- 4 Mart 2014
- 866
- 457
- 323
- Konu Sahibi Perfect0123
Ağzına vurasim geldi bu akşam normalmiyim:)Deli mi ne?
Kendi oğlunun çocuğu
Ne kafadan kırık kaynanalar var yahu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ağzına vurasim geldi bu akşam normalmiyim:)Deli mi ne?
Kendi oğlunun çocuğu
Ne kafadan kırık kaynanalar var yahu
Ayyy cok sinir oldum kv ye. Paylasamayacaksa evlendirmeseymis oglunuTiksinir gibi bakıyor zaten
Teşekkur ederim cnmNe mutlu bana benziyorsa der geçerdim
Stressiz,mutlu günlerde büyüt bebeğini
Kusmuklu beziyle bir çarpsaydın ağzının üstüneAğzına vurasim geldi bu akşam normalmiyim:)![]()
Vallahi güldüm kız hatta poklu beziyle ')Kusmuklu beziyle bir çarpsaydın ağzının üstüne
Daha iyi benzetirdi![]()
Vallahi güldüm kız hatta poklu beziyle ')
Sağol canimmBence size benzetmesi bile bir mucize
Saglıcakla büyütün bebeginizi. .
Zatenameliyat olduğumda bir kere sormadı ağrıların geçti mi diye gelip kalmadiSuan tek sorun kayinvalidenin suratini asarak demesi degil bence. Kadinin yarasi var ve senin moralini bozma cabasinda. Genel olarak nasil anlasirsiniz
Ne üstüne aliniyonBende kendimi anlatmak istiyorum. Koca ağız, yamuk diş, küçük göz,ne çirkinim ben ya
![]()
Yamuk dişli seniBende kendimi anlatmak istiyorum. Koca ağız, yamuk diş, küçük göz,ne çirkinim ben ya
![]()
Allah'a çok şükür ki sana benzemiyor deyip tahtaya vursaydın.[/QUOT şükür ya rabbim ama huyları benzemesin de...
Allah'a çok şükür ki sana benzemiyor deyip tahtaya vursaydın.
Kafam drdu o an ya artik birdahakine soyluycemDeseydin ya çok şükür ben yaptım oldu, herhalde bana benzeyecek diyetakmaya bile değmez
Evet değmez ama ben takıyorum içime oturduDeseydin ya çok şükür ben yaptım oldu, herhalde bana benzeyecek diyetakmaya bile değmez
Boşver tatlım ya, Allah sağlıkla büyütsün bebeğini. Kenarına bak bezini al, anasına bak kızını al de bundan sonra kv cıldırsınEvet değmez ama ben takıyorum içime oturdu