Kaynana

Eşiniz her gün isterse 15 kere annesiyle konuşur buna siz hiç bir şekilde karışamazsınız. Annesi ister paşam diye ister oğluşum diye hitap eder sever sarılır öper koklar bunada karışamazsınız isterse adam 50 yaşında olsun evlat her zaman evlattır onların gözünde büyümezsin. Tek haklı olduğunuz nokta sürekli gitmek istemeyebilirsiniz. İzinli günlerinizde baş başa vakit geçirirsiniz. Oğlu gider kendi görür istediği kadar sizi sürüklemiyorsa bunada karışamazsınız

Siz ders çalıştığınızı söyleyin konsantre olamadığınızı bahane edin. Ama eşinize karışmayın . Her ailenin farklıdır iletişimi , siz arama gereği duymazsınız belki ama eşiniz rahat edemiyordur. Siz yapma diye söylendikçe daha da kıymetli olur.

Ben haftada 1yada 2kez gıdıyorum. Ama Sureklı gıtmek ıstemıyorum. Onlar Sureklı mıç mıç ıstıyorlar. Mesela bugun eşim benı goturse ögleden taa aksama kadar orda olacaktım
Haftada bir iki iyi. Ama virüs zamanı hiç gitmemek lazım. Eşinle konuş. Ona daha yeni evli olduğunuzu ve beraber vakit geçirmeye ihtiyacınız olduğunu söyle. Çekingen bir insan olduğunu kendi annene bile çok gitmediğini evine alışmak istediğini anlat. Sakin suçlayıcı konuşma. Seni anlayacigini düşünüyorum.

Anne dogursun buyutsun okutun evlendirin sonra biri gelsin desin hergun annenle konusma HAFTADA 1 gitmem daraliyorum. Yemin ediyorum ona hayati zindan ederim.
bir sakin olun bakalim. Siz sahibi degilsiniz kimsenin kadin iyi diyorsun sonra daraliyorum diyorsun. Esin ozluyorsa gideceksin pasa pasa evlenmeseydin o zaman. Sen annele gorusme konusma hergun kardesinle. Bu adamlarin kayinvalidelerin sucu ne ya yazik. (Gercekten kotu olanlardan bahsetmiyorum)
Erkek evlat dogurmaya korkuyor insan valla. !!

Hayır kadın iyi. Ama ogullarına aşırı düşkün. Hergün illa konusacak.Eşimde çok düşkün. Tek gitti eşim oraya. En azından evde dersime çalışırım. Ordada oturcam sonucta
Her gün konuşsun size ne? Bende annemle her gün konuşuyorum. Çoğu zaman eşimin haberi bile olmuyor. Kızlar anneleriyle konuşurken sorun yok erkekler konuşamaz mi ?
Haftada bir gitmek makul bence. Ama iki haftada bir gitmek istiyorsanız bir seferinde esiniz tek gitsin ,sonraki hafta birlikte gidin

Haftada bir iki iyi. Ama virüs zamanı hiç gitmemek lazım. Eşinle konuş. Ona daha yeni evli olduğunuzu ve beraber vakit geçirmeye ihtiyacınız olduğunu söyle. Çekingen bir insan olduğunu kendi annene bile çok gitmediğini evine alışmak istediğini anlat. Sakin suçlayıcı konuşma. Seni anlayacigini düşünüyorum.
Dün normalde 8 9 da gelecegim dıyordu. Bi baktım 1 saat geceden gelmıs. Aklı bende kalmıs. Annesıyle konustum telefonda. Sız bana bakmayın. Bana kalsa hergun gelın derım dedi. Ben demıstım annesıne kargo bekliyordum ondan gelmedim dıye. Yanı ben ızın gunlerı de yalnız kalıp gezmek istiyorum. Cunku haftada sadece 1gun ıznı var

Evlendikten sonra değere biniyo analar. Ben bunu anladım artık.
Kesinlikle. Dün eşim dıyor ailemle vakıt gecırmeyı özlemısım. Bende cıddı cıddı dedım ıstersen gıt 1 2 gun kal dedım. Ama kardesı ve o normalde hep odalarına cekılır, odada otururdu. Bende bunu anlamıyorum. Dün ben gıtmedım. 1saat sonra geldı. Neymıs aklı bende kalmıs.

Bugun gıtmedım kötü mü yaptım bilmiyorum. Gecen ıznındede gıtmedık.Valaa hep ıstıyorkı yanyana olalım. Gercekten atanırsam da bu yuzden bu sehre gelmıycem. Insanı cok sıkıyo
Bence kötü yapmadın o her çağırdığında gitmek yerine başka zaman kendin ara git ki sürekli kendisinin çağırdığında gidilcek diye bir düzen var sanmasın

Bence kötü yapmadın o her çağırdığında gitmek yerine başka zaman kendin ara git ki sürekli kendisinin çağırdığında gidilcek diye bir düzen var sanmasın
Haklısınız. Bir de mesela cumaları eşim izinli. 2 hafta önce cuma kahvaltıya gittik onlara. Ben hep her cuma degil farklı günlerde gidelim istiyorum ki hep görev gibi olmasın. Dün annesi geçen kandilde çagırdı. Hazırlık yapmış. Hazırlık yaptıgını eşime söylese üzülürdü eşim. Kandil diye bizi beklemişler. Eşime gelecek misiniz bugün demişti ama eşim yorgunum demişti gene hazırlık yapmıs annesı beklemıs

İlerde inşallah bende kaynana olacağım oğullarımı da hergün ararım kimse de mani olamaz dünyada en kıymetli varlığına şükrettiğim çocuklarım kv size saygı ile yaklaşıyor ise bence sorun yok

Back
X