- 3 Ağustos 2016
- 735
- 434
- 53
Ever " karşılıklı" uslupta hata var..yazdığı mesajı okusaydınız keşke? üsluptan bihaber. siz size hakaret edene beddua edene iyi anlayış gösterirsiniz.
Ezikligini burada gosteriyor bayan..Gercek hayatinda bu uslupla konusma sansi vermedilleri icin buradan atağa geciyor zavallim acidim ona ..Evet böyleleride insanın canini sıkıyor ama ben böyle cahillere aliskinim agzinjn payını aldi o tatlimmm
Beni kv de de kıskandı..o kada
Kız çocuğuna daha hassaslar sanırım..ben de bilmiyorum.amin kimseye muhtac etmesin Allah..
Bi süre sonra düğünüm olacak kismetse.Olaylar şuradan başlıyor.Babamı kaybettimgörümcem 3 aylik bebegini bırakıpta gelmedi.Kocasını yolladi.Neyse dedim.Biz mecburiyetten atama icin nikah tarihi almıştık ,aylar öncesinden, babamin vefatindan 10 gun sonrasına denk geldi.Mecbur kaldik .
Yoksa bulunduğum yerde. Ayrilacaktim hasta babami ve ailemi bırakıp gitmezdim .
Babamdan sonra annem vardi ,hem anne hem baba gittim.İmza attim atmak icin icim yana yana.
Ablasi bigun onceden arayp gelecek oluyor ,bende istemedim,ama ona da istemediğimi demedim ,nisanlim demis .Abla cenaze evine gitmedin hoş olmaz diye.Nikaha gelecek zaman var ama. Nikaha gelmedi cenaze evine geldi.Biz de atıstik.
Yaptığının yanliş olduğunu , kırıldığımi söyleyince hanfendi alindi ,zirladi küstü.
Sonra baristim , aramiz düzeldi. Ama unutmadim.Iyi davrandim.Yeni ev tuttuk doguda diye ben yetismeye çalıştım ,herseye evin hic aramdilar bisey lazim mi diye?Abla gel kardesinn evini gormek istersen dedim? Havuzdan cikabilirsem ,cocuklarlaa ok dedi?Gelmedi.Gecen kayınvalidem bizde ev düzenleme onu almaya kapıya kadar geldi ,çıkmak istemedi anlamadim?Oysaki gayet isi düşünce arayip konuşuyor du benimle.
Zor zekat çıktı evde küçükmüş bizde 4+1 alacaz,cocuk odası buranin yatak odasi kadar dedi? Ben sok.?
Surat beş karış hayirli olsun ,canim vs vs demedi ,eleştirdi..
Ama söz verdim kavga etmicegime neyse dedim.Esim merak etti merakli ondan geldik dedi.Yine seslenmedim.Aşırı canm sıkıldi.Kaynanamdan ic çamaşır seti bohca istedim tamam dedi , istemezsem yapmiyor cünkü!!! SImdide eşim yapsin diyo x alir sana diyo ,parasi yok dedim.Vardir onun parasi diyo .Bi cöp almadilar ve yanımda degiller aşırı nefret ediyorum bu günlerimde hic yanımda olmadilar. Bide onda vardir para diyo oğlumu evlendirdim diye de hava atacaklar herseyi ben ve o yaptik.Tiksindim kurnazlirindan.Yanlis yazmissam kbakmyin asiri tadim yok.
Havale edecek ne var?Uslubunu seceerken dusuncekti ne demek? Cenazen varken evlenmeyi biliyorsun demek? ??? Bu nasil bi kelimedir? Kuyrumga basarsan doner isiririmmmm ?
Havale edecek ne var?Uslubunu seceerken dusuncekti ne demek? Cenazen varken evlenmeyi biliyorsun demek? ??? Bu nasil bi kelimedir? Kuyrumga basarsan doner isiririmmmm ?
Evet ben burada derdimi üzüntümü paylaşmişim oradan keskin yorum yapıyor sonra benim yutmami bekliyor.Gerkesiz yorum yapmak icin yapanlar var ben buraya tecrübesine sığındıgim guzel fikrileri olan yol gösterecek bayanlar var diye yazdim akil almak icin canm cok sklsin diye yazmadim.Haklsiniz cok tsk ederim yorumunuz için böyle nazik bayanlarda var işteArkadaslar boyle eletirelere kulak asmayin yorum yaparken saygi cercevesi disina cikmayin hakliyken haksiz duruma dusmeyin bosverin yoksa olan yine size olur burda dert paylasiyorsunuz yardim bekliyorsunuz fikir bekliyorsunuz ama bu saatte heycan arayan arkadaslar cikabiliyor iste caninizi skcak bosverin..
Acaba benim Yengemler de böyle benden dert yanıyor mu acaba diye dusunup duruyorum arada ...
Arkadaslar boyle eletirelere kulak asmayin yorum yaparken saygi cercevesi disina cikmayin hakliyken haksiz duruma dusmeyin bosverin yoksa olan yine size olur burda dert paylasiyorsunuz yardim bekliyorsunuz fikir bekliyorsunuz ama bu saatte heycan arayan arkadaslar cikabiliyor iste caninizi skcak bosverin..
Evet ben burada derdimi üzüntümü paylaşmişim oradan keskin yorum yapıyor sonra benim yutmami bekliyor.Gerkesiz yorum yapmak icin yapanlar var ben buraya tecrübesine sığındıgim guzel fikrileri olan yol gösterecek bayanlar var diye yazdim akil almak icin canm cok sklsin diye yazmadim.Haklsiniz cok tsk ederim yorumunuz için böyle nazik bayanlarda var işte
Canim sen yanlis kayaya carptin ben adliyede memurum senle gorusuruz savcilikta arkadaslar dava hakkiniz var unutmayin ..hadi ya kaynanan 2 laf dedi diye olay çıkarıyosun malın biri sabahtan beri hakaret ediyo ona neden sesiniçıakrmıyosun kaynana mağdurusunuz diye mi? herkes haddini bilecek sende alttan alta hakaret etmeyecesin gerizekalı ezikler sizi. hayatındaki insanalra sesinin çıksın klavyede ötmek yerine
kuyruğunuz mu var ?
Canim sen yanlis kayaya carptin ben adliyede memurum senle gorusuruz savcilikta arkadaslar dava hakkiniz var unutmayin ..
Arkadas banlanacagini bildigi icin yaziyo ha bire lutfen siz bari buna uyup ceza almayin sakin olun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?