biz kaynanamla bir yildir kusuz..aramizda cok kotu seyler gecti.bizi ayirmaya kalkti...bir daha hicbirsey eskisi gibi olmayacak ama esim barismamizi cok istiyor en azindan birbirimize selam verecek kadar olmamizi istiyor..ilk adimi biz atalim gidelim ellerini opelim dedik ama biz yurtdisindayiz ne hediye alsam bilemedim bos da gidilmez annemlere parfum falan aldim ama kaynana anlamaz kullanmaz da parfum falan..kesin ne alirsam burun kiviracak ama kendi annemlere aldim simdi onlara almasam da olmaz..bir ise yarayacagindan suphe ettigim icin cok da istekli degilim ama...ne alirsam alayim ben almamis ben dusunmemis olucagim oglunun parasi ya.. yuzlerine bile bakmamak gerekiyor ama esimin hatri..
ne alsam sizce...
Hımm bir düşüneyim kaynanan nasıl biri tam bilmiyorum ama yaşlılar cepli hırka yelek türü şeyleri çok beğeniyor giyeceğini düşünüyorsan öyle birşey alabilirsin.
Her Turkiye gidisimde hediye ne alsam diye dusunmekten biktim valla hele kayinvladeye ne alsak begenirmi diye cekiniyor insan . Bide siz kusmusunuz , umarim hosuna giden bir sey alirsiniz. Hos ne alirsaniz begenecegini sanmiyorum..
yellowkitty arkadasimizin ddig gibi cepli kirka yada yelek, kullanacagi bir sey olur. Kahverengi yada siyah .
bence de beğeneceği türden kıyafet gibi bir şey al, çikolata filan zaten götürün; çünkü insanlar yurt dışından gelenlerden çikolatayı allahın emri gibi bekliyor yani :) o yüzden heidye olarak gözükmüyor çikolata kendimden biliyorum :) ona özel bir şey alın direkt, kıyafet gibi işte :)