Kaynana ve görümcesini sevemeyenler kulübü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Pisman olma esini seviyorsan eger ben oyle diyorum esim icin hersey deger diye sabrediyorum..

Ben soğuyorum ondan gittikçe..cok değişti.
Sorunlarini cozmeye calis rahatsiz oldugun konulari konus nerde yanlis davrandigini anlat dahA cok yenisin canim evliligin ilk zamanlari ilk aylari yillari cok tartisma olur derler biraz zamana birak duzelir insaallah hersey..

Reactions: tse
Onu ben tahmin ediyorum bana oyle birsey soylemediler..esim annesi ne dese haklidir diye dusunur ama bence annesi bunu ona demez..her gun nerdeyse gunde 3 defa annesi ariyor,seni çok seviyorum diye mesajlar atan bi annesi var..:))

Off esin o düsünceddn cikmali. Esim annesiyle konusmuyordu konuda acmistim artik baristilar ve esimin anneside öyle günde 5 defa yazar canim oglum poncigim askam hayatim gibi seyler ve acayip yazisma tarzi sanki liseliler ama esim annesine öyle yZdimi cevp bile yazmiyor. Kaynanam banada yazar ara sita canimmm kizimm güzel kizimm seni cok seviyorum iyiki oglum evlendi seninle güzel gelinim felan ama bana zerre kadar samimi gelmiyor yazdiklari

Sorunlarini cozmeye calis rahatsiz oldugun konulari konus nerde yanlis davrandigini anlat dahA cok yenisin canim evliligin ilk zamanlari ilk aylari yillari cok tartisma olur derler biraz zamana birak duzelir insaallah hersey..
Insallah canım.bende öyle umuyorum.Hayırlısı.

Bende kv ve görümcem le görüşmüyorum amaaa
Sizi haksız buldum
Görümce cenazeye gelmedi demissiniz yahu 3 aylık bebeği var napsin kocasini göndermiş işte

Sonra nikah kardeşinin nikahı cenaze ne alaka nikaha gelmek ister her türlü tabii

Gelelim iç çamaşırı ayıp yahu çalışıyorsanız kendiniz alın yada ailenden al kaç kuruş ki kv ye ağız egiyorsun
Hicbirsey yapmayandan bunumu istedin pes

Şimdi sen mutluluğuna bak ve onlardan hiç birşey bekleme maddi manevi bak o zaman mutlu olursun yada tersini yap mutsuz ol benim gibi yıllarca

Beni hic aramiyor bile..yine de sanslisiniz maşallah.esim de cevap vermiyor ama cok istikrarlı kv.:)

cenazeden 10 gün sonra evlenmeyi biliyosunuz ablayı kardeşinin nikahına kabul etmiyosunuz
onların da sizi sevdiklerini sanmıyorum
Keyfimden evlenmedim heralde.Mecburiyetten atamamz cikamyacakti daha mi iyi olacakti ailem kimsesizdi burada mecbur atama suresi de kacacakti kim isterdi bole bi durumda hayalinj böyle yasamak bence böyle beylik laf etmeden once insanlarin bi bildiği vardir diyip bu cahilce bi yorumu yapmasaydiniz ben bilmiyormudum?? Sizinde bu tarz insanlar dan farkinz olduğunu sanmiyorum. Beni kinadin şuan daha beterini yaşamada da sen?? Niye cagirim kotu gunume gelmeyenn iyi günümde ne işi var ?? Sen basina gelse kabul eder miydin etmezdin hem bzi oraya gulerek imza atmaya gitmedik?? Senin gibi cahil linci ve patavatszlar yüzünden konumu acarken senin sahane akila gelemyen fikrine ihtiyac duymadim...Ama yaptigin kullandıgin uslup hic hoş değil.

