Kaynana yüzünden boşanmak- Ana kuzusu adamla nasıl başa çıkılır?

6 yıl süren Bi ilişkide bu kadar ana kuzusu olduğunu fark etmediniz mi? Sevgili nişanlı döneminizde de kendi özel günlerinizi unutup annesininki mi kutlanıyordu? Yazık olmuş size bebeğinize. Bu tip erkeklerin düzeleceğini hiç sanmıyorum. Keşke kimsenin hayatını mahvetmese bunlar. Analarının dizlerinin dibinden ayrılmasalar.

çok yazık.. bazı anne babalar cocuklarının mutlu yuvası olsun diye ugrasmaktansa cocuklarının yuvasına comak sokuyorlar,
hala kendi istekleri bencillikleri peşindeler.. evlatları desen kendi ayakları üzerinde durmaktan, kendi kararlarını vermekten aciz...
bebeğini al ve git sensizliği yasayıp görsün,belki düzelir..pek sanmıyorum ama ...

Seninki kadar olmasada benim esimde oyle hergun ugrar oraya her firsatta benigoturmek ister orada kalmak ister dedimki esime ,sen bu eve alisamadin hep orada olmak istiyorsun balayindan donunce bile erkenden kalkip annemi ozledim deyip oraya gittik madem orada mutlusun orada kal buraya gelmesende olur hatta yat orda beklemem seni yemekde yapmam sen mutlu olcaksan ole yapalim dedim ,1 yillik evliyim bende
Alttan aldi baya olur mu ole ben evimi seviyorum alistimda dedi sen yanimda olmazsan ararim seni dedi yeni oldu bu konusma umarim degisme olur cokzor bi durum :KK67:

Biz her hafta hem benm aileme hem esiminkine gideriz en fazla 2 saat otururuz. Ama ne hikmetse kvalideyi bir kez sünnete goturduk diye her hafta düğünlere gider olduk. En sonun da açtım ağzımı o da acti tabi.. Kusluk kırgınlık bi hafta. Sonra hsonu gidiom gezmeye dedim hemen arkadaşlarla plan gün içinde kaynana iki kere aradı, ve gidemedik iyi de oldu. Ertesi gün yine bi plan ben gitmedim eşim gorunup geldi. Arkadaşlar geldi bize.
Esimin hakaretlerinden sonra ne anne demeye dilim varıyor ne yüzünü gormeye, ama kpederim var delikanlı adam onun hatri var.
Daha da eşim annesinin kotu yanlarını anlatmaya başladı, kirdiya bi kere beni düşündü bu kız az mi anasına katlandı diye..
Annesi yüzünden yuvami bozmam tabi, ama savasirim ki sessiz ve mesafe koyarak. Er yada geç anlayacak esin.. Yazık allah akil fikir versin oğlunun mutluluğu ile oynuyor.

Bende bundan dolayi bosandim.. ilk basta ayni evde yasariz olmazsa tasiniriz diyordu.. eski esim beni kendine es degil annesine hizmetci almis.. pislik kadin ve kizi bana neler yaptilar neler.. eski esimde pasif, omur boyu annemle yasayacaksin dedi.. omrumden omur gitti.. ailesi bosan dedi eski esime oda elinden geleni ardina koymadi.. yuvasini dagitti.. gerci ilk ayrilan ben oldum ondan.. eski esimi bana karsi kiskirtmalari, aile olmadan birsey yapamamasi, onlarin lafindan cikmayisi beni son duraga getirdi.. depremden ciktim resmen.. defol git oglumu evlendircem, sen oglumun psikolojisi bozdun, nerden ciktin karsisina, vsvs derken bu kezde iftira atmaya basladilar uzerime .. namusuma dokunmadan cekip gittim..

sabırlı olun boşanmayı dusunmeyin derim güzelce esinizi uyarin iki tarafida idare etmesini gerektiğini hatirlatin

Kaynanalar neden bir evliliğin mahremin içine bu kadar girerki anlamıyorum.herkes birazda olsa yaşıyor kaynana sorununu.devre dışı bırakmak lazım.ben öyle yaptım yoksa hayatımı ele geçirecekti.kocamda haklı haksız hep annesini tutardı onada ciddi tavır koydum.geri çekildiler ama kalp kırıklarla dolu.zor yani..

