Kiz ne ettin ic camasir seti mi istedin nasil soyledinBi süre sonra düğünüm olacak kismetse.Olaylar şuradan başlıyor.Babamı kaybettimgörümcem 3 aylik bebegini bırakıpta gelmedi.Kocasını yolladi.Neyse dedim.Biz mecburiyetten atama icin nikah tarihi almıştık ,aylar öncesinden, babamin vefatindan 10 gun sonrasına denk geldi.Mecbur kaldik .
Yoksa bulunduğum yerde. Ayrilacaktim hasta babami ve ailemi bırakıp gitmezdim .
Babamdan sonra annem vardi ,hem anne hem baba gittim.İmza attim atmak icin icim yana yana.
Ablasi bigun onceden arayp gelecek oluyor ,bende istemedim,ama ona da istemediğimi demedim ,nisanlim demis .Abla cenaze evine gitmedin hoş olmaz diye.Nikaha gelecek zaman var ama. Nikaha gelmedi cenaze evine geldi.Biz de atıstik.
Yaptığının yanliş olduğunu , kırıldığımi söyleyince hanfendi alindi ,zirladi küstü.
Sonra baristim , aramiz düzeldi. Ama unutmadim.Iyi davrandim.Yeni ev tuttuk doguda diye ben yetismeye çalıştım ,herseye evin hic aramdilar bisey lazim mi diye?Abla gel kardesinn evini gormek istersen dedim? Havuzdan cikabilirsem ,cocuklarlaa ok dedi?Gelmedi.Gecen kayınvalidem bizde ev düzenleme onu almaya kapıya kadar geldi ,çıkmak istemedi anlamadim?Oysaki gayet isi düşünce arayip konuşuyor du benimle.
Zor zekat çıktı evde küçükmüş bizde 4+1 alacaz,cocuk odası buranin yatak odasi kadar dedi? Ben sok.?
Surat beş karış hayirli olsun ,canim vs vs demedi ,eleştirdi..
Ama söz verdim kavga etmicegime neyse dedim.Esim merak etti merakli ondan geldik dedi.Yine seslenmedim.Aşırı canm sıkıldi.Kaynanamdan ic çamaşır seti bohca istedim tamam dedi , istemezsem yapmiyor cünkü!!! SImdide eşim yapsin diyo x alir sana diyo ,parasi yok dedim.Vardir onun parasi diyo .Bi cöp almadilar ve yanımda degiller aşırı nefret ediyorum bu günlerimde hic yanımda olmadilar. Bide onda vardir para diyo oğlumu evlendirdim diye de hava atacaklar herseyi ben ve o yaptik.Tiksindim kurnazlirindan.Yanlis yazmissam kbakmyin asiri tadim yok.
Spora birakip gidiyor ama cenaze bu hic mi örf adet bilmiyor bunlar. Kapıdan bile diyip gidebilirdi arabaları var illa eve cikip gelsin demedim.Kaynanam hic bi halt yapmadigi için bilinçli istedim ben.Yoksa verecegi 3 kuruş icin değil di.Yapmadi suc bende hic istemeyecektim.Anne olan anlar anne demek vicdan demek .Sen sevdigin birinin cenazesine gitmez misin bes dk da olsa.Cocuksa altin degil ya herkes doğuruyor millet ikiz bebesiyle geliyor hanfendi gelmediGorumcene hak verdim..sende anne olacaksin, öyle bırakıp gelsin demekle olmuyor..hele hele anne sütü alıyorsa.. kv ye don kilot aldırmakta pek hoş olmamış..bunun dışında gorumcenin bazı lafları dokunmuş sana, haklisin burda..ama yapacak bisey yok..sen aradaki mesafeyi koru yeter..
Siz haklsiniz ama bunla aramizda 15 dk mesafe var.ISINE Gelince çocuk küçük olmyo birakp gidiyor du. Bu yüzden alindimoğlum 2 yaşında idi
eşimin ablasının kvsinin cenazesine gitmedim
kime bırakayım dedim
eşim gitti
ben de görümceme telefon ettim görümcelerine falan başsağlığı dile dedim
enişteyi de görünce söyledim
kendi babaannemin halamın eşinin cenazesine de gitmedim zira 3-5 yaş aralığındaki çocuğa cenaze uygun değil şehir dışı gitmedim
3 aylık çocuğu bırakıp da gitmezdim
kardeşimin evini görmeye de gitmezdim galiba
geçin yerleşin oturmaya geliriz derdim
kimse de zaten beni şimdiye kadar ev düzdük gel bak diye çağırmadı
bu aşamada çözüm, umursamayın
kv den de bir şey istemeyin
kimseden beklentiye girmeyin, eşinize şikayet etmeyin
mesafe iyidir
ben o görümceyi kessen aramam bundan sonra
zaten anladığım kadarı ile en iyisi onda olan tiplerdenmiş hiç işim olmazzz
Siz haklsiniz ama bunla aramizda 15 dk mesafe var.ISINE Gelince çocuk küçük olmyo birakp gidiyor du. Bu yüzden alindim
Yok bi çöp almadlr bana .Herseyimi kendim aldim para gider diye slm sabah yokKiz ne ettin ic camasir seti mi istedin nasil soyledin
Ayrica bu tarz seyler nisan bohcasinda alinmaz mi bohca yapmadilar mi yoksa
Supersin şekerim ..Bende aynisini yapacam yaa ama bende bunlari onun yanina koymayacammm Zaten hosuma gitmeyen seylerde tatli tatli gulumsuyorum deliriuolar:)))Rica ederim
Hayal kur :)
Benim hepsiyle alakali hayallerim var
Kaynim kayinvalidem gorumcem hepsinin zamanini bekliyorum.
