Kaynana ve görümcesini sevemeyenler kulübü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Esimin babasi ve karasi esimin annesinden bahsetmiyorum bile. Biz evlenirkem hic bir yardimda bulunmadilar bekledilerki esim onlardan istesin kendilerine muhtac olalim istediler ama biz herseyimizi kendimiz yaptik bize geldiklerinde bir ev hediyesi bile yoktu tasindiktan 4 ay sonra geldiler ama su anda ikiside pisman ve esimi takdor ediyorlar herseyi kendi yaptigi icin. Ve bize asla cürretde buluanamiyorlar birseyimize karismaya asla demek isteseler bile lafi agzinda geveliyorlar cikaramiyorlar. Yani sendede öyle bak size hic yardim etmediler zerre ileride size karisamiyacaklarda

Baska aciklamasi olamaz evime gelip esylarim yeni gelms daha helal kardesime diyecegine kendi evini ovmesi benm evide küçmsemesine anlam veremedim baska..Hayirli olsun bile demedi .Benim kardesim olsa nasil sevinirm cok Şükur derim .
Aynen ya hatta esimle de abimin evine gittigimizde icten ice gururlanmistim esime karsi,cunku evleri cok guzel insan hic sıkılmıyor evin icinde.

Aynen
Kayinvaliden mi kotuluyordu..şok..benim kayinvalidem eşime mesaj atiyor whats apptan seni cok seviyorum canım.oğlum diye:)))hem de 2 gunde 1.saka gibi ya ben bu kadar sık dememisimdir..
canim ayrilmam icin yapiyomustu ben safida iyi niyetinden sanmisim 1 sene boyunca'..

Reactions: tse
Ben alsa istemezdim ama hic bisey yapmayip olumsz yorumda bulunca da istedim bilerek.Bastan sona biz yaptık millete oyle diyeceklerdi.Evet bu bi yılda asiri iyi tanidim.CanimGorumcem afedersin de spora gidiyordu,gayet iyiydi ve annesini cagirip misafir bile agirliyordu.Sirf tarstistm ettim ara bozulmasin diye gittim yine ortayi bulmustum..Ama daha asla asla hic bisy talep etmemde gitmem de bu durumlarda aht ettim

Kesinlikle haklısın..su an yaşadığım durum işte..ailen herseyi karşıladı,yüklendi..esimle.evlendemen once süperdi hersey gezip tozuyorduk simdiyse evlilik belimi büktü para bitti diyor..bende ailemden istemeye utaniyorum..istr 2 tarafta yardim etseydi o kadar borc odemeye calismamis olurduk,yukumuz hafiflemis huzurumuz olurdu..

Aynen ya hatta esimle de abimin evine gittigimizde icten ice gururlanmistim esime karsi,cunku evleri cok guzel insan hic sıkılmıyor evin icinde.
Ben sevdiklerimin guzel yasanti icinde olmasindan mutlu olurum derim ins bizede nasip olur hasetlenmem bende ama bu sirat beş karış ve elstirmelerde.Yeni ev aldi bende bidaha alacaz satip büyüğünu senin. Yatak odan kadar cocuk odasi diyo buyurrrrr

Yok etmez kimse millet ancak iyi günde yemede içmede varmiş.

Hmm anladim demekki görümcen bilerek gelmemis ama olsun bosver bir gün gelir onunda ihtiyaci olur inan bana sende sirtini dönersin. Esin ne diyor bu kaynanana ortaliga biz yaptik herseyi anlatmasina?

Ay aman allahim korusun sirret haset insanlardan
Insan agzini acip tek iyi laf etmez mi ya
Felaket tellali gibi valla.

Hmm anladim demekki görümcen bilerek gelmemis ama olsun bosver bir gün gelir onunda ihtiyaci olur inan bana sende sirtini dönersin. Esin ne diyor bu kaynanana ortaliga biz yaptik herseyi anlatmasina?

Onu ben tahmin ediyorum bana oyle birsey soylemediler..esim annesi ne dese haklidir diye dusunur ama bence annesi bunu ona demez..her gun nerdeyse gunde 3 defa annesi ariyor,seni çok seviyorum diye mesajlar atan bi annesi var..:))

Onu ben tahmin ediyorum bana oyle birsey soylemediler..esim annesi ne dese haklidir diye dusunur ama bence annesi bunu ona demez..her gun nerdeyse gunde 3 defa annesi ariyor,seni çok seviyorum diye mesajlar atan bi annesi var..:))
ya anneye bak ne kadar tatli

Canim
bak 3senelik evliyim benim ailem elinden geleni fazlasiyla yapti esimin ailesi hic bisey yapmadigi icin kredi cekmekle basladik ise
Sonrada krediyi krediyle kapatcaz diye diye ha bire kredi cekmek zorunda kaldik..bi taraftanda tup bebek tedavisi goruydm o da olmadi zatende bi taraftanda onun masraflari derken en sonunda arabayi sattik
3 senedir ne bi tatile gidebildik ne de baska bisey yapabildik 31 temmuz evlilik yildonumumuzdu esimden kucucukte olsa bi hediye bekledim ama yok neden borcluyuz biz 3 senedir boyle bu
Inanin biktim artik herseyi kendimiz yaptik ama bide bunun sonrasi var hayatimiz bankaya para odemekle geciyor bazende dayanamiyorum patliyorum borcluyuz diye hic bisey yapamiyoruz diye ne zamana kadar borc odenir bilmem artik
Yasamayan cekmeyen anlamaz anlatmak istedigimi bende istiyorum gezmek tatile gitmek omrumun en guzel yillarinda resmen surunuyorum

Iyi ki ev hediyesi almamissin:) benim cok acı yaa bana kendi evindeki 3 kurusluk bibloyu gazete kagidina sarıp bir poşetle utanmadan uzatti.annemde yanımızdaydı sok olduk ama belli etmedik ve bu insanlar istanbulun en kaliteli semtlerinden birinde oturuyorlar yabi5 dagdan gelmemisler.bilerek yapiyolar bazen..

Esin cesaretliymis ben israr ediyorum kredi cekelim.azar azar ev parasi olarak odeyelim vs diye yanasmiyo korkuyo krediden gun olur devran doner diyor aileme guveniyo benimki..babam bir gun gelecek ve size ev aldim diyecek herhalde onu bekliyor:)cok bekler...

Bam
Bende istanbulun cok iyi bi devlet kurumunda memurdum gorumceye ev hediyesi cocuklarinin butun kiyafetlerini alip konyaya gidiyodum...bizum gorumce ne yapti kafasindaki esarbi kucuk gorumceye vermis bunu ona ver hediye diye ben sok gecrdim kendide vermiyo bide kafasindaki hala saklarim baktikca nefret etmek icin..

Aynısını yaşıyorum,1 yıldir evliyim,1 yıldir evdeyim..kız kardeşlerim geziyor sosyal medyadan onları izliyorum resmen kendimi evde surekli is yalan biri oldugum icin kiniyorum..bazen cok pisman oluyorum evlendiğime ama sabır diyorum duzelir diyorum..

Canim cesaretinden degilki mecburiyetten kredi olmasa dugun yapcak para yok ..

3 aylık bebek kimseye bırakılmaz..
emerek beslenir ve ne zaman emmek isteyeceği belli olmaz..
siz fazla beklenti içindesiniz.. insanları olduğu gibi kabul ederseniz mutsuz olmazsınız..

cenazeden 10 gün sonra evlenmeyi biliyosunuz ablayı kardeşinin nikahına kabul etmiyosunuz
onların da sizi sevdiklerini sanmıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…