- 3 Ekim 2022
- 22
- -15
- 1
- 32
- Konu Sahibi cansu28krs
Merhaba kızlar. Çok yorgun ve bıkkınım artık. 1yıllık evliyim. Kaynanam ve görümcemle aynı binada oturyorum. Oğulları onlara düşkün. Onlarda aynı şekilde oğullarına. Eşimle aramız çok iyi ama ne zamanki onlar sokuyo karışıyoruz. Sürekli bişeylere karışıyolar. Her akşam yanlarına uğramamızı istiyo kaynanamlar. Ama buna imkan yok çalışıyoruz çalışmasakta istemiyorum bi türlü sevemiyorum. Eşimde bende gezmeyi seven insalarız yeni yerler görmeyi çok severiz ama onuda sorun ediyolar kendilerince. Biz çok geziyomuşuz eve girmiyomuşuz. Ya hu sizene. Oğlunuza ev verdniz diye her olayımızın içinde olmanız hakkını kim veriyo size Allah aşkına. Geziyosak kendi paramız kendi kazancımız. Çok sıkıldım yıprandım artık bu 1 yılda sürekli kaprisleriyle uğraşmaktan. Bide biz gönül almaya çalışıyoruz yine küslük olmasın yüz yüze bakıcaz diyoruz . Kızlar nolur bana bi dua verin bu binadan çekip gidelim. Eşime gidelim bunların hepsi kıç kıça oldugumuz için oluyo diyorum evet ama gidemeyiz giidersek üzüntüden ölürler diyo. Zaten kiralar almış başını gitmş nasıl geçincez diyo. El mahkum hayatımıza müdahalelerini izliyoruz. Gelmişiz 30 yaşına hesap veriyoruz. Biz gidemiyoruz onları göndermenin bi yolu olsa bari ben kanser olucam az kaldı