Kaynana ve görümcesini sevemeyenler kulübü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Mune nasıl sakinim abla görüyosun sana havale ediyorum

arana mesafe koy uzak ol en güzeli bu. aramasınlar gelmesinler daha iyi. eşinle iyi ol yeter.

Reactions: tse

Bende ikiside yok
Ama yokluklarini dolduran s..z kp ve kb var onlarda sayilirmi!!!

Arkadaslar boyle eletirelere kulak asmayin yorum yaparken saygi cercevesi disina cikmayin hakliyken haksiz duruma dusmeyin bosverin yoksa olan yine size olur burda dert paylasiyorsunuz yardim bekliyorsunuz fikir bekliyorsunuz ama bu saatte heycan arayan arkadaslar cikabiliyor iste caninizi skcak bosverin..

Havale edecek ne var?Uslubunu seceerken dusuncekti ne demek? Cenazen varken evlenmeyi biliyorsun demek? ??? Bu nasil bi kelimedir? Kuyrumga basarsan doner isiririmmmm ?

sanal da olmasaydık nasıl ısırıldığını sana uygulamalı olarak gösterirdim. geri zekalı şapşal yalan mı evlenmişsin babanın toprağı soğumadan. yalansa yalan de? banlanmayayım bu mal için değmez dedim ama yok değer. cevap vermeyince kendini bi bok sanangiyeceği donu bile kaynanasına aldırmaya kalkan daha evlenmeden dışlanan sensin. daha evlenmeden boşanacak duruma gelmişsin. 2 lafı bir araya getiremeden öğretmen olmuş bi de dangalak cahil? nasıl hoş mu böyle? cennet mahalle style seni

Kizlar tartismayin yahu boyle güzel bir konuyu kapattiracaksiniz
bir de ban yiyeceksiniz durduk yere

Evet ben burada derdimi üzüntümü paylaşmişim oradan keskin yorum yapıyor sonra benim yutmami bekliyor.Gerkesiz yorum yapmak icin yapanlar var ben buraya tecrübesine sığındıgim guzel fikrileri olan yol gösterecek bayanlar var diye yazdim akil almak icin canm cok sklsin diye yazmadim.Haklsiniz cok tsk ederim yorumunuz için böyle nazik bayanlarda var işte

hadi ya kaynanan 2 laf dedi diye olay çıkarıyosun malın biri sabahtan beri hakaret ediyo ona neden sesiniçıakrmıyosun kaynana mağdurusunuz diye mi? herkes haddini bilecek sende alttan alta hakaret etmeyecesin gerizekalı ezikler sizi. hayatındaki insanalra sesinin çıksın klavyede ötmek yerine

sana kim niye nazik davransın ki anca kaynanazedeler yazarsınız birbirnize. denyo. hakaretleri yiyenene kadar uğraşıyosun zavallı

Canim sen yanlis kayaya carptin ben adliyede memurum senle gorusuruz savcilikta arkadaslar dava hakkiniz var unutmayin ..

Burada yaptiginiz hakaretlerden dolayi sizlere dava acilabilir kizlar sakin olun

Arkadas banlanacagini bildigi icin yaziyo ha bire lutfen siz bari buna uyup ceza almayin sakin olun..

Canim sen yanlis kayaya carptin ben adliyede memurum senle gorusuruz savcilikta arkadaslar dava hakkiniz var unutmayin ..

görüşelim madem bekliyorum dava hakkı dediğin öne bana hakaret etti benim de param var avukatlar var çok şükür dava memuruyum diye tehdit işe yaramaz yalnız mesleğinizi insanları tehdit edin diye mi veriyorlar size

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…