- 18 Haziran 2016
- 1.218
- 1.155
- 48
Pisman olma esini seviyorsan eger ben oyle diyorum esim icin hersey deger diye sabrediyorum..Aynısını yaşıyorum,1 yıldir evliyim,1 yıldir evdeyim..kız kardeşlerim geziyor sosyal medyadan onları izliyorum resmen kendimi evde surekli is yalan biri oldugum icin kiniyorum..bazen cok pisman oluyorum evlendiğime ama sabır diyorum duzelir diyorum..
Ben soğuyorum ondan gittikçe..cok değişti.Pisman olma esini seviyorsan eger ben oyle diyorum esim icin hersey deger diye sabrediyorum..
Sorunlarini cozmeye calis rahatsiz oldugun konulari konus nerde yanlis davrandigini anlat dahA cok yenisin canim evliligin ilk zamanlari ilk aylari yillari cok tartisma olur derler biraz zamana birak duzelir insaallah hersey..Ben soğuyorum ondan gittikçe..cok değişti.
Onu ben tahmin ediyorum bana oyle birsey soylemediler..esim annesi ne dese haklidir diye dusunur ama bence annesi bunu ona demez..her gun nerdeyse gunde 3 defa annesi ariyor,seni çok seviyorum diye mesajlar atan bi annesi var..:))
Insallah canım.bende öyle umuyorum.Hayırlısı.Sorunlarini cozmeye calis rahatsiz oldugun konulari konus nerde yanlis davrandigini anlat dahA cok yenisin canim evliligin ilk zamanlari ilk aylari yillari cok tartisma olur derler biraz zamana birak duzelir insaallah hersey..
Bi süre sonra düğünüm olacak kismetse.Olaylar şuradan başlıyor.Babamı kaybettimgörümcem 3 aylik bebegini bırakıpta gelmedi.Kocasını yolladi.Neyse dedim.Biz mecburiyetten atama icin nikah tarihi almıştık ,aylar öncesinden, babamin vefatindan 10 gun sonrasına denk geldi.Mecbur kaldik .
Yoksa bulunduğum yerde. Ayrilacaktim hasta babami ve ailemi bırakıp gitmezdim .
Babamdan sonra annem vardi ,hem anne hem baba gittim.İmza attim atmak icin icim yana yana.
Ablasi bigun onceden arayp gelecek oluyor ,bende istemedim,ama ona da istemediğimi demedim ,nisanlim demis .Abla cenaze evine gitmedin hoş olmaz diye.Nikaha gelecek zaman var ama. Nikaha gelmedi cenaze evine geldi.Biz de atıstik.
Yaptığının yanliş olduğunu , kırıldığımi söyleyince hanfendi alindi ,zirladi küstü.
Sonra baristim , aramiz düzeldi. Ama unutmadim.Iyi davrandim.Yeni ev tuttuk doguda diye ben yetismeye çalıştım ,herseye evin hic aramdilar bisey lazim mi diye?Abla gel kardesinn evini gormek istersen dedim? Havuzdan cikabilirsem ,cocuklarlaa ok dedi?Gelmedi.Gecen kayınvalidem bizde ev düzenleme onu almaya kapıya kadar geldi ,çıkmak istemedi anlamadim?Oysaki gayet isi düşünce arayip konuşuyor du benimle.
Zor zekat çıktı evde küçükmüş bizde 4+1 alacaz,cocuk odası buranin yatak odasi kadar dedi? Ben sok.?
Surat beş karış hayirli olsun ,canim vs vs demedi ,eleştirdi..
Ama söz verdim kavga etmicegime neyse dedim.Esim merak etti merakli ondan geldik dedi.Yine seslenmedim.Aşırı canm sıkıldi.Kaynanamdan ic çamaşır seti bohca istedim tamam dedi , istemezsem yapmiyor cünkü!!! SImdide eşim yapsin diyo x alir sana diyo ,parasi yok dedim.Vardir onun parasi diyo .Bi cöp almadilar ve yanımda degiller aşırı nefret ediyorum bu günlerimde hic yanımda olmadilar. Bide onda vardir para diyo oğlumu evlendirdim diye de hava atacaklar herseyi ben ve o yaptik.Tiksindim kurnazlirindan.Yanlis yazmissam kbakmyin asiri tadim yok.
