Kaynana

Hiç takılmayın boşverin klasik kayınvalide :)
Allah nasip etmeseydi tek tırnağını bile yaratamazdınız.
Rabbim sağlıklı uzun ömürler nasip etsin evladınıza

Ya arkadaşlar slm direkt konuya girmek üzereyim çünkü uzatmak istemiyorum. Evliyim yeni bebegim oldu 2 aylik suanda. Ben ise dış görünüsumden bahsedecegim ipucu vermek icin . Koyu kahverengi saçlı renkli gözlü iri dudakli eli yüzü düzgün bir insanim kendimi ovmek degil bu siz yorum yapabilesiniz diye anlatiyirum. Esim iri gözleri olan,daha esmer bir insan.bu akşam iftardaydik ortamda kaynanam ve kayinpederim de vardı. Kaynanam bebeğim için bana dedi ki sana benziyo (ama bu lafı derken ağzını yamulttu) hani beğenmediğini Z birşey olduğunda verdiğiniz tepki gibi aynı o şekil yaptı sürat ifadesini. Eee ? Dedim??? İyi mi kotu mu? ALLAH yaratmış dedi. Ve güldü dalga geçer gibi. Hiç tatli yada guzel gibi yorum yapmadı bebeğime. Sadece sana benziyo dedi yüzünü yamultarak Yorumu size bırakıyorum
Ya Allahin askina el bu el baska ne bekliyodunki herkes kendi evladini guzel gorur sende o um evladini elinden almissin evlenmissin sana ait olan hicbiseyi sevmyo cunku kiskanuo oglununda cocuhu oldugu gözü gormyo cunku kani sana bagli bebegin.şu kaynanalar olmasaydo keske ne elti kaynana gorumce ama iste onlar olmayincada Allah neyle sabrimizi olcup imtihan etcek oteki dunyaya neye gore alcak.Allah bizlere sabir versin.ilerde bu lari evlatlarmiza yasaymayalim neler.goruyoruz bakin

Gülüm boşver ya gül geç. İnan daha yolun çok basindasin ne laflar duyarsin. Kendini sinir etmek yerine şunu dene, bu lafı dediğinde "ay annesi gibi çok güzel olacak desenize annecim" deseydin o da tutardı lafı. Bunu 3/5 yap bir daha asla konuşamaz bu tarz. Amaa alındığını gördükçe üstüne gelir. Takma o da anne ve ne mantıkta olduğunu kaynana olunca anlayacağız.

Bence size benzetmesi bile bir mucize :KK45:
Saglıcakla büyütün bebeginizi. .
Cok dogru demissin.
Benim kv kizimdan bahsederken, ayni ogluma benziyor. Bakisi oglum, gulusu oglum, yurumesi oglum der durur sagolsun. Henuz bir tirnagini bile benzetmedi bana:KK53:

Ben kahverengi saçlı ve gözlü beyaz tenliyim. Kızım sarışın renkli gözlü. Ama babam her gördüğünde aynı senin küçüklüğün diyor :-)

Size benzediğini kabul etmiş işte bazıları anneye benzese de kabul etmiyor oğluma benziyor diyor beğensin beğenmesin çok mu önemli yani

İyiki sana benzememis derdim ben olsam :lülülü: tobe tobe kime benzeyecek benim kızimda babasına benzer bütün huyları tipide görümcem aynı :KK70:

Aldirmayin. Su sana benziyor bana benziyor muhabbeti cok gecer. Anneler cocuklarina benzemesini cok ister. Ilk oglum benin kopyam resmen. Ikincisi babaya benzemis daha cok. Rabbim sagliklisini ve hayirlisini versin.gerisi bosuna ego

Kıskanmış kendine benzemedi diye. Çünkü o bebeği sen değil kaynanan doğurdu hık deyip burnundan düşmesi lazımdı. Çok ayıp ediyorsun gelin. :KK70::KK70:

Bence size bahsettiğine şükredin:)) Genelde hiç bir kayınvalide gelinine benzetemez torununu:))
Benim kızım da bana benziyor ama 4 yıldır bir kere bile demediler, alakasız saçma sapan şeyleri ay şurası da bilmem kime benziyor deyip dıdının dıdısına benzetirler.

Ne guzel sana benzetmiş ne var bunda benim cadaloz hiç bi tarafını bana benzetemiyo hasetlikten hâlbuki bebek kopyam gibi. Madem kendini begeniyorsun ben çok güzelim çocuğum da co k guzel de gec catlasin:)))

Bence size bahsettiğine şükredin:)) Genelde hiç bir kayınvalide gelinine benzetemez torununu:))
Benim kızım da bana benziyor ama 4 yıldır bir kere bile demediler, alakasız saçma sapan şeyleri ay şurası da bilmem kime benziyor deyip dıdının dıdısına benzetirler.
Aynen benim durum gecen tutmus kulaklari ayni amcasi diyo bu bebegin amcasina gleene kadar hic mi bi yeri annesine benzemez kıskançlık resmen:))

Ya arkadaşlar slm direkt konuya girmek üzereyim çünkü uzatmak istemiyorum. Evliyim yeni bebegim oldu 2 aylik suanda. Ben ise dış görünüsumden bahsedecegim ipucu vermek icin . Koyu kahverengi saçlı renkli gözlü iri dudakli eli yüzü düzgün bir insanim kendimi ovmek degil bu siz yorum yapabilesiniz diye anlatiyirum. Esim iri gözleri olan,daha esmer bir insan.bu akşam iftardaydik ortamda kaynanam ve kayinpederim de vardı. Kaynanam bebeğim için bana dedi ki sana benziyo (ama bu lafı derken ağzını yamulttu) hani beğenmediğini Z birşey olduğunda verdiğiniz tepki gibi aynı o şekil yaptı sürat ifadesini. Eee ? Dedim??? İyi mi kotu mu? ALLAH yaratmış dedi. Ve güldü dalga geçer gibi. Hiç tatli yada guzel gibi yorum yapmadı bebeğime. Sadece sana benziyo dedi yüzünü yamultarak Yorumu size bırakıyorum
Şükür sizin tarafa çekmemiş derdim ben olsam

isterse Bazıları 100 yaşına gelsin patavatsız olan değişmez
Bi söz vardır boyayı mı beğenmedin boyacıyı mı diye
Bir daha derse öyle söyleyin

Back
X