Kayınvaliden sağlıklı mı? Allah ın gücüne gitmesin de ölmeden rahata ermezsiniz. Yine de inşallah ölmeden düzelir başka ne denir ki, aile olmuşsunuz ama adam farkında değil kadının yüzünden.

Adam ya anasına kul olacak ya karısına ya sevgilisine. Bir kadına mutlaka tabi olacak. Bu da en güçlü kadın hangisiyse o olacak. Erkekler böyle hayatım. Kendi başına hareket etmez. Biraz güçlü ol, akıllı ol sen idare et. Nadir erkek kurabilir o dengeyi kimsenin fazla etkisi altı da kalmadan. Seninki malesef öbür gruptan çıkmış.

Burda olay biraz da eşinize düşüyor sonuçta adım atmış terapiste gitmişsiniz ki zoru başarmışsınız. Bence hatasının farkında gibi zamanla düzelme ihtimali var biraz zaman verin diyorum ilk zorlukta boşanmak gelmemeli akla minicik bebeğiniz de varken üstelik biraz zaman tanıyın ve terapiye devam edin derim

Merhaba kızlar....
Eşim ve ben birbirimizi severek evlendik 6 yıllık bir ilişkinin ardından geçen sene. 4 aylıkta bebeğim var... Nişanlandığımız günden bu yana annesinin hayalleri, hevesleri istekleri için yaşıyor kocam.. sürekli annesini mutlu etmeye çalışıyor sürekli onun hayallerini gerçekleştirmek için uğraşıyor. (mesela benim doğum günümü unutur annesininkine bir hafta önceden hazırlk yapar, bizim evlilik yıldönümümüz kutlanmaz ama annesininki için restoranlarda yer aranır vs vs.) O kadında telefonda sürekli acıtasyonlar yapıyor oğluna... beni şikayet ediyor aileme bahane veriyor.. her şeyden herkesten dert yanıyor oğluna. Evlendiğim günden beri sürekli rezil etti beni insan içinde azarladı bağırdı vs... önleyemiyorum bu kadını durduramıyorum bir türlü. Dürüst olup açıkça aldım karşıma konuştum, bak anne böyle yaparsan bize zarar veriyosun yeni evliyiz daha dedim ama yine fayda etmedi. Onuda çarpıtarak anlattı oğluna. O kadar çok yoruldum ki...
Evlilik danışmanına gittik , eşime aşırı anne hassaasiyetin var dedi psikolog. Eşimde söz veerdi düzeleceğine ama yine aynı tas aynı hamam. Annesinin bir telefonuyla herşey bozuluyor eski haline dönüyor.
Beni sevdiğini bile düşünmüyorum artık. beni ve bebeğimi aile olarak görmüyor.
ne yapmalıyım? bu durum nasıl önlenir ? Hiç istememe ragmen boşanmak tek çözüm gibi geliyor... yardım edin bir akıl verin ne olur ...
Not: Bu arada kendim çalışıyorum çocuğuma bakabilecek durumdayım
Benim eşimde tıpkı sizin eşiniz gibi benim doğum günümü kutlamaz, hediye almaz; ama annesi için plan program hediyeler...bende bozuluyorum o özel Günler'de, ama işte ne yapsan boş...adamım umrumda bile değil.

sizinde bebeğiniz varmış, tabi çok yoruluyorsunuz, yıpranıyorsunuz. Kendiniz için güzel şeyler yapın, kendinize hediyeler alın.ben bir sonraki doğum günümde kendim için hediyeler alacağım.

Ana kuzuları evlenmesin bi zahmet :110:
Yahu eş ayrı bir şey , ana apayrı. . :KK12:

seni o kadar iyi anlıyorum ki... Çünkü senin yasadıklarının bi doz daha azını yaşıyorum... Evleneli 2.5 yıl oldu 8 aylık hamileyim hiçbir hafta sonu tatilini bile baş başa geçiremiyoruz en basiti dışarı gezmeye çıksak bile illa kv de geliyor bizimle.eşim gündüz işteyken beni ne yapıyorsun diye aramaz ama annesini arar napıyorsun anne diye... Belki bebek doğunca biraz düzelir diye düşünüyordum ama sanırım kendimi avutuyorum bende

Duzelmiyolar.