Beni hic aramiyor bile..yine de sanslisiniz maşallah.esim de cevap vermiyor ama cok istikrarlı kv.:)Off esin o düsünceddn cikmali. Esim annesiyle konusmuyordu konuda acmistim artik baristilar ve esimin anneside öyle günde 5 defa yazar canim oglum poncigim askam hayatim gibi seyler ve acayip yazisma tarzi sanki liseliler ama esim annesine öyle yZdimi cevp bile yazmiyor. Kaynanam banada yazar ara sita canimmm kizimm güzel kizimm seni cok seviyorum iyiki oglum evlendi seninle güzel gelinim felan ama bana zerre kadar samimi gelmiyor yazdiklari
Keyfimden evlenmedim heralde.Mecburiyetten atamamz cikamyacakti daha mi iyi olacakti ailem kimsesizdi burada mecbur atama suresi de kacacakti kim isterdi bole bi durumda hayalinj böyle yasamak bence böyle beylik laf etmeden once insanlarin bi bildiği vardir diyip bu cahilce bi yorumu yapmasaydiniz ben bilmiyormudum?? Sizinde bu tarz insanlar dan farkinz olduğunu sanmiyorum. Beni kinadin şuan daha beterini yaşamada da sen?? Niye cagirim kotu gunume gelmeyenn iyi günümde ne işi var ?? Sen basina gelse kabul eder miydin etmezdin hem bzi oraya gulerek imza atmaya gitmedik?? Senin gibi cahil linci ve patavatszlar yüzünden konumu acarken senin sahane akila gelemyen fikrine ihtiyac duymadim...Ama yaptigin kullandıgin uslup hic hoş değil.cenazeden 10 gün sonra evlenmeyi biliyosunuz ablayı kardeşinin nikahına kabul etmiyosunuz
onların da sizi sevdiklerini sanmıyorum
Beni hic aramiyor bile..yine de sanslisiniz maşallah.esim de cevap vermiyor ama cok istikrarlı kv.:)
Her yere gitti 3 aylik bebgini birakip sevgi saygidan bahsedip.Beni de sevdiğini soylerdi kirilidm gucendim.Nikaha da istemedim.Ama bunu gidip ona demedim gelme diye tavrindan anlamis alindi.Bekledim Kayanayada bilincli dedim..Yoksa alacagi seye ihtiyaçim yok ilerde biz yaptik demesinlr diye. Deger saygı sevgi maddiyati gectim maneviyat goremedim. Ama dahha tovbeBende kv ve görümcem le görüşmüyorum amaaa
Sizi haksız buldum
Görümce cenazeye gelmedi demissiniz yahu 3 aylık bebeği var napsin kocasini göndermiş işte
Sonra nikah kardeşinin nikahı cenaze ne alaka nikaha gelmek ister her türlü tabii
Gelelim iç çamaşırı ayıp yahu çalışıyorsanız kendiniz alın yada ailenden al kaç kuruş ki kv ye ağız egiyorsun
Hicbirsey yapmayandan bunumu istedin pes
Şimdi sen mutluluğuna bak ve onlardan hiç birşey bekleme maddi manevi bak o zaman mutlu olursun yada tersini yap mutsuz ol benim gibi yıllarca
Keyfimden evlenmedim heralde.Mecburiyetten atamamz cikamyacakti daha mi iyi olacakti ailem kimsesizdi burada mecbur atama suresi de kacacakti kim isterdi bole bi durumda hayalinj böyle yasamak bence böyle beylik laf etmeden once insanlarin bi bildiği vardir diyip bu cahilce bi yorumu yapmasaydiniz ben bilmiyormudum?? Sizinde bu tarz insanlar dan farkinz olduğunu sanmiyorum. Beni kinadin şuan daha beterini yaşamada da sen?? Niye cagirim kotu gunume gelmeyenn iyi günümde ne işi var ?? Sen basina gelse kabul eder miydin etmezdin hem bzi oraya gulerek imza atmaya gitmedik?? Senin gibi cahil linci ve patavatszlar yüzünden konumu acarken senin sahane akila gelemyen fikrine ihtiyac duymadim...Ama yaptigin kullandıgin uslup hic hoş değil.
