kaynana ve görümcelerden bıktım artık

canım olumlu olumsuz birşey soleyıp yanls yonlendırmek ıstemem senı ama tek soleyecegım sey (3 senelık evlı 1 cocugu olan biri olarak) AİLE ÇOK ÖNEMLİ İLERDE HEP KARSINA CIKACAK BÖYLE SEYLERR..ONA GÖRE DUSUN TASIN

Cnm çok zor. Ama imkansız değil. Otur sözlünle açık açık konuş. Gerekirse aile büyüklerinde konuşsun. Senin her zaman arkanda olduklarını söylesinler. En ufak bir sıkıntısında çeker alırım kızımı desin baban. Sözlünle de olayın ciddiyeti hakkında kesin bir konuşma yap. Sen onu herkesten daha iyi tanırsın. Ama yine de durumun her zaman çok zor olacaktır. Allah yardımcın olsun cnm...

önce aile ile evlenıyorsun sakın unutma eger cok aşık değilsen ayrılıga dayanırım dersen hatta bence dayanırsın mutlaka toplu bır aileden dagınık aileye gırersen cok pişman olursun cevremde yasaynları görüyorum

Pek mutlu olacak gibi gelmedi bana onlar mutlu olamamış hep sana zehirlerini kusacaklar sanırım çalışmıyorlarda hep seni kıskanacaklar sana rahat vermey bunlar ağlamaya varsan evlen erkekte köprüyü geçene kadar,aileyi beğenmedim yobazlarmış

beni çok sevdiğini bensiz yaşayamayacağını söylüyor çok iyi bir insan ama ailesine dayanamıyorum çok gurur yaptım babam sözlümle konustu bizim eve geldiler ailemin yanınada bağırıp çağırdılar utanmadan bide benn özür dileyecekmişim

periyot yazdıklarını okuduktan sonra benimki dert değilmiş diye iç geçirdim valla ben bazı şeylere sinir oluyodum ama eften püften şeyler ama senin yazını okuduktan sonra eften püften geldi benimkiler valla benimkiler böyle bişiy yapmadıkar allahtan ne yapardım yapsalardı bilemiyorum çok zor bi durum gerçekten sözlün içinde zor iki tarafa bölünüyo ister istemez ya şimdi hep diyolar yaaa sen sözlünle iyi anlaşıyosan diğerlerine takma diye olmuyor o biliyormusun insanın çok sinirleri bozuluyo iyi düşün bebeğim

gercekten evlenince sözlümde ailesine geri döner mi sizce sen daha önemlisin onlardan diyor,2 kere nişanı erteledik en sonunda iptal ettik bir kere bile ne oldu ne yaptınız demediler,birde babasının yanına gidince ablası telefon etti sen mi git dedin diyor bana bende aile sorunlarınızı bana yansıtmayın dedim bana sözlümle mesajlaşmıstık bu konuları mesajlarını bile okumuslar ya bana niye gelmedin beni niye aramadın dedi bende sen niye nişanlık için göndermedin dedim sinirden bahane yapma dedim ben bana kızım seni istemiyoruz dedi bende sizi çok istiyorum sanki deyince evlensende rahat birakırmıyız dedi bir sürü şey söylediler telefonda ben duyamadım bir kısmını sizin seviyenize düşmiycem deyince kapadılar moralim 3 aydır cok bozuk çok kötüyüm,ben 27 sözlüm 31 oldu sanki çocukmusuz gibi davranıyor görümceler

ayrılsam pişman olmaktan korkuyorum üzüleceğimi biliyorum,telefon ettikleri gün sözlüme haber verdim bağırıp çağırmış onlara tekrar aradığımda ağlıyordu yaptıkları çok zoruna gitmiş kimseye zararı olan bir insan değil kötü söz bile söylemez ama bu olaylar olunca defalarca tartıştık hergün söylediğim içiçn tahammul edemiyorum bahsetme onlardan diyor.aileme yakın yerde ev tutmak istediğini söylüyor sırf istediğim olsun diye ama içim rahat değil hiç huzurlu değilim

ya işte ailesi böyle olunca evliliğe adım atmak ne kadar doğru olur onu kestiremiyorum canım inan sözlün ailesiyle konuşmasa bile yarın öbür gün senin yüzüne vurmasın senin yüzünden oldu bilmem ne diye bu durumlara sözlün tam olarak neler diyo bi söylesene

daha şimdiden böyle evliyken ayrılmak çok daha kötü olur bu durumda senin 3 tane kaynanan var biz 1taneyi zor sabır ediyoruz işin zor böyle her gün ağlayacaksan at yüzüğü derim

tatlım demişsinki sözlüm beni onlara ezdirirmi evlenince onlara dönermi... senin yazdığın mesajları onlara okutan adamdan daha ne bekliyorsun ki sen ? balık baştan kokmuş illa biri çöpe at desin diyemi bekliyosun ?

bak ailenin yanından ev tutucakmışne güzel bak sevindim ama ya şimdi dicemki sözlün kendi ailesiyle görüşmediği sürece sorun olmaz ama ne zaman görüşse siz tartışacaksınız bunları dşünüyormusun

ne demek siz özür dileyeckmişiniz.................Allah sabır versin cnm...Hakkında herşeyin hayırlısı cnm bnm...ama şunuda sakın unutma aileyi atsan atılmaz satsan satılmaz yane herzaman başucunda olacaklar ve sözlün ailesi olduğu için... eğer gerçekten sizi seviyorsa ve sizde onu seviyorsanız en uzak yer neresiyse o aileye oraya gidin derim ve sözlünüzede evlenince yatıya gelmeyecekler diyede şart koşmanızı tavsiye ederim...ve bazı egosunu tatmin etmek isteyen kadınlarda vardır...öyle ben mutlu olmadım diyip mutlu çiftleri baltalamaya çalışan bu yüzden her olasılığı konuşmanızı ve asla altınlaınızı vermeminizi tavsiye ederim... ne demek efendim kız evinden altınları almak.... altın dediniz mi kız tarafının derler heryerde onlar afedersiniz gerçekten kırıcı olursa afola ama seviye yerlerde olan birileriymiş...anladığım kadarıyla kime nereye hangi yöreye sorsanız enazın ben şuana kadar öyle karşılaştım:26:

ben konustum seninle ilgisi yok onlar beni saymadı biri kardeşim biri ablam sana saygısızlık değil bana yaptılar onlar ,niye istemiyorlarmış diye sorunca bilmiyorum konusmak istemiyorum artık bunaldım diyor

Yarin evlendiğinde bu görümcelerin sana iftirada atar onlar boşanmış ya ,eşinde onlara inanır , al sana acı hayat

canım çok sıkkın
altınları kız evinden almadılar benim fikrimi bile sormadan kafalarına göre alıyorlar herşeyi beğenmedim dedim getirmeden değiştirin sözlüme onunla kavga etmişler evde

İLERİDE MUTLU olacagını sanmıyorum
hem baksana sözlün şimdiden onlara laf edemıyor.
birde dul olunca görümceler kaynanada dul olunca açık konışıyımmı eşine cok fazla düşkün olurlar.
yol yakınken diyorum..

ben mesajı yazmaya başladığımda tek yorum vardı yazıncaya kadar sayfa atlamış....
cnm eğer senin msj.larını okutturduysa o adam hal böyleyken bile bu derece ise yane rahat olup mesajlarını okutturuyorsa kızım senin vayy haline.... ama yinede sen bilin bazen herşey göründüğü gibi gitmeyebilir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…