kaynana ve görümcelerden bıktım artık

o okutmadım benim haberim yok dedi gece uyurken almışlardır yanımdan telefonu diyor,öyle bir hale geldimki bir an bırakayım gitsinler ne helleri varsa diyorum bir yandanda sözlümün sucu neki diyorum ama eve geldiklerinde kardeşi laf söylerken sus kardeşim canım kardeşim dedi kızmadı bile annesi sen yalnızmısın he nasıl dersin dedi bize öyle dedi geldi sözlüm,annesi bizim yanımızda ağzına çakarım dedi sustu ya sustu

kardeşim bırak gitsin ne düşünüyorsunki hala baştan belli iştee onun ağzına çakmaya çalışan ve buna susan sözlün ilerde sanada çakarlar ve hala sözlün susar BIRAK gitsin maceramı arıyosun kendine...

bazen çok korkuyorum,ayrılmaya alışıklar gibi geliyor şimdi böyle sözlüm sahip çıkıyor ama ya sonra ne olur kestiremiyorum.Ailem cevrem bırak gitsin başkası olur dedi ama üzülüyorum dünya başıma yıkılıyor gibi oluyor çok alıştım bir başkasını onun yerine kondurma düşüncesi beni üzüyor,o ailesiyle görüşüncede annesi bile olsa ağlamaya başlıyorum gurur yaptım psikolojim bozuldu hemen hergün ağlıyorum

canım benim sende üzerine gitme o zaman biraz bahsetme onlardan bakalım ne olcak zaman bırak bakalım

ailemin yanında saygısızlık olmasın diye sustum diyo ama inanmıyorum sesi çıkmıyo onlara karşı,ben kızıyorum gönlümü alıyor söylüyorum sana bişey yapamazlar diyor

babası bayramda babamı aradı nişan yapmadan 2 ay sonra düğüne girelim diyor,babam ailesi saygısızlık yapıyor dedi sözlümün babasıda onları yok sayalım demiş babam olur mu öyle şey ailesi diyor ama bilmiyorum.Dün beni aradı geliyorum düğün hazırlığına başla dedi bende kötü hissediyorum emin değilim üzülmekten mutsuz olmaktan korkuyorum dedim ben varım diyor

Allah sana kolaylık versin sözlünle aran çok iyi olabilir hatta süper olabilir ama onları yok sayamazsın sözlünde sayamaz kaldı ki kayınvalide dul ablalar dul bu çocuk yarın bunların başına bişey geldiğinde kusura bakma onlara koşacak...
benimde aram süperdi mükemmeldi ama düğüne iki gün kala kayınvalide derdine ayrıldım bi noktada sabrın biter.. bittiğine de sadece sen ve o üzülürsünüz kimseye bişey olmuyor.. kayınvalideler bi kere darbe yemişse hayattan oğluna düşüyor hele birde ablalar var senin başında.. bir tatsızlık olursa ne büyükler büyüklük yapıyorlar ne de gelini adam yerine koyup derdini anlıyorlar..
kusura bakma bacım ben oldum olalı hep olumlu konuşurum burda derdini sıkıntısını dile getirene sabır derim yuvanı koru kurtar derim ama sana bunu diyemiyorum çünkü bunlar senin ömrünü yerler...
ailen senin üzülmemen için sevdiğin için seslerini çıkartmazlar ama evlendikten sen mutsuz olursan seni gelip almaları sana destek olmaları arkanda durmaları bir noktaya kadar telafi eder senin yaranı..hiç bir şeyi yaşanmamış sayamazsın sen saysanda medeni durumun ve devlet kayıtları seni boşanmış olarak geçer kayıtlarına.. sonra bi bakarsın ben bunun böyle olacağını biliyordum demeye başlamışsın..

ne kadar seversen sev ailesinin hep var olduğunu ve sözlünün pasif olduğunu göz önüne alarak karar ver, gerçekçi ol.. toz pembe hayaller üzerinden elinde sadece tozların kalmasın.. sabrederim direnirim sineye çekerim diyorsan eyvallah dicen bazı şeylere ama yok bana gelmez dersen güle güle de...

