Kaynana ve görümceyle aynı apartmanda oturmak!!! Bundan kurtulmak için dua noluuuur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İmkanı yok işte. Kendine güvensiz bi koca hala oğullarını 10 yaşında zanneden bi aile. Sürekli kaprisli dar görüşlü bi görümce ve zprla tesettüre sokulmuş ama onlar gibi örtünmediğim içinde hala laf edilen gezmesinden evde yemek yapmamasına kadar karışılan ben varım. Eşim sporcu çok yemiyor onun sevdiği tarz yapıyorum. Yani ben onlar gibi değilim kap kap yemk yapmm kim yicek onu

Niye imkanı yok ? İnsanlar bedavaya evde oturmanızdan rahatsız olmuşlar ki kira istiyorlar. Siz de , eşinizin ailesiyle aynı apartmanda oturmak ve onlara kira ödemek istemiyorsunuz.

Kocanız 30+larında yetiskin bir adam , siz de 29 yaşında yetişkin bir kadınsınız. Kendi paranız , kendi kazancınızla geçinme ve kendi yağınızla kavrulup, kendi kanatlarınızla uçma zamanınız gelmiş.

Değişmedi defalarca söylendim bugün. Akşam annemleri ihmal ettik ondan saldırıyolar bundan sonra her akşam bi 10 dk çıkalım yanlarına dedi. Baya işe yaramış. Ben mesafe koy herkes durcagı yeri bilsin dedikçe o ne yapıyo
O 10 dakika olur 1 saat, ana kuzusu adamla evlenmisin değişmez asla

Gezmeye gittiğinizde çok beğendiğiniz bir yer olursa orayı övün yaşam sartlarinin size uygunlugundan vesaire bahsedin. Spor yapıyormuş sahile yada doğa içinde olursa bunun ona iyi geleceğinden bahsedin ne iş yapıyor bilmiyorum ama oralarda işine uygunsa ikna edebilirsiniz. Annemler yokken olmaz vs derse gelir giderler artık her yer çok yakın bir uçağa bakar deyin. Bizim önce kendi çekirdek ailemizi düşünmemiz lazım ileride çocuklarımız için buralar iyi olabilir şehir hayatı artık iyice kirlendi her yer mülteci dolu vs diyebilirsiniz.
Bu inanın defalarca oldu. Yaşadıgımız semtin caddesine girdiğinde burda ne işimiz var şu hale bak diyo. Safranbolu aşıgızyız ikimizde çok istiyoruz ama annesi babası hayattayken olmazmış

Niye imkanı yok ? İnsanlar bedavaya evde oturmanızdan rahatsız olmuşlar ki kira istiyorlar. Siz de , eşinizin ailesiyle aynı apartmanda oturmak ve onlara kira ödemek istemiyorsunuz.

Kocanız 30+larında yetiskin bir adam , siz de 29 yaşında yetişkin bir kadınsınız. Kendi paranız , kendi kazancınızla geçinme ve kendi yağınızla kavrulup, kendi kanatlarınızla uçma zamanınız gelmiş.
Bedava oturmak değil mevzu asıl mevzu gezmeye para hatcqyana kadar ellerinden kira diye alalımda bence ben verme taraftarıyım. Ama şu da var hem kira verip hem daha niye dip dibe oturalım ki. Anlamıyor işte eşim bi onun ana babası ailesi var

Eşinizin ailesine ait evde , kira vb bir ödeme olmaksızın oturuyorsunuz. Bu da bir beklenti. İnsanlar kira istemişler , verdiniz mi veya verecek misiniz ?
Verme taraftarıyım ama neden hem kirada oturup hem dip dibe olalım Allah kocama akıl versinde çekip gidelim inşallah

Anlamıyorsunuz nesi komik. Sabah işe gidicem uyuyamıyorum başka çarem yok. Yoruldum neyin hayırlı olcagını bilmiyorum psikoljim alt üst gelip komik diyorsunuz
Kocanıza rest çekeceksiniz, canınız kıymetliyse eğer.
Bu şekilde devam ederseniz en fazla birkaç yıla psikolojiniz bozulur, yazık değil mi size?
Eşiniz size gerçekten değer verse, mutsuz oluşunuza duyarsız kalmaz. Siz mutsuz olun ama o ailesinin dizinin dibinde olsun.
Eşinize karşı ağız aramayı bırakıp net olun.

