kaynana..

gizemliask

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2019
298
97
18
mrb kızlar ..
benim sorunum şöyle ki;
50 yaşında kaynanam var bende 30 yaşındayım herşeyden de anlarr...daha önce ön koltuk olarak konum vardı şimdide bize geleceğinde bana söylemeyip oğlunu araması... bu beni sinir ediyor ben oraya gideceğimde ya arıyorum ya msj çekıyorum ama onlar bıze geleceğinde eşime söylüyor .. bi arada başka biri geleceğinde de eşime söyluyordu sankı bn o evde korkuluğumm =!
eşime söyluyorm neden sana syluyr annen evın hanımı sen mısın dyrm o an konuşurken aklna gelmıştr söylemıştr diyo ya da kndıne sor dıyo.
bende bundan sonra sen ararsın gıdıleceğinde dedm madem benı ıplemıyor dedim
sizce abartıyor muyum kii ??

İnsanların kendi evlatlarını aramasında nasıl bir gariplik olabilir? Benim ailem beni arar, eşimin ailesi eşimi arar gelecekleri zaman. Neden bu kadar küçük şeylere takılıyorsunuz? Aranma olduktan sonra eşiniz size soruyorsa bir sakınca göremiyorum. Hayat bu kadar küçük şeyleri büyütmek için çok kısa...

Kesinlikle abartmıyorsun seni çok iyi anlıyorum bu şekilde seni yok sayıyormuş gibi davranıyor oğlumun evi yalnızca oğluma haber veririm edalarında takılması rahatsız edici oluyor aynısını ben de yaşadım üstelik aynı gün eşimle de benle de konuşmuş olmasına rağmen bana bahsini bile açmayıp eşime biz şu gün geleceğiz demesi ve müsaitlik durumumuzu bile sormaması ben sanki o evde hiç yokmuşum gibi davranması benim düzenimi umursamayıp 1 ay önce biryere koyduğu eşyayı orada bulamayınca sanki kendi eviymiş gibi şuraya koymuştum nereye kayboldu diye hesap sorması vs kendi evimde misafir gibi hissettirmeye çalıştı kendi düzenini kendi kurallarını kabul ettirmeye çalıştı başardıda ilk 1 yıl evime ısınamadım hep diken üstünde misafir gibiydim ensonunda eşimle konuştum bu evin hanımı bensem banada sorması gerekir hadi sormuyorsa bile banada söyleyecek yoksa geldiğinde beni evde bulamazsa hiç şaşırmasın benimde planım programım oluyor evde tek başlarına otururlar ben planımı bozmam senide alır çıkarım haber vermediği için dedim eşim de ben böyle diyince jetonu düştü bana değil ona söyleyin diye diye öğretti bana söylemeleri gerektiğini ama bunların hepsinin niyeti aynı kendilerince kabullenemedikleri için yoksaymaya çalışıyorlar sakın yılma pes etme canım mecbur öğrenecekler öğrenmeyeceklerse sen de gelecekleri zaman çık gez dolaş benim haberim yoktu geleceğinizi oğlunuz söylemeyi unutmuş planımı da son dk bozamam de gerekirse sen yap eşin yapmıyorsa sende onları yoksay gerekirse

Doğru diyorsunuz hayat bu tarz meseleleri büyütmek için çok kısa. Lakin şöyle de bir durum var eve gidileceği zaman gelinler aranmıyor da hizmete gelince guleryuze gelince gelinlerden birçok şey bekleniyor yani bildiğin çifte standart . İşte bu da ister istemez insanı sinir ediyor. Aslında keşke hiç takmasak.

mrb kızlar ..
benim sorunum şöyle ki;
50 yaşında kaynanam var bende 30 yaşındayım herşeyden de anlarr...daha önce ön koltuk olarak konum vardı şimdide bize geleceğinde bana söylemeyip oğlunu araması... bu beni sinir ediyor ben oraya gideceğimde ya arıyorum ya msj çekıyorum ama onlar bıze geleceğinde eşime söylüyor .. bi arada başka biri geleceğinde de eşime söyluyordu sankı bn o evde korkuluğumm =!
eşime söyluyorm neden sana syluyr annen evın hanımı sen mısın dyrm o an konuşurken aklna gelmıştr söylemıştr diyo ya da kndıne sor dıyo.
bende bundan sonra sen ararsın gıdıleceğinde dedm madem benı ıplemıyor dedim
sizce abartıyor muyum kii ??

sende gideceğin zaman kp ri ara.
kp kızım kv yi ara derse ama ben sizde böyle yapılıyor sandım de.

