Kaynana.

Mickeyyy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2018
286
273
23
Kızlar merhaba,hepinizin bayramı kutlu olsun iyi bayramlar :KK54:
Bugün çalışıyorum hemşireyim ve nöbetteyim benim için bayram biraz buruk geçiyor.Sabah biraz yoğundum mesajda kaynanamla biraz konuştum ettim bayramını kutladım müsait olduğum zaman diliminde arayıp sohbet edicektim nöbette olduğumuda belirttim fakat mesajda bana soğuk davrandı sanırım bayramını arayıp kutlamadığım için, kayınbabamın telefonu yok kullanmayı sevmez zaten bu zamana kadar en ufak bir sohbeti bile olmamıştır benimle minik selamlaşmalar dışında,utangaç birisi hep ben yaklaşmaya çalıştım elini öpmek için bile yaklaştırmıyor saol diyor (Tüm bu olaylar olurken ben onun elini öpmemişim kayınbabam kaynanama kaynanam nişanlıma söylüyor benim yüzüme değil ).Herneyse az önce iki kere aradım telefonumu açmadı ve baktım whatsappta çevrimiçi görüyor ve cevap vermiyor sizce benim bir hatam var mı sabah sabah canımı sıktım :KK43:

Kızlar merhaba,hepinizin bayramı kutlu olsun iyi bayramlar :KK54:
Bugün çalışıyorum hemşireyim ve nöbetteyim benim için bayram biraz buruk geçiyor.Sabah biraz yoğundum mesajda kaynanamla biraz konuştum ettim bayramını kutladım müsait olduğum zaman diliminde arayıp sohbet edicektim nöbette olduğumuda belirttim fakat mesajda bana soğuk davrandı sanırım bayramını arayıp kutlamadığım için, kayınbabamın telefonu yok kullanmayı sevmez zaten bu zamana kadar en ufak bir sohbeti bile olmamıştır benimle minik selamlaşmalar dışında,utangaç birisi hep ben yaklaşmaya çalıştım elini öpmek için bile yaklaştırmıyor saol diyor (Tüm bu olaylar olurken ben onun elini öpmemişim kayınbabam kaynanama kaynanam nişanlıma söylüyor benim yüzüme değil ).Herneyse az önce iki kere aradım telefonumu açmadı ve baktım whatsappta çevrimiçi görüyor ve cevap vermiyor sizce benim bir hatam var mı sabah sabah canımı sıktım :KK43:
Sen üstüne düşeni yapmışsın. Yasak varken gidip elini opmiycektin ya. Ne bekliyormuş. Ben olsam böyle insani tenezzül Edip aramam yazmam yüzüne dâhi bakmam. Bide saglikcisin bayramını hasatnede geçiriyorsun hiçbir anlayış yok

Sen üstüne düşeni yapmışsın. Yasak varken gidip elini opmiycektin ya. Ne bekliyormuş. Ben olsam böyle insani tenezzül Edip aramam yazmam yüzüne dâhi bakmam. Bide saglikcisin bayramını hasatnede geçiriyorsun hiçbir anlayış yok
Bende çok sinirlendim arasada açmayı düşünmüyorum.

Nişanlı kızın telefonunu aç açmayıp tavır koyandan korkarım. Evlenince de böyle devam eder. Müsait olsaydın iki dk zaten arardın işte olduğunu söylemişsin. Müsait olunca aradığında da açmıyor tavır yapıyor neyin tavrıysa... Alttan alma, yeniden de arama. Bir kere seni ezerlerse hep ezmeye çalışıp her şey istedikleri gibi olsun diye uğraşırlar

Şimdiden bu kadar yüz verirseniz sonra tepenize çıkıyorlar, küsecek küstürecek kadar samimi olmamakta fayda var, hiç umursamayın, herkes yerini bilsin, şimdiki aklım olsa hayatta aramaz sormazdım, ahhh ahhh
Öylede olmuyor ama inanın ben kendimi tuhaf hissediyorum arayıp sormayınca,gerçi öylede kötü gelin böylede kötü gelin sanırım haklısınız :halay:

Epeydir evliyim hala daha aramadim watsap tan grupta bayram kutladım, ben zaten telde konuşmayı hiç sevmem ve bunu herkes bilir.
Birde nişanlısın ve kayinvaliden bilerek acmiyor ne ayıp. Böyle lerine yüz verip tepene çıkarma simdiden böyleyse oooo.
Nisanlinâ da şöyle neden böyle yaptı hoşuma gitmedi deyin kendinizi geri çekin.

Epeydir evliyim hala daha aramadim watsap tan grupta bayram kutladım, ben zaten telde konuşmayı hiç sevmem ve bunu herkes bilir.
Birde nişanlısın ve kayinvaliden bilerek acmiyor ne ayıp. Böyle lerine yüz verip tepene çıkarma simdiden böyleyse oooo.
Nisanlinâ da şöyle neden böyle yaptı hoşuma gitmedi deyin kendinizi geri çekin.
Söyleyeceğim nişanlım çok anlayışlı ve hep yanımda olan birisidir çok şükür muhtemelen o kızınca görmedim diyecektir:lülülü:

Amaannnnn porrþtrffff
Sizde mesaj yazacağınıza 30 saniye arasan bayramınız kutlu olsun nöbetteyim daha sonra arar uzun uzun konusuruz anne deseniz olurdu...simdi aramak daha zor olucak sana

Amaannnnn porrþtrffff
Sizde mesaj yazacağınıza 30 saniye arasan bayramınız kutlu olsun nöbetteyim daha sonra arar uzun uzun konusuruz anne deseniz olurdu...simdi aramak daha zor olucak sana
Aradığım zaman uzun uzun konuşur ben ısrarla müsait değilim sonra konusuruz desemde kapatmaz huyunu bildiğim için aramadım.

Fırsat vermeyin şimdi böyle yapan evlenince geldin gelmedin az oturdun az aradın kavgası yapar. Siz ustünuze düşeni yapmışsınız buluttan nem kapmasinlar. Ben olsam daha aramam kutlamissiniz işte bitti gitti. Nobetteki insana da böyle yapılmaz. Benim kv dem de sık aramadigimdan ya da önemli günlerde erken aramadigimdan şikayet ederdi arama sıklığını azalttım artık şikayet edemiyor aradigima seviniyor. Rol yapmanın anamı yok ki. Müsait olunca aranır içten konuşulur. Erken geçi yok.

Back
X