- 30 Mayıs 2015
- 14.300
- 13.967
- 298
- Konu Sahibi Demir lady
İyi yapmışsınız,dik durun. Ama şunu da söylemeden geçemiycem,malesef bu durum uzun sürmez. Mutlaka bayram,hastalık vs. Zamanında eşin gidelim diye tutturucak.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocuklarınızı nefretle buyutmeyiniz. .
Onlar büyüyünce gidip gitmeyecek lerine kendileri karar versin.
Size gelince Bosanin madem neden cekiyosunuz ?
Ben söyliyim hanımefendi aşktan gözünüz dönüp aynı eve , aynı binaya gitmeyi kabul ettiğiniz için ,, aa o benim kocam ne yapsalar da boşanmam dediğiniz için (ki zaten orneklerinizde görüyoruz) kocaniz çok değer verseydi size bakın bakayım kimse ağzını acabiliyomuydu ??
Zaten bosaninca çocuğu hersekil görecekler , göstermemek neyin kafası ?
Bana burda cemkireceginize, 5 yildir sizi eden kocaniza cemkirin.
Sizi bu hallere düşüren kocaniz ...
Çünkü sizin olduğu kadar Eşinizin de çocuğu ..Çocuğumu nefretle büyütmem hanımefendi merak etmeyin,zira ben nefretle büyümedim çok şükür..Zamanı gelince kararı kendi verecek elbet ama aklı başına gelene kAdar kararlarını ben vereceğim...
Evet çok aşık evlendim aşkı yaşayarak bilerek evlendim ,çok gençtim ve cahil, evlenene kadar da kötü insan tabiri hayatımda yoktu ne zaman evlendim kaynanamı tanıdım o günden sonra anladım hayatta nefsinden başka hiç birşey düşünemeyecek kadar bencil insanlarda vardı ( benim etrafımda yok çünki ) Karpuz misali evlilik evlenmeden anlamıyorsunuz içine girmeden bilemiyorsunuz.
Benim de kocamında ilk evliliği ve tecrübeyle öğreniliyor bazı şeyler,öyle zart diye öğrenemiyoruz evliliğin gerekliliklerini.
Demişsiniz ya öyle “bakın bakayım konuşabiliyolarmıydı kocanız değer vermemiş verseymiş filan falan“ konuşurlardı hanımefendiciğin konuşurlardı benim kaynanamı susturabilecek durdurabilecek iş karıştırmasını engelleyebilecek kimseyi tanımadım henüz,Allah başınıza vermesin yani,götürüp çöpede koyamazsınız ki..
Ordan boşansaydınız boşanın diyip atıp tutmakda çemkirmek kadar kolay ki,çemkirmedim çok ayıp :/ soru sordum,öyle sandığınız kadar kolay değil boşanmalar, emek var,birleşmiş hayaller var,geçirilmiş günler var..
Sorduğum soruya da tatmin edici bi cvp alamadım gerçekden ASLA hakkım neden yok hala merak içersindeyim..
kesınlıkle katılıyorum insan yasayıp iliklerine kadar kırıldımı anlar karsıdakıni. az once yazdıgım gıbı torunsa karnımızdaykende torun. anne karnında önemsız , dogunca da degerlı “torun” oluverıyo. gayette güzel göstermeme hakkımız var. gözünün üstünde kasın var bahanelerıyle zaten bukadar katı kurallar koyacak kadarda cahil degılız. bu denli net kararlar alıyorsak hayatımızın düzeni mutlulugu icindir.Huzurumuz kaçmasın, aman kötü olmayalım her lafı her dengesizligi yutalım hiçbişey yokmuş gibi hayatımıza devam edelim. Çünkü eşimin ailesi her yetkiye sahip nede olsa kocamı doğurdular :)
Sizlere mutluluklar. Yaşamadan yorum yapmak çok kolay.
Annesine hakaret ederken kimse torununu oğlunu düşünmüyodu, herkes işine geldiği gibi.kesınlıkle katılıyorum insan yasayıp iliklerine kadar kırıldımı anlar karsıdakıni. az once yazdıgım gıbı torunsa karnımızdaykende torun. anne karnında önemsız , dogunca da degerlı “torun” oluverıyo. gayette güzel göstermeme hakkımız var. gözünün üstünde kasın var bahanelerıyle zaten bukadar katı kurallar koyacak kadarda cahil degılız. bu denli net kararlar alıyorsak hayatımızın düzeni mutlulugu icindir.
ahahahha ay guldum vallaa :)) hakkaten kaynana merkez olsa ne dıye gorusmemezlıkten bahsedelım. karnımda ıkı can tasıycam ve kaynata esımle benı ayırmaya calısacak benı annemın evıne bırakmak ısteyecek boşan diyecek !! bende aman dedesıdır hakkıdır torununu gorsun dıcemAnnesine hakaret ederken kimse torununu oğlunu düşünmüyodu, herkes işine geldiği gibi.
Eşimin ailesiyle görüşmedende evimde huzurla oturuyorum hatta kafam daha rahat. Bebeğimi büyütürüm, eşimle gezer tozarım. Kaynana iki laf sokmadı iki hakaret daha etmedi diye günüm kötü geçmez çok şükür :)
Kaynana merkez olmadığı için görüşmüyorum ya zaten. merkez olsa sövsede kızsada hakaret etsede kocam icin evim için susayım tadım kaçmasın modunda olurdum :)
Neden olamaz açıklarmısınız ? Gerçekden çok merak ettim ASLA neden böyle bir hakkımız yok?
Oğludur görüşür asla karışamayız hakkımız olamaz,
Saygısızlık yapamayız kocamızın anne babasıdır asla hakkımız olamaz,
Yerin dibinede soksalar da biZi ailedir görüşmeme gibi bir hakkımız olamaz,
Neye hakkımız var bizim söylermisiniz ?
Daha 3 aylık evliydim kb babamın evinde ağza alınmayacak küfürler edip kocama dönüp ya boşarsın yada kapıma bir daha gelme diye hakaretler ederek çıkıp gittiğin de, sebep nemi yemeğe çıkarken , komşuya geçerken vs vs kv den kb dan izin almamamız,Sabahdan gidip kaynanama yatıya kadar hizmet etmeyişim,eşimin kardeşine bakmayı kabul etmeyişim vs vs vs...
Koşa koşa memlekete gidip eşe dosta gelini boşatıyoruz, gelin arıyoruz dediklerinde de yine çok yeni evliydim.
5 yıllık evliliğimde binlerce kez boşanmanın eşiğinden döndüm, iflah olmaz Allahın cezası hırslı bir kaynanam,kaynamın dolduruşuna gelip sürekli kocamın karşısına dikilen edepsiz bir kayınbabam ve tek erkek evlat olup napacağını şaşıran bir kocam var.
Onların bunca şeye hakkı varken benim evladımda asla hakkım olamaz öylemi ?
Karşıma geçip gelin sevilmezse torunda sevilmez diyen insanlarla benim evladımında işi olamaz.