- Konu Sahibi brunettella
-
Benim actigim konulari okursan neden sevmedigimi anlarsin. Bende hep senin gini dusunur dururdum neden diye. Kv sahibi olunca anladim. Tabi her kv degilbazi kadinlar yada cogu kadinlar neden kaynanayi sevmiyor?
Siz seviyormusunuz? Bu soruyu hep merak etmisimdir
Bu kamuoyu araştırmasını yapmaya neden gerek gördünüz? kimi sever kimi sevmez herkesin tek tek düşüncelerini neden sorıyorsunuz ne yapacaksınız? sizin kaynananızla derdiniz varsa yazarsınız insanlar yorum yapar yani seviyor musunuz demek saçma herkesin düşüncesi farklı başkaları sevse ne sevmese ne sizin için
Tüh yaa, anasını tuttursak danasını tutturamiyoruzGel gelelim kaynimi koca olarak pek önermiyorum laf aramızda
Kısmet bu işler hiç belli olmaz.Tüh yaa, anasını tuttursak danasını tutturamiyoruz
Ne kadar şanslısınız Allah daim etsinUzun uzun anlatmayayim da aramizin iyi olduğunu. beni kv den istediler artik dışardan nasil gozukuyorsak ... kv de gelinim deyince isteyen kadin kisa sureli şok gecirdi ..böyle gelin kaynana olmaz anne kiz gibisiniz demisti ...
Aminnn 10 yillik evliyim şimdiye kadar daha birbirimizi kirmadik ... kv hep gelin evin emanetidir gelinin kalbini kiranin iki cihanda iki yakasi bir araya gelmez derNe kadar şanslısınız Allah daim etsin
Maalesef sizi o kadar iyi anlıyorum kiBen sevmek soyle dursun nefret edenlerdenim hatta nefret bile az gelir direk.kotu olsa sevmezdim iki laf sokusturup gecerdim kenara
Benim kaynana oglunun akrabalarin komsularin yaninda melek sanki ama yalniz kaldigimiz ilk dk zehirli dilini cikariyo benden uzak olsun da ne olursa olsun icim yanmaz
Amin canim insallah bi de hamileymissin sakin kimsenin seni strese sokmasina uzmesine musade etmeMaalesef sizi o kadar iyi anlıyorum kiAllah cümlemizin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?