Hic de sansli görmüyorum kendimi cünkü kayinvalidem cok cok iyi bir oyuncu bir anlatmaya baslar agzin acik kalir inanirsin megersen hepsi yalan öyle avucunun icine koyuyor insani sonra dolduruyor da dolduruyor en iyisi o oluyor ben mesafe den yanayim mesafe mesafe mesafe hem kaynanamdan hem üveykaynanamdan hem kayinbabadan hem akrabalarindan hem görümce kaynimdan
Neden yükleniyorsunuz ki? Zaten moral olarak bozuk şurada 2 rahatlamak derdini paylasmak istemis bari siz üstüne gitmeyin.biraz empati biraz anlayış yahu.valla bedduaların seni bulacaktır kötü niyetinin zaten seni bulduğu açık. hakaretlerine yorum bile yapmıyorum
bak ne diyosun mecburen nikahlandık. sen daha babanın toprağı soğumadan MECBUREN nikahlanabiliyosan 3 aylık bebeğini bırakıp bi anne şehir şehir cenazelere gidemez. Bunu bilmek için anne mi olmak gerek? Neyse ki hak ettiğin gibi davranıyorlar sana.
valla bedduaların seni bulacaktır kötü niyetinin zaten seni bulduğu açık. hakaretlerine yorum bile yapmıyorum
bak ne diyosun mecburen nikahlandık. sen daha babanın toprağı soğumadan MECBUREN nikahlanabiliyosan 3 aylık bebeğini bırakıp bi anne şehir şehir cenazelere gidemez. Bunu bilmek için anne mi olmak gerek? Neyse ki hak ettiğin gibi davranıyorlar sana.
Ben beddua etmiyorum kinadigin birseyi yüzüne söylüyorum Bizim aklimiz yok muydu ? Ayrica sehir şehir degil 15 dk lik yol mesafesi.Benim cok sevdiği icin ben ona gönül koydum..Yoksa problem degildi siz umursamayabilirsiniz sizin icin cenAze aile değerleri onemli olmayabilir.Benim icin onemli ..İnsanların icinde bulundugu durumu patavatsz bi şekilde söylemeek insanin kalbinjn kirliliğini gosterir.Bence sen cok ezik birisin ki klavyede ancak ötuyorsun kaynana gorumce eteği altindasi eziliyosun oda dilin soyleyemedigiini elin yaziyoru burada zavllaimmvalla bedduaların seni bulacaktır kötü niyetinin zaten seni bulduğu açık. hakaretlerine yorum bile yapmıyorum
Neden
Neden yükleniyorsunuz ki? Zaten moral olarak bozuk şurada 2 rahatlamak derdini paylasmak istemis bari siz üstüne gitmeyin.biraz empati biraz anlayış yahu.
Ben beddua etmiyorum kinadigin birseyi yüzüne söylüyorum Bizim aklimiz yok muydu ? Ayrica sehir şehir degil 15 dk lik yol mesafesi.Benim cok sevdiği icin ben ona gönül koydum..Yoksa problem degildi siz umursamayabilirsiniz sizin icin cenAze aile değerleri onemli olmayabilir.Benim icin onemli ..İnsanların icinde bulundugu durumu patavatsz bi şekilde söylemeek insanin kalbinjn kirliliğini gosterir.Bence sen cok ezik birisin ki klavyede ancak ötuyorsun kaynana gorumce eteği altindasi eziliyosun oda dilin soyleyemedigiini elin yaziyoru burada zavllaimmbenden daha beterini yasarsin insallah Sana boyle davrandiklari icin sen iyi anliyorsun davranis sekillerini .Bekarsanda bu islere girmeden bilemezsin fazla burnunu sokma
Ezikligini burada gosteriyor bayan..Gercek hayatinda bu uslupla konusma sansi vermedilleri icin buradan atağa geciyor zavallim acidim ona ..Evet böyleleride insanın canini sıkıyor ama ben böyle cahillere aliskinim agzinjn payını aldi o tatlimmmNeden
Neden yükleniyorsunuz ki? Zaten moral olarak bozuk şurada 2 rahatlamak derdini paylasmak istemis bari siz üstüne gitmeyin.biraz empati biraz anlayış yahu.
Okudum.ilk mesajinizda onyargili davrandiniz.cok saldirgansınız.rahatlayın biraz.yazdığı mesajı okusaydınız keşke? üsluptan bihaber. siz size hakaret edene beddua edene iyi anlayış gösterirsiniz.
Sen yazdigina bak ??? Acimla ilgili sert uslupta bulunursan tabikide derjmm? Sem önce yazdigindan haberdar ol..? Uslubunn yanlış olduğunu kabul et?Neyin hişimi bu? Beni tanimiyosun bile daha?yazdığı mesajı okusaydınız keşke? üsluptan bihaber. siz size hakaret edene beddua edene iyi anlayış gösterirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?