Arkadaşlar konuya denk geldim yaziyim dedim,3 yillik evliligim bitiyor. farkli ulkelerdeydik(son 1 yildir) kaynanamla ama oraya bile elleri uzandi inanin.Eşim anne bağimlisi,annesi ne derse kanun hukmundedir.2 de ablasi var ve beni 1 kere dahi aramisliklari yok hastaligimda gecmis olsun diyen insanlar degil ve ben esim tarafindan her yilbasinda kalbimi kira kira beni birakir onlarla yemege gider.kalbimi kira kira gideriz ablalarina kaliriz onlarda (1 ay yerine gore 15 gun vs) .yani aslinda konum coook uzun da kisa tutabildigim kadar yaziyorum.2 ay annesini davet etmis esim buna yilbasi da dahil.esimle 2 ay ayriydik(esim isi dolayisiyla),evime yeni tasinmistim ve ilk yeni yilimizi kutlayacaktik bir de baktim kaynana 2 ay bizde buna yilbasi da dahil.3 yillik birikimle dedim ki esime bu konuyu guzelce cozelim,konusalim nolur artik emrivakilerinize dayanamiyorum , evimi bilemedim dedim.dediki konusamayiz anneme hicbisey konusamam dedi.nolur diyorum yalvariyorum bak iyi degilim(iki düşük yasadim psikolojim de iyi degil daha bir suru ikili sorun) ablalar planlamis bu konuyu ve hayir diyememis.hayir diyemedigi konular dağ bu arada.ablalarinda yatili kalmaktan bunaldim 3 senede.neyse ben evde basladim konusmaya dedimki bu evin hanimi kim?niye bana sormadan konusuluyo hersey ,planlar yapiliyo ben kimim dedim?esim dedi ki çik bu evden hem de iki defa.kaynana da yanimda.kizlar bastim ciktim.ulkeden pasaportsuz ciktim anne evine geldim ve bosanma karari aldim.