Kaynana ve görümcesini sevemeyenler kulübü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
oğlum 2 yaşında idi

eşimin ablasının kvsinin cenazesine gitmedim

kime bırakayım dedim

eşim gitti

ben de görümceme telefon ettim görümcelerine falan başsağlığı dile dedim

enişteyi de görünce söyledim

kendi babaannemin halamın eşinin cenazesine de gitmedim zira 3-5 yaş aralığındaki çocuğa cenaze uygun değil şehir dışı gitmedim

3 aylık çocuğu bırakıp da gitmezdim

kardeşimin evini görmeye de gitmezdim galiba

geçin yerleşin oturmaya geliriz derdim

kimse de zaten beni şimdiye kadar ev düzdük gel bak diye çağırmadı

bu aşamada çözüm, umursamayın

kv den de bir şey istemeyin

kimseden beklentiye girmeyin, eşinize şikayet etmeyin

mesafe iyidir

ben o görümceyi kessen aramam bundan sonra

zaten anladığım kadarı ile en iyisi onda olan tiplerdenmiş hiç işim olmazzz

Kiz ne ettin ic camasir seti mi istedin nasil soyledin
Ayrica bu tarz seyler nisan bohcasinda alinmaz mi bohca yapmadilar mi yoksa

Spora birakip gidiyor ama cenaze bu hic mi örf adet bilmiyor bunlar. Kapıdan bile diyip gidebilirdi arabaları var illa eve cikip gelsin demedim.Kaynanam hic bi halt yapmadigi için bilinçli istedim ben.Yoksa verecegi 3 kuruş icin değil di.Yapmadi suc bende hic istemeyecektim.Anne olan anlar anne demek vicdan demek .Sen sevdigin birinin cenazesine gitmez misin bes dk da olsa.Cocuksa altin degil ya herkes doğuruyor millet ikiz bebesiyle geliyor hanfendi gelmedi

Siz haklsiniz ama bunla aramizda 15 dk mesafe var.ISINE Gelince çocuk küçük olmyo birakp gidiyor du. Bu yüzden alindim

Siz haklsiniz ama bunla aramizda 15 dk mesafe var.ISINE Gelince çocuk küçük olmyo birakp gidiyor du. Bu yüzden alindim

eğer başka şeyler için bırakıyorsa haklısınız tabii

ama bu durumda da bunu bahane etmiş zaten onun gelmemek için başka sebebi vardır

onu hayatınızdan uzak tutun hiçbir şeye çağırmayın yok sayın evlendikten sonra

Reactions: tse
Kiz ne ettin ic camasir seti mi istedin nasil soyledin
Ayrica bu tarz seyler nisan bohcasinda alinmaz mi bohca yapmadilar mi yoksa
Yok bi çöp almadlr bana .Herseyimi kendim aldim para gider diye slm sabah yok once tamam dedi bi gecici şok yasayipSonra oğlum alsin para yok dedi bende._Yalan ama .Onlar öyle yapinca hic acimiyorum pat pat soledim. Ne de olsa görmüyor tlf soledim

Supersin şekerim ..Bende aynisini yapacam yaa ama bende bunlari onun yanina koymayacammm Zaten hosuma gitmeyen seylerde tatli tatli gulumsuyorum deliriuolar:)))

Bilerek gelmedi.Bu benim tercihim dedi. O yuzden. Can m

Iyi yapmissin o zaman arsizlik yapmak iyidir
Kendisi de oglunu evlendiriyor insan hic mi bir sey almaz gelinine yani kvnin yaptigi da ayip
Ben de bir gorumceyim abimin esiyle hic bir kirginligimiz bile olmadi bu zamana kadar abla kardes gibiyiz
Gorumcenin cenazeye gelmemesi degil de evinize hem gelip hem de evi kucumsemesi hos degil.

Reactions: tse
Bilerek gelmedi.Bu benim tercihim dedi. O yuzden. Can m

işte bu tercihinin bir sebebi vardır

bunun üzerine evimi gör diye neden çağırdın

canı sıkılan sensin

asla çağırma beklentiye de girme

yedi kat el gibi düğünde de hoş geldin de çekil kenara

hani uzak bir akraba gelmiş gibi davran

Ben de üç aylık bebeğimi bırakıp cenazeye gitmezdim bunda bir gariplik yok Allah izin verirse anne olunca bunu bebeğiniz 3 aylıkken bi hatırlayın
Bende babamı kaybettim ama o cenazede bırakın görümceyi yurt dışından eşim gelmiş bana bir kaç kişi dedi yemin ederim görmedim kendimde değildim siz görümcenin yokluğunu kocasının varlığını nasıl farkettiniz çok ilginç
Son olarak Allah vermesin ama ben ölürüm kayınvalideme bana iç çamaşırı al demem allahım kınamıyorum asla ama üç kızım var inşallah onlar da demez yapmayın nolur ya valla çok utanç verici
Sizi en baştan ön yargılı ve silahlarını kuşanmış gördüm bu şekilde giderseniz işiniz zor
Allah yardımcınız olsun

Benim daha da vahim.kına geceme gelmedi görümcem..işi birakamamis..kayınvalidem zaten hic bir süreçte yoktu.bir kürdan bile almadı bizde istemedik zaten.düğünde bir ceyrek bile takmadı herseyi ailemle eşim yaptı..neleri var yani sen düşün..

Kaynanadan ne istenmis ne istenmemis o konulara hic girmiyorum ama 3 aylik bebek neden birakilip cenazeye gidilmesin?helekibu kardesinin esiyse yada nisanlisiysa.insan kardesinin hatrina bileolsa bi yarim saat ugrar,egerki gelmediyse art niyet ararim bunda ben,sanki tek bebek doguran gorumcesi,millet 3 cocuguyla neler yapiyor, tek ve 3 aylik bir bebegimi birakip gidemicek cenazeye

Düğüne de misafir gibi geldiler gittiler..çünkü düğünü bile babam yaptı..simdi ise hiç arayıp sormuyorum onları,eşimle arada gidiyorum arada esim yalniz gidiyo ben mesafeliyim hepsine.en iyisi mesafeli olmak onlarla..

Bende nefret ediyorum ..kaynana kazan karasi gorumce Allahin belasi diye bosuna demiyorlar..

Ya kayınvalide den değil eşinizden geliyo eşin saygı duyarsa onlarda saygı duymak zorunda başınızdaki koca koca değil anası ne derse onu tutarsa kayınvalidede bildiğini okur offf bi huzur verseler ya

Canim ayni bizede hic bisey yapmadilar gelenek gorenek anlamimda ben maddu bisey beklemiyodum gelenek goreneklerini yerine getirseler yeterdi ama iste yok kwndi kizlarina gelince butun adetler yeeini buldy bana gelince oyle adetleri olmamis oldu..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…