Merhabalar, 3 senelik evliyim. Evliliğimdeki tek sıkıntı kaynanam. Kaynanam ile kayınpederim eşim askerdeyken boşandılar. Eşim askerdeyken boşandıkları için ikisini o dakika da silmiştim zaten. Kaynanamın evi var sözde o ev satılıp bize ev alınacaktı ama boşandıkları için yalan oldu. Kaynanam yüzünden kirada oturuyoruz bu ayrı sinirimi bozuyor. Boşanmalarında kaynanam suçlu her ne kadar kabul etmesede. Kaynım var o kayınpederimle kalıyor, bence çocuk anneyle kalmalı ama kaynanam onun istediği yemeği yapmak ile uğraşamam yapamam diyerek baştan savıyor. Bize hiç desteği yok sürekli param yok, şekeri vae gözünden tedavi görüyor. 3 senelik evliliğimizde belki bizi 3 kere yemeğe çağırmıştır onda da gözüm görmüyor yemek yapayım falan diyip acındırıyor ama daha düne kadar işte çalışıyordu şuanda evden iş yapıyor. Ben yine laflarımı yeri gelince söylüyorum. Ama içim rahatlamıyor bir türlü çok sinir oluyorum. Hastaneye gidecek eşimi arıyor izin alır mısın beni götürür müsün? Ee senin diğer oğlunda var. Eşimi akşam 22:30 23:00 sularında arar napıyorsun diye evliyiz biz di mi? En sonunda acil bir şey olmadığı sürece arama dedim. Ayıp ya. Misafir ile bize geldiğinde çay bardağıma yamuk der, yaptığım salata nohutlu idi ay leblebi mi bu der misafir varken kusur vaesa bile üstünü örtmesi gerekirken daha şey yapıyor. En sonunda benim memleketime gittiğinde anneme haber verdim annem arayıp davet etti telefonu kapatmayı unutmuş kaynanam karşısındakine bu papatya3922 de hemen anasına yetiştirmiş burda olduğumu demiş annemde duymuş bunu. Bu ayıp değil mi? Ben anneme söylemesem bile sosyal medyada paylaşım yapıyor annem oradan da görecekti. Kızlae yardım edin bu kadın benim cidden çok sinirlerimi bozuyor. Nasıl davranayım bilemiyorum sinir küpü oldum çıktım ya. Eşime anlatıyorum eşim yanımda beni anlıyor ama kaç yaşına gelmiş napayım bu saatten sonra diyor iyice sinir ediyor beni