizde birsey istenmedigi icin dedim istese yaparim diye
Gorumlerim de istemez ben yaptigim da tadimlik gonderirim
Kv de oyle

Eşim başindan beri beni tutuyor savunuyor.benim icin onlara bu kadar taviz verme diyor.ama ben mesafe koyuncada görumcemler bozuluyor ben kimse ile kötü de olmak istemiyorum
nE

ay aman kırılmasın görümceniz her işlerine koşun o zaman. kusura bakmayın da siz eşek olursanız semer vuran çok olur

Tek değilsin bu konuda. Benim iki çocuğum var birisi daha küçük olmasına rağmen sürekli iş için çağrılıyorum. İlk başlarda gidiyordum yardım ediyordum bana da veriyorlar biliyrm teşekkür de ediyorum her zaman ama baktım ki çağırmalar bitmiyor. Köye gidiyorduk biz ve küçük kızım havadan etkilenip serin bir köy dikkat etmeme rağmen hasta olmaya başladı küçük çünkü. Kayınvalidem bn çocuklara bakayım sen yap demeye başladı üstelik eşimde gidelim yardım et diyordu çocuk hasta oluyor küçükler daha da demiyordu halada demiyor orası ayrı. Ama bn gitmiyorum hastalık olur temizlige yardıma ihtiyacı olur yaparım fakat bunun sonu yoktu bende açık bir şekilde bunu soyledim çocuklarımi ihmal ediyrm hasta oluyorlar istemiyrm dedim ve gitmiyorum da çünkü böyle bir zorunluluğum yok. Seninde yok bunu güzel bir dil ile şöyle sonrası onlara kalmış küsen küssün kendileri bilir.

Çok güzel anlatmişsiniz fakat kendi evlerindede yapilmiyor benim evimde yapiliyor sonrasi birde dip köşe ev temizliyorum.
Ben kimin evinde yapılması gerektiğine dair bir şey belirtmedim. Yanlış anladığınız bir cümlem oldu sanırım. Zira ben yapın onlara demiyorum. Yapmayın diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…