Bölf yapın tasınıcaz gidicez Boyle devam ederseniz diye. Sizi blmemde sırf ogulları gitmesin diye belki susarlar

Kocanıza rest çekeceksiniz, canınız kıymetliyse eğer.
Bu şekilde devam ederseniz en fazla birkaç yıla psikolojiniz bozulur, yazık değil mi size?
Eşiniz size gerçekten değer verse, mutsuz oluşunuza duyarsız kalmaz. Siz mutsuz olun ama o ailesinin dizinin dibinde olsun.
Eşinize karşı ağız aramayı bırakıp net olun.
Defalarca konuştum inanın anlamıyo. Ben kanser olucam sonunda. Bi şekilde her yaptıklarını tolere ediyo benimkini duvara asıyo

Kendi aileniz uzakta değilse biraz darlayin haftada 2 gün gitmek isteyin çalışırken zor biliyorum ama ne hissettiginizi anlar neden vs derse çok özlemeye basladim dayanamıyorum deyin yorgun olursanız annenizi babanizi davet edin sürekli bunalsin o da.

Gezmeye gittiğinizde çok beğendiğiniz bir yer olursa orayı övün yaşam sartlarinin size uygunlugundan vesaire bahsedin. Spor yapıyormuş sahile yada doğa içinde olursa bunun ona iyi geleceğinden bahsedin ne iş yapıyor bilmiyorum ama oralarda işine uygunsa ikna edebilirsiniz. Annemler yokken olmaz vs derse gelir giderler artık her yer çok yakın bir uçağa bakar deyin. Bizim önce kendi çekirdek ailemizi düşünmemiz lazım ileride çocuklarımız için buralar iyi olabilir şehir hayatı artık iyice kirlendi her yer mülteci dolu vs diyebilirsiniz.

Sorun aileden kopamamak değil ki. Kira ödemek istemiyorlar , asıl sorun bu. Adamın ailesi de artık bu durumdan sıkılmış ki , kira istiyorlar ancak ödeyen yok.

İmkanı yok işte. Kendine güvensiz bi koca hala oğullarını 10 yaşında zanneden bi aile. Sürekli kaprisli dar görüşlü bi görümce ve zprla tesettüre sokulmuş ama onlar gibi örtünmediğim içinde hala laf edilen gezmesinden evde yemek yapmamasına kadar karışılan ben varım. Eşim sporcu çok yemiyor onun sevdiği tarz yapıyorum. Yani ben onlar gibi değilim kap kap yemk yapmm kim yicek onu
Ben çalışıyorum ama eşim ailesine çok düşkün ayrılmk istemiyo zaten kendine güveni yok ev geçindirme konusunda. Çalışma hayatı hep kötü. Yani olan bana oluyo sinir krizleri geçiriyorum
Abi ben anlamıyorum,
Adamda özgüven yok,
Doğru dürüst çalışmıyor,
Anasının eteğinden kopamiyor,
Bu adam bulunmaz hint kumaşı mi?
Defalarca konuştum inanın anlamıyo. Ben kanser olucam sonunda. Bi şekilde her yaptıklarını tolere ediyo benimkini duvara asıyo
Sonra diyolar ki hemen boşanilir mi?
Kanser olacagim diyorsunuz,
canınızdan kıymetli mi,
salın gitsin, böyle ömür mü geçer?

Bölf yapın tasınıcaz gidicez Boyle devam ederseniz diye. Sizi blmemde sırf ogulları gitmesin diye belki susarlar
Oooo bunu açık açık söylesem nolur acaba. Bugün ben kalbinizi kırmak istemiyoum hep susuyorum ama şu kapı kapanımca biz bi aile oluyoruz 2 kişiyiz biz dedim. Kaynanam siz iyi olunda dedi bende biz çok iyiyiz bizi 3.kişiler karıştırıyo dedim. Yok yok kimse karışmaz dedi. Sen niye geldin bize karıştıgın için. Ve k.pederim ben konuşurken sözümü kesti bende 1dk baba dedim. İlk defa böyle konuşuyodum lafımı unutmak istemedim çünkü. Onlar gidince eşim tatlı tatlı kaç yaşında insanlara öyle denir mi dedi. Nolduu ben kendimi suçlu hissettirildimacaba kalplerini mi kırdım diye düşündüm. Gecenin sonunda da anneye off denilmez bi de bana bak diyerek kapattık geceyi

Bu inanın defalarca oldu. Yaşadıgımız semtin caddesine girdiğinde burda ne işimiz var şu hale bak diyo. Safranbolu aşıgızyız ikimizde çok istiyoruz ama annesi babası hayattayken olmazmış

Ailesinin Safranbolu'da bedavaya oturabileceğiniz bir evi olsa giderdi eşiniz. İnşallah eşiniz , şimdiden ailesinden kalacak/kalabilecek mirası hesaplayan bir insan değildir. 😒

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X