Beni hic aramiyor bile..yine de sanslisiniz maşallah.esim de cevap vermiyor ama cok istikrarlı kv.:)

Hic de sansli görmüyorum kendimi cünkü kayinvalidem cok cok iyi bir oyuncu bir anlatmaya baslar agzin acik kalir inanirsin megersen hepsi yalan öyle avucunun icine koyuyor insani sonra dolduruyor da dolduruyor en iyisi o oluyor ben mesafe den yanayim mesafe mesafe mesafe hem kaynanamdan hem üveykaynanamdan hem kayinbabadan hem akrabalarindan hem görümce kaynimdan

Her yere gitti 3 aylik bebgini birakip sevgi saygidan bahsedip.Beni de sevdiğini soylerdi kirilidm gucendim.Nikaha da istemedim.Ama bunu gidip ona demedim gelme diye tavrindan anlamis alindi.Bekledim Kayanayada bilincli dedim..Yoksa alacagi seye ihtiyaçim yok ilerde biz yaptik demesinlr diye. Deger saygı sevgi maddiyati gectim maneviyat goremedim. Ama dahha tovbe

valla bedduaların seni bulacaktır kötü niyetinin zaten seni bulduğu açık. hakaretlerine yorum bile yapmıyorum
bak ne diyosun mecburen nikahlandık. sen daha babanın toprağı soğumadan MECBUREN nikahlanabiliyosan 3 aylık bebeğini bırakıp bi anne şehir şehir cenazelere gidemez. Bunu bilmek için anne mi olmak gerek? Neyse ki hak ettiğin gibi davranıyorlar sana.

Katılıyorum..mesafe..ben de mesafeliyim en doğrusu da bu bence.

Neden
Neden yükleniyorsunuz ki? Zaten moral olarak bozuk şurada 2 rahatlamak derdini paylasmak istemis bari siz üstüne gitmeyin.biraz empati biraz anlayış yahu.

Ben beddua etmiyorum kinadigin birseyi yüzüne söylüyorum Bizim aklimiz yok muydu ? Ayrica sehir şehir degil 15 dk lik yol mesafesi.Benim cok sevdiği icin ben ona gönül koydum..Yoksa problem degildi siz umursamayabilirsiniz sizin icin cenAze aile değerleri onemli olmayabilir.Benim icin onemli ..İnsanların icinde bulundugu durumu patavatsz bi şekilde söylemeek insanin kalbinjn kirliliğini gosterir.Bence sen cok ezik birisin ki klavyede ancak ötuyorsun kaynana gorumce eteği altindasi eziliyosun oda dilin soyleyemedigiini elin yaziyoru burada zavllaimm benden daha beterini yasarsin insallah Sana boyle davrandiklari icin sen iyi anliyorsun davranis sekillerini .Bekarsanda bu islere girmeden bilemezsin fazla burnunu sokma

Neden

Neden yükleniyorsunuz ki? Zaten moral olarak bozuk şurada 2 rahatlamak derdini paylasmak istemis bari siz üstüne gitmeyin.biraz empati biraz anlayış yahu.

yazdığı mesajı okusaydınız keşke? üsluptan bihaber. siz size hakaret edene beddua edene iyi anlayış gösterirsiniz.

Mune Kazen @Margarikotin

Neden

Ezikligini burada gosteriyor bayan..Gercek hayatinda bu uslupla konusma sansi vermedilleri icin buradan atağa geciyor zavallim acidim ona ..Evet böyleleride insanın canini sıkıyor ama ben böyle cahillere aliskinim agzinjn payını aldi o tatlimmm

arana mesafe koy uzak ol yeter en güzeli bu. aramasın gelmesin daha iyi.

yazdığı mesajı okusaydınız keşke? üsluptan bihaber. siz size hakaret edene beddua edene iyi anlayış gösterirsiniz.
Sen yazdigina bak ??? Acimla ilgili sert uslupta bulunursan tabikide derjmm? Sem önce yazdigindan haberdar ol..? Uslubunn yanlış olduğunu kabul et?Neyin hişimi bu? Beni tanimiyosun bile daha?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…