Benim ailem gelecegi zaman beni arar
Esimin ailesi gelecegi zaman esimi arar
Evin hanimi olunca hizmeti siz yaparsaniz daha sirtiniza cooook semer vurulur. Esiniz de sizinle ayni sorumluluklara sahip. Yemektir,temizliktir hepsini esiniz de yapabilir. Eli ayagi tutuyor ve yatalak degilse tabi
Evin hanimi benim,her gelen beni arayacak derseniz o evde esiniz bardak kaldirmaz,yer icer micar siz temizlersiniz,benden soylemesi

İnsanların kendi evlatlarını aramasında nasıl bir gariplik olabilir? Benim ailem beni arar, eşimin ailesi eşimi arar gelecekleri zaman. Neden bu kadar küçük şeylere takılıyorsunuz? Aranma olduktan sonra eşiniz size soruyorsa bir sakınca göremiyorum. Hayat bu kadar küçük şeyleri büyütmek için çok kısa...
Kusura bakmada biraz saçma düşüncen. konu sahibini arayınca ne oluyo? Şanı mı eksilir? Koskocaman kadın kimle ne şekilde iletişim kurmasını bilmiyorsa neyse ban yemek istemiyorum

Senin annen sana geleceği zaman seni mi arıyor eşini mi? Kadın da haliyle oğlunu arıyordur. He eşin sana sormadan tamam diyorsa problem kaynanada değil eşindedir.

Şahsen sorun etmezdim. Esimin ailesi gelecek olursa genelde eşime söyler (eşim kendi ailesi ile tabi ki benden fazla görüşür). Oda bana söyler şu bu zaman gelmek istiyorlar müsait miyiz diye. Ailesi uzak oturduğu için gelince yatılı kalıyorlar tabi. Ben bunu hiç "Beni niye aramıyorlar. Ben eşekbasimiyim burda" diye kendime sorun etmedim. Takılacak mevzular değil bunlar aslında, ama siz kv tarafından yeterli kadar saygı görmediğinizi düşündüğünüz için bu kadar büyüyor gözünüze. Siz kadına söyleseniz nasıl karşılar bilmiyorum tabi.

canm bunlar küçük gibi görünebilir ama eşim bana sen ara evdelermı sor diyorsa annesine de aynı tepkiyi vermeli
bende ölmuyrm o arasın dıe ama olması gereken bu

Doğru diyorsunuz hayat bu tarz meseleleri büyütmek için çok kısa. Lakin şöyle de bir durum var eve gidileceği zaman gelinler aranmıyor da hizmete gelince guleryuze gelince gelinlerden birçok şey bekleniyor yani bildiğin çifte standart . İşte bu da ister istemez insanı sinir ediyor. Aslında keşke hiç takmasak.
keşke takmasam ama ister ıstemez aynı şey tekrarlanınca devam edınce takılı..

sende gideceğin zaman kp ri ara.
kp kızım kv yi ara derse ama ben sizde böyle yapılıyor sandım de.
bi ara aradım benım kaynana takıntılıdır
ben neden aranmadım oldu
sonra bı daha kp aradım annenı ara kızım dedı ailecek herşeye takıntılılar ama ben taakılınca iddalaşma oluyır sidik yarıştrma oluyr adı

sana aramiyorsa gidecegine kaynanana niye haber veriyorsun ki.. eşine haber ver git kimseye sölemene gerek yok.
eşin arasin madem öleyse.
seni aramiyormuş..

Şahsen sorun etmezdim. Esimin ailesi gelecek olursa genelde eşime söyler (eşim kendi ailesi ile tabi ki benden fazla görüşür). Oda bana söyler şu bu zaman gelmek istiyorlar müsait miyiz diye. Ailesi uzak oturduğu için gelince yatılı kalıyorlar tabi. Ben bunu hiç "Beni niye aramıyorlar. Ben eşekbasimiyim burda" diye kendime sorun etmedim. Takılacak mevzular değil bunlar aslında, ama siz kv tarafından yeterli kadar saygı görmediğinizi düşündüğünüz için bu kadar büyüyor gözünüze. Siz kadına söyleseniz nasıl karşılar bilmiyorum tabi.
söylesem de anlamıyr bi yere gıdılecek eşıme syluyr gelir mı die ilk başta da
bitakım sorunlar da yasadık kv ile önceleri
ama eşım toz kondurmuyor onlara
bana gelınce iddalaşma kaç yaşında kadınla dyr

Back
X