- 13 Eylül 2015
- 6.991
- 32.279
- 548
- Konu Sahibi damlacross
-
Ay bu çok naif benimkinin söylediklerinin yanında.Kızlar bakın konuşmanın bir içeriği şuna bakın gördükçe delleniyorum
Allah aşkına gece gece kafayı yiyip çıldıracağım.Eşimde annesinin İnstagram şifresi var kızlar bir kaç olaydan sonra eşimde kayıtlı görebiliyor ne yaptığını her neyse konuya geliyorum kaynımın 17 YAŞINDA bir kız arkadaşı var kızla konuşmalarını okumuş eşim ve çılgına dönmüş konuşmada küçük bir kız çocuğuna ailemizden bile olmayan bir kıza,benim hakkımda (kendini çok beğenmiş çok havalı varsa yoksa kendi ailesi görümcesinin BİLE doğum gününü bilmiyor aradım söyledim umrunda bile değildi ) demiş bu konuşmanın devamıda var karşıdaki küçük kızda boşver annecimmm sende hiç onu takma görmezden gel demiş bu konuşmayı gören eşim çılgına dönmüş annesiyle kavga etmiş bana bunu yeni söyledi mesajları gösterdi ve bir daha annemlere gitme dedi.Kızlar çılgına döndüm ve kaynanama ona kırıldığımı nasıl böyle düşündüğünü içeren okkalı bir mesaj attım kısacası ne ölüm ölüne ne dirim dirine.Özürler diledi hata yaptım dedi ama çok kırgınım kırgınlığım ailemize bile girmemiş daha henüz küçük bir kıza bu şekilde beni kesmesi siz olsanız ne yapardınız ?
Kendi aralarındaki mevzu.Tamam kaynana patavatsızda eşinizde ne münasebet annesinin şifresi var onu anlamadım?
Sen gidip geliyor musun peki nasılsınız aranız felanAy bu çok naif benimkinin söylediklerinin yanında.Herkes kendine yakışanı yapıyor işte. Öfkeni anlıyorum ama zamanla geçiyor nasıl bir insan olduğunu anlıyorsun ve takmamaya başlıyorsun
Bizim bilgisayarda da kv min face şifresi kayıtlı, ne yaptıysak yok edemedik. Ama hiç açmadık o ayrıTamam kaynana patavatsızda eşinizde ne münasebet annesinin şifresi var onu anlamadım?
Ay hep tut kendini ayıp olur tut aman tatsızlık çıkmasın tut artık balon olup patlıcamÇoğumuzun kaynanası yapıyor bunu keşke Allahım benimde karşıma çıkartsaBen olsam gitmezdim diycemde,neler yaptı Neler söyledi yinede o utansın diye gittim, ha utandımı... Kendini tutabildiğin kadar tut bacım
Bir sene kadar hiç gitmedim zaten farklı şehirlerdeyiz. Bir seneden sonra öfkem geçti e eşim de hep yalnız gidiyor o da hoş olmuyor ben de şimdi gidiyorum senede bir ya da iki. Tabi şimdi karşımdaki kim biliyorum mesafemi eskiye göre koruyorum.Sen gidip geliyor musun peki nasılsınız aranız felan
Bu bardağı taşıran son damlaydı eşimde çok sıkıldı artık o yüzden keskin bir çizgi koyduk bundan sonraki hayatımız nasıl olur bilemem ama :)eşiniz keşke bunu size söylemeseymiş, yani eşinizin yerinde olsam evet annemle kavga ederdim bir başkasıyla böyle konuşmasının hoş olmadığını, eşim hakkında kimseye bir şey dememesini söylerdim ama eşime gelip annem böyle böyle konuşmuş demezdim.şu an eşinde sinirle annemlere gitme demiş sana hak vermiş. he söylemiş artık o yüzden hak vermesi güzel bir şey. ama her ne olursa olsun insanlar annesinin yaptıklarını unutabilir ve yarın öbür gün bir şekilde görüşmek zorunda kaldığında ve sen gitmek istemeyince eşin sana tamam oldu tatsız şeyler ama unutalım diyecek gibi.
varsayımlarla konuşmayıp konuya gelirsek benim başıma gelmiş olsaydı evet bende kafama takardım, yani bence yazdığınız mesaj cok sert olmus ama cokk uzun bir süre aranıza mesafe koyarsanız iyi olur
Tutma o zaman sen patlıycana o patlasınAy hep tut kendini ayıp olur tut aman tatsızlık çıkmasın tut artık balon olup patlıcam
Gözümü açtı diyebilirim ama ben safım biraz
Aynen biraz kötü bir yakalanma birde biliyor şifresi olduğunu aslındaBen realistim bu konuda. Herkes konusuyor. Böyle yakalanmak da ama herkesin basina gelmiyor
Tabiki öyle herkes her şey için bir şey diyor ama ne bileyim öfkelendim yahu :) eşimde çok sıkıldı bu kaçıncı gereksiz hareketi sanırım ipleri koparmak istedi.Ben konuda en çok 17 yaşındaki kızcağıza üzüldüm. O kızı üzerler. Garibim kaynananıza yaranmak için sizi gömüyor ama bilmiyor ki daha kendi sıfatı yokken birinin dedikodusunu sana yapan, senin dedikodunu hayli hayli yapar. Neyse öğrenir zamanla.
Eşinizin size söylemesi gereksiz olmuş. Bir hışımla söylemiş ama yarın öbür gün ipler gerçekten kopma noktasına geldiğinde sözünden dönmek isteyecek. Kendi annesini usulünce uyarsaydı keşke, sizinle yüz göz etmeseydi.
Kayınvalidenize de çok takılmayın bence. Yüzünüze gülüp alakasız biriyle
arkanızdan konuşması, iki yüzlülük yapması evet çok kötü ama zaten en ufak bir kelime bile olsa kayınvalidesinin bir yaptığını başkasına eleştirmeyen ya da gelininin hiçbir davranışını kimseye anlatmayan biri az bulunur. Sizinki kötü bir şekilde ifşa olmuş sadece. Yoksa herkes her şeyi az çok bilip bilmemezlikten geliyor aslında.
Siz de buna inandınız mı? Et tırnaktan ayrılmaz bugün ipleri koparmak ister yarın annesi en kıymetli olur (tabiki annelerimiz kıymetli o ayrı).Tabiki öyle herkes her şey için bir şey diyor ama ne bileyim öfkelendim yahu :) eşimde çok sıkıldı bu kaçıncı gereksiz hareketi sanırım ipleri koparmak istedi.
Pirince giderken eldeki bulgurdan olmus kaynana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?