zuzu ben bu insanlar niye böyle davranır anlamıyorum.Kendi çocuklarının ailesinin mutlu olmasını niye istemezler onuda bilmiyorum.Bildiğim tekşey beni mutsuz etmeyi başardılar.Rabbimde onlara bana yaşattklarının mislini yaşatsın

biliyorum bir an demek istiyorum güle güle ama üzülüyorum sonra dediğin gibi bende sordum annene biişey olsa dedim beraber gideriz dedi sen git onlar bana saygısızlıkyaptı dedim bana sen gitmezsen gitmem dedi ama hep onlara karşı sustu küçük bir çocuk gibi sessiz kaldı hem onlara hem bana iyi olmaya çalıştı ama onlar benim tepeme çıktı aklımda şu var hep ya daha kötü bir insanla insanlarla karşılaşırsam ya beni onun sevdiği gibi sevmezse ya sonra çok ğişman olursam ben çok duygusalım duygalarımlahareket ederim o yüzden hala ne yapsam diyorum

canımmm bak seni çok iyi anlıyorum sözlünün kötü niyetli olduğuna inanmıyorum ama pasif gibi sanki..bu inan bak sıkıntı yaratır.. ne diyeyim inan üzülüyorum bende senin kadar..

cok kötüyüm gözlerim hep yaş dolu biri bişey söylese ağlıyorum hemen,Allah'ım yanına alsada dertlerimden sıkıntılarımdan kurtulsam diyorum.Kimseyi yarı yoldada bırakmak istemiyorum hep böyle dua ediyorum.

ben örnek olmak istemem sana ama ben henüz atlatamadım canım.. çünkü bizim nikahımız yapılmıştı düğüne iki gün kala ayrılınca hala mahkemedeyiz anlayacağın..kasımda yine mahkeme var. 6 ayda istediler nişan nikah her şeyi hallettik bir seneyi geçti hala hakim karşısına çıkıp derdimizi anlatamadık..
yani işin özü ben atlatmak istesem de atlatamadım..
bizim saçma sapan bir durumumuz var ne ayrılabiliyoruz ne barışabiliyoruz..onun benden istediğini ben yapamıyorum benim ondan istediğimi o yapamıyor. çok seviyoruz ama el ele verip mahkemeye gidiyoruz biz..
şuan hayatında biri var mı demişsin inan ekimde 26 yaşıma gireceğim hiç umursamıyorum biri olsun evimi yuvamı kurayım diye. birinin sevgisine ilgisine açlığım yok şuan..Allahım hayırlısını nasip ederde karşıma çıkarırsa olur olmazsa olmaz diyorum..

sana şuan her şey ağır gelebilir her şey canını yakabilir ne yaşarsan yaşa içine atma kesinlikle dışa vur ağla, anlat, hareketlerine yansıt.. kendimi bozmayacağım, aileme etrafıma ayıp olur falan umursama ailen her daim yanındaysa sıkıntını üzüntünü anlarlar ve senle oturur ağlarlar..

Allah kuluna kaldıramayacağı yükü yüklemezmiş bunu unutma her şeyin bir dermanı var sen kul olarak sabret sabrını koru gerisini bizi Yaradana bırak...
ve sakın unutma ki sağlığın her şeyden önemli onu kaybedersen yaşadığın ve yaşayacağın güzellik ve kötülüklerin hiç bir önemi yok bunu düşün buna şükret...
Allahım yoluna ışık tutsun inşallah...

canim üzülme sakin sende,Allah yardim eder doğru yolu gösterir,ne olurdu sanki büyükler daha anlayışlı olsa Allahım yolumuza ışık tutsun inşallah...

nedir bu kaynana ,görümce faktörü yaaa.gelde sakin ol.

evet ya bende görümceyim ama hiç geleni gideni karışmıyorum telefon açıyorum iyimisn tamamyeri geliyor abime kızıyorum....hata çoğu zaman kızıyorum.....annem desen oda öyle kızımız gibi....
peki neden bizimkiler faktör-parazit gibi karışmayın kardeşim.......

sadece iyi davransalar bişeye karşmayıp saygı gösterseler maddi yardmda istemedik sözlümle ama yok bide evlerini yenilediler tam nişan zamanı bir kere bile ailemi aramış değilller hep bizden bekliyorlar anlamıyorum bende onlar aramadı diye hastalık ve önemli zamanlar dışında hiç aramadım hazırandan u yana hiç aramadılar bende bayramda bile aramadım ama babası babamla görüşüyor

en gerçekci yorum budur

en gerçekci yorum budur

korkuyorum sadece evet çok sevdiğini beni biliyorum ama sesini bile yükseltmiyor kimseye ağız dalaşına bile girmiyor,ya evlenincede böyle olursa diye kötü hissediyorum ne yapsam konussak mı o insanlarla ne istediklerini bir sorgulasak mı,onlarda sözlümü ayırcam diye korkuyolarmış ya işte bunu hiç anlamıyorum,yoksa en yakın zamanda eşyalarınımı teslim etsek of ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…