- 30 Kasım 2016
- 208
- 130
- 103
- 38
- Konu Sahibi Eyiryah1987
Merhaba kk nin güzel üyeleri. Benim bir sıkıntım var ve doğru karar ne bilemiyorum. Yaklaşık 3 yıllık evliyim ve 1,5 yaşında bir kızım var. İlk evlendigimde kiraya cikmistik daha sonra altınlara bir ev aldık şuan hali hazırda kredisi devam ediyor. Haliyle ben çalışmak zorunda kaldım çünkü eşimin aldığı krediye ve ve yetmiyor ve başka hiç gelirimiz yok. Bu yüzden kaynanamlarin yanına taşınıp kendi evimizde kiraya verdik. 8 aydır beraber oturuyoruz ama sanırım ben pişman olmaya başladım yatamiyorsun kalkamiyorsun rahat yikanamiyorsun evde küçük olunca hep sorun. Her yaptığımız göze batıyor sürekli sanki biz onlara muhatcmisiz gibi laf sokmaları. Şimdi benim çalıştığım yer 5 katlı bina bina alttaki 4 kat ofis tarzı ben makine ressamiyim en üst katta 2 odalı kutu gibi bir ev var ama biraz tadilat lazım yerler falan. Patron gelin burda oturun kira falan vermezsiniz diyor eşim dünden razı ama ben emin olamıyorum ve hala biz gidersek kayınvalidem bize kusermi acaba diye düşünüyorum masraf yapmaya değer mi diyorum çok kararsız kaldım. Ve küçük. Bir not işyerinin üstüne tasinirsam kızıma ablam bakicak bir süre sonra krese vermeyi düşünüyorum sizce ne yapmalıyım degisik bakış açilarina ihtiyacım var şimdiden tşk ederim