Kayinvalidem benimle bohca alisverisine cikmadi ki biz esimle herseyimizi hallettik aklina maddiyattanmi gelmesin.
Utanirmis ben don alirsam
Kaynim evlenince bakalim nasil olcak gelin olarak bana git diycek
Cevap hazir
Anne ben utanirim elin kizi don alirken ben yaninda napcam
Bak sana ufak bi ornek daha neler neler kurdum kafamda
Ozaman gunumu dugunumu nikahimi kendime niye zehir edim hepsini not ettim tavsiye ederim canim
Bilerek gelmedi.Bu benim tercihim dedi. O yuzden. Can meğer başka şeyler için bırakıyorsa haklısınız tabii
ama bu durumda da bunu bahane etmiş zaten onun gelmemek için başka sebebi vardır
onu hayatınızdan uzak tutun hiçbir şeye çağırmayın yok sayın evlendikten sonra
Iyi yapmissin o zaman arsizlik yapmak iyidirYok bi çöp almadlr bana .Herseyimi kendim aldim para gider diye slm sabah yokonce tamam dedi bi gecici şok yasayipSonra oğlum alsin para yok dedi bende._Yalan ama .Onlar öyle yapinca hic acimiyorum pat pat soledim. Ne de olsa görmüyor tlf soledim
Bu topluluktan incinmemis tek bi vatansas yokmudur acabaKv gorumce birde elti evliliklerin kanayan yarasi sanirim.
Donusunboylemiolacakti demek iatedigim.buydu
Bilerek gelmedi.Bu benim tercihim dedi. O yuzden. Can m
Ben de üç aylık bebeğimi bırakıp cenazeye gitmezdim bunda bir gariplik yok Allah izin verirse anne olunca bunu bebeğiniz 3 aylıkken bi hatırlayınBi süre sonra düğünüm olacak kismetse.Olaylar şuradan başlıyor.Babamı kaybettimgörümcem 3 aylik bebegini bırakıpta gelmedi.Kocasını yolladi.Neyse dedim.Biz mecburiyetten atama icin nikah tarihi almıştık ,aylar öncesinden, babamin vefatindan 10 gun sonrasına denk geldi.Mecbur kaldik .
Babamdan sonra annem vardi ,hem anne hem baba gittim.İmza attim atmak icin icim yana yana.
Ablasi bigun onceden arayp gelecek oluyor ,bende istemedim,ama ona da istemediğimi demedim ,nisanlim demis .Abla cenaze evine gitmedin hoş olmaz diye.Nikaha gelecek zaman var ama. Nikaha gelmedi cenaze evine geldi.Biz de atıstik.
Yaptığının yanliş olduğunu , kırıldığımi söyleyince hanfendi alindi ,zirladi küstü.
Sonra baristim , aramiz düzeldi. Ama unutmadim.Iyi davrandim.Yeni ev tuttuk doguda diye ben yetismeye çalıştım ,herseye evin hic aramdilar bisey lazim mi diye?Abla gel kardesinn evini gormek istersen dedim? Havuzdan cikabilirsem ,cocuklarlaa ok dedi?Gelmedi.Gecen kayınvalidem bizde ev düzenleme onu almaya kapıya kadar geldi ,çıkmak istemedi anlamadim?Oysaki gayet isi düşünce arayip konuşuyor du benimle.
Zor zekat çıktı evde küçükmüş bizde 4+1 alacaz,cocuk odası buranin yatak odasi kadar dedi? Ben sok.?
Ama söz verdim kavga etmicegime neyse dedim.Esim merak etti merakli ondan geldik dedi.Yine seslenmedim.Aşırı canm sıkıldi.Kaynanamdan ic çamaşır seti bohca istedim tamam dedi , istemezsem yapmiyor cünkü!!! SImdide eşim yapsin diyo x alir sana diyo ,parasi yok dedim.Vardir onun parasi diyo .Bi cöp almadilar ve yanımda degiller aşırı nefret ediyorum bu günlerimde hic yanımda olmadilar. Bide onda vardir para diyo oğlumu evlendirdim diye de hava atacaklar herseyi ben ve o yaptik.Tiksindim kurnazlirindan.Yanlis yazmissam kbakmyin asiri tadim yok.
Bi süre sonra düğünüm olacak kismetse.Olaylar şuradan başlıyor.Babamı kaybettimgörümcem 3 aylik bebegini bırakıpta gelmedi.Kocasını yolladi.Neyse dedim.Biz mecburiyetten atama icin nikah tarihi almıştık ,aylar öncesinden, babamin vefatindan 10 gun sonrasına denk geldi.Mecbur kaldik .
Bende nefret ediyorum ..kaynana kazan karasi gorumce Allahin belasi diye bosuna demiyorlar..Bi süre sonra düğünüm olacak kismetse.Olaylar şuradan başlıyor.Babamı kaybettimgörümcem 3 aylik bebegini bırakıpta gelmedi.Kocasını yolladi.Neyse dedim.Biz mecburiyetten atama icin nikah tarihi almıştık ,aylar öncesinden, babamin vefatindan 10 gun sonrasına denk geldi.Mecbur kaldik .
Canim ayni bizede hic bisey yapmadilar gelenek gorenek anlamimda ben maddu bisey beklemiyodum gelenek goreneklerini yerine getirseler yeterdi ama iste yok kwndi kizlarina gelince butun adetler yeeini buldy bana gelince oyle adetleri olmamis oldu..Düğüne de misafir gibi geldiler gittiler..çünkü düğünü bile babam yaptı..simdi ise hiç arayıp sormuyorum onları,eşimle arada gidiyorum arada esim yalniz gidiyo ben mesafeliyim hepsine.en iyisi mesafeli olmak onlarla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?