Ben suan k.v ile gorusmuyorum
Esime gel dedi geen bayram tek basina hic usenmeden 15saat yol gitti arabasiyla sirf anasini koyden alip gelmek icin.
Bayrami zehir etti bana yalniz gecirdim.

Annesinin eteginin altindan cikamayan erkekler bi zahmet evlenmesinler be.
Bak aklima geldi yine kurbanda yaklasmisken.
Bilmem esiniz tek cocukmu ama benim esinler 6kardes en kosturani benimki
Digerleri lafda.

Benim eşimde tıpkı sizin eşiniz gibi benim doğum günümü kutlamaz, hediye almaz; ama annesi için plan program hediyeler...bende bozuluyorum o özel Günler'de, ama işte ne yapsan boş...adamım umrumda bile değil.

sizinde bebeğiniz varmış, tabi çok yoruluyorsunuz, yıpranıyorsunuz. Kendiniz için güzel şeyler yapın, kendinize hediyeler alın.ben bir sonraki doğum günümde kendim için hediyeler alacağım.
Niye cekiyorsunuzki sizi düşünmeyen bir erkegi ...

6 yıl süren Bi ilişkide bu kadar ana kuzusu olduğunu fark etmediniz mi? Sevgili nişanlı döneminizde de kendi özel günlerinizi unutup annesininki mi kutlanıyordu? Yazık olmuş size bebeğinize. Bu tip erkeklerin düzeleceğini hiç sanmıyorum. Keşke kimsenin hayatını mahvetmese bunlar. Analarının dizlerinin dibinden ayrılmasalar.
Biz evlenmeden önce böyle değildi ki... Böyle olduğunu bisem niye evleneyim.. Tam aksine bana çok düşkündü ama evlendikten köprüyü geçtik adam değişti..

Duzelmiyolar.

Ben suan k.v ile gorusmuyorum
Esime gel dedi geen bayram tek basina hic usenmeden 15saat yol gitti arabasiyla sirf anasini koyden alip gelmek icin.
Bayrami zehir etti bana yalniz gecirdim.

Annesinin eteginin altindan cikamayan erkekler bi zahmet evlenmesinler be.
Bak aklima geldi yine kurbanda yaklasmisken.
Bilmem esiniz tek cocukmu ama benim esinler 6kardes en kosturani benimki
Digerleri lafda.
Bu bayram bende gitmiyorum hicbiyere... İsyan ettim bebeğimle oturcam evde.

Biz her hafta hem benm aileme hem esiminkine gideriz en fazla 2 saat otururuz. Ama ne hikmetse kvalideyi bir kez sünnete goturduk diye her hafta düğünlere gider olduk. En sonun da açtım ağzımı o da acti tabi.. Kusluk kırgınlık bi hafta. Sonra hsonu gidiom gezmeye dedim hemen arkadaşlarla plan gün içinde kaynana iki kere aradı, ve gidemedik iyi de oldu. Ertesi gün yine bi plan ben gitmedim eşim gorunup geldi. Arkadaşlar geldi bize.
Esimin hakaretlerinden sonra ne anne demeye dilim varıyor ne yüzünü gormeye, ama kpederim var delikanlı adam onun hatri var.
Daha da eşim annesinin kotu yanlarını anlatmaya başladı, kirdiya bi kere beni düşündü bu kız az mi anasına katlandı diye..
Annesi yüzünden yuvami bozmam tabi, ama savasirim ki sessiz ve mesafe koyarak. Er yada geç anlayacak esin.. Yazık allah akil fikir versin oğlunun mutluluğu ile oynuyor.
Bende savasiyorum ama bir kez olsun bana hak vermiyor. Her seferinde kayınpeder le birlikte anasını savunuyolar... Kadın çok iki yüzlü... Onların yanında ağlarken mutfakta bana laf sokabiliyor...Allah ıslah etsin o sinsi kadını..

Back
X