Kaynana ve görümcesini sevemeyenler kulübü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O zaman kendine şunu sor ben nasıl bir görümceyim?cevap belliyse düşünmene çokta gerek yok
Allah'a şükur bu zamana kdr hiçbirine saygısızlık yapmadım yapsam Abim kafami kırar zaten o yüzden haksızlıklarına karşı hep susup uzak kalmayı tercih ettim ama olur ya herkes kendi çerçevesinde haklıdır.

Malesef o isler ole olmyor insanin basina gelen anlar ..Kimin kacta hangi saate geldigini bile hatirliyorum.. kotu gunumde yanimda ylksa .Iyi gunumde yanimda ne isi var..Ki?? Aileden bahsediluyorsa..madem

Aynen ya benim kv hiç birşeye karışmadı destek olmadı eşim herşeyi krediyle halletmiş meğersem gittik mağazaya falan dikildi tepeme ay utançtan yerin dibine girdim istemiyorum diyorum olmadan olmaz diyolar acırım ona giden paraya

Oğlu mu dedi?
Ayol siz gelin-damat ikiniz de bir tuhafsınız.
Benim kocam bana böyle bir teklifle gelse "Çok istiyorsan sen söyle anneciğine, pudra pembesi olsun" derdim.

T tse canm yanlis anlama icerigi sen daha biligorsun tabiki.
Ben kizim 1 bucuk yasindayken anneme birakip bir dugune 2 saatligine gittigim icin fikrimi belirttim tabiki siz cikabildigini gezebildigini biliyorsaniz alinmaniz normal.
Benim gorumcem ne istemeye ne nisanima geldi dugunumede misafir gibi saatinde geldi.
Hic umursamadim tek bisey demedim vaktini bekliyorum dugunu oldugunda misafir gibi gitmeyi hayal ediyorum.
Buda benim cevabim olcak.
Baskalari icin kendinide doldurma esinide problemler hep boyle basliyor.
Esinle mutluluklar dilerim

Malesef o isler ole olmyor insanin basina gelen anlar ..Kimin kacta hangi saate geldigini bile hatirliyorum.. kotu gunumde yanimda ylksa .Iyi gunumde yanimda ne isi var..Ki?? Aileden bahsediluyorsa..madem
Cnm söz konusu eşinin ailesiyse beklentileri düşür,hatta sıfırla!yaparlarsa kendi değerleri,yapmazlarsada!Bunları şimdiden içinde biriktirme,bu arada başın sağolsun....

Reactions: tse
Oğlu mu dedi?
Ayol siz gelin-damat ikiniz de bir tuhafsınız.
Benim kocam bana böyle bir teklifle gelse "Çok istiyorsan sen söyle anneciğine, pudra pembesi olsun" derdim.
Cunku hiç yardım yapmadi ona söyle eksigin varsa herkese yaptı bizeede yapar. Ben dersen parasini ister sen dersen alamaz dedi.

Doğrudur...
Yaşamadım çok şükür.
Başın sağ olsun.
Bizim ailede büyük bir hastalık yaşandı, çalan telefonları bile kocama açtırdım uzun bir süre...

Bende bi tek bi ozaman dedim. Baska demedim soz vridm kendime Ayni hayali bende yaşiyorum..Cok guzel yazmişsinnn tsk ediyorum

Cunku hiç yardım yapmadi ona söyle eksigin varsa herkese yaptı bizeede yapar. Ben dersen parasini ister sen dersen alamaz dedi.
Bize de yardım edilmedi, zaten istemedik ve beklemedik.
Biz tüm masraflarımız için parayı biriktirip öyle evlenmeyi tercih ettik.

Doğrudur...
Yaşamadım çok şükür.
Başın sağ olsun.
Bizim ailede büyük bir hastalık yaşandı, çalan telefonları bile kocama açtırdım uzun bir süre...
Ben bekliyorum çünkü ben hasasim bu konularda dikkt ediyoru. AMA kale alinmayisa ve o an acamicak olsam bile aramlarini görmek geldiklerini görmek yeterdi.

Ben bekliyorum çünkü ben hasasim bu konularda dikkt ediyoru. AMA kale alinmayisa ve o an acamicak olsam bile aramlarini görmek geldiklerini görmek yeterdi.
İşte onu diyorum bekledikçe üzüleceksin ve emin ol onların da umrunda olmayacak.

Gorumcene hak verdim..sende anne olacaksin, öyle bırakıp gelsin demekle olmuyor..hele hele anne sütü alıyorsa.. kv ye don kilot aldırmakta pek hoş olmamış..bunun dışında gorumcenin bazı lafları dokunmuş sana, haklisin burda..ama yapacak bisey yok..sen aradaki mesafeyi koru yeter..

Bende bi tek bi ozaman dedim. Baska demedim soz vridm kendime Ayni hayali bende yaşiyorum..Cok guzel yazmişsinnn tsk ediyorum

Rica ederim
Hayal kur :)
Benim hepsiyle alakali hayallerim var
Kaynim kayinvalidem gorumcem hepsinin zamanini bekliyorum.
Kayinvalidem benimle bohca alisverisine cikmadi ki biz esimle herseyimizi hallettik aklina maddiyattanmi gelmesin.
Utanirmis ben don alirsam
Kaynim evlenince bakalim nasil olcak gelin olarak bana git diycek
Cevap hazir
Anne ben utanirim elin kizi don alirken ben yaninda napcam
Bak sana ufak bi ornek daha neler neler kurdum kafamda
Ozaman gunumu dugunumu nikahimi kendime niye zehir edim hepsini not ettim tavsiye ederim canim

allah rahmet eylesin babaniza gecekten gorumceniz cok ayip etmis 3 aylik bebegi niye birakip gelemiyomus benim hic samimi olmadigim halde esimin arkadasinin esi bi haftalik bebegini birakip geldiki ben hic beklemiyodum yani kiz destek olmak icin yarim saatligine gelmis kiymet veren bi sekilde gelir yaninda olir sizde gorumcenize hakettigi degeri verin hic umursamayin kafaniza takip kendinizide jasta etmeyin degmez yani uazik

Böyle hesaplarla asla Mutlu olamazsınız. Mutluysanız huzurluysanız boşverin gitsin. Bu arada Laale ye katılıyorum. Ben annemi ve babamı birkaç ay arayla kaybettim. Cenazeye küm gelmiş kim gelmemiş hatırlamıyorum bile. O acıyla gözüm evlatlarımı bile görmemişti.

Başın sağ olsun inşallah...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…