Kaynana

Bu kadar takmasinin sebebi kesinlikle o satılmayan, kendisine yar olmayan ev. Aman sakın çalışıp kazanıp almaya çalışmayın. Tabi kadın sizin için bosanmayip o evi satıp vermeli , kendi çekmeliydi. Bu nasıl bencillik ya. Varsa içinden geliyorsa anne baba yapar tamam ama vermeli vermeliler kafasını anlamiyorum. Cocuk yaparlar bakmalı niye bakmıyor derler. Ev vermeye gelince anne ama oglum doktora götür deyince niye arıyor oluyor. Ne güzel dünya ha.

Ne demek eşin askerdeyken boşanmak. Böyle bir şeyi nasıl size danışmadan, hatta izin almadan yaparlar anlamıyorum. Evi satıp size almamak ise ayrı bir facia. Kadın gerekirse üç işte çalışır yine size evinizi alırdı. Hatta üç işte çalışsa,birinin1 maaşı size verse, üstüne evi satıp size ev alsa yeridir. Neyi varsa satsın versin size. Nasıl aileler, anneler anlamak imkansız. Kolum kesilse, kanım gelinimle oğlum diye akar demesi gerekirken bu ne bencilliktir. :KK12::KK12:

Kadın sana ev almak zorunda mı? Ayrıca oğlu istediği yere götürür. Ayrıca askerdeyken boşanınca noluyor? Sırf kadın sana evi vermedi diye sen şimdi oğlunu nasıl düşman ediyorsundur kadına. Senin kocanda değişik bence. Eşim bana bunları dese ben onu çok fena yapardım. Sana ne oluyor diye. Sen kendini ne sanıyorsun ya uyuz oldum sana.

Kayınvalidenin bütün hayatına hakimmisiniz evliyken belkide binbir zorlukla karşılaştı dayanamamış kadın demek ki oğlu askerdeyken boşanmış.

Oturduğu evi size satıp ev almak zorunda mı satıp size ev alsa kadına bakacakmısınız yada beraber mi yasayacaksınız hiç zannetmiyorum iyi ki satmıyor kadın rahat rahat oturuyor.

Oğlunu aramasından bile rahatsız olmuşsunuz ama arayıp sorabilir hastane işleri olduğunda götürebilir kadının bir gözü görmüyor ya ona ragmen kadın evinden çalışıyor maddi olarak kimseye muhtaç olmamak için.

Kadının diğer oğlu babasında kalabilir çocuk sadece annenin değil babanındır aynı zamanda orada kalmasında bir sakınca yok ayrıca yine kayınvalideniz memlekete gidince annenize yetiştirmiş oluyorsunuz belki kadın kimseye gittiğini söylemeyecekti belki Kendisi telefon acıp söyleyecekti ben geldim müsaitmisin diye .

Merhabalar, 3 senelik evliyim. Evliliğimdeki tek sıkıntı kaynanam. Kaynanam ile kayınpederim eşim askerdeyken boşandılar. Eşim askerdeyken boşandıkları için ikisini o dakika da silmiştim zaten. Kaynanamın evi var sözde o ev satılıp bize ev alınacaktı ama boşandıkları için yalan oldu. Kaynanam yüzünden kirada oturuyoruz bu ayrı sinirimi bozuyor. Boşanmalarında kaynanam suçlu her ne kadar kabul etmesede. Kaynım var o kayınpederimle kalıyor, bence çocuk anneyle kalmalı ama kaynanam onun istediği yemeği yapmak ile uğraşamam yapamam diyerek baştan savıyor. Bize hiç desteği yok sürekli param yok, şekeri vae gözünden tedavi görüyor. 3 senelik evliliğimizde belki bizi 3 kere yemeğe çağırmıştır onda da gözüm görmüyor yemek yapayım falan diyip acındırıyor ama daha düne kadar işte çalışıyordu şuanda evden iş yapıyor. Ben yine laflarımı yeri gelince söylüyorum. Ama içim rahatlamıyor bir türlü çok sinir oluyorum. Hastaneye gidecek eşimi arıyor izin alır mısın beni götürür müsün? Ee senin diğer oğlunda var. Eşimi akşam 22:30 23:00 sularında arar napıyorsun diye evliyiz biz di mi? En sonunda acil bir şey olmadığı sürece arama dedim. Ayıp ya. Misafir ile bize geldiğinde çay bardağıma yamuk der, yaptığım salata nohutlu idi ay leblebi mi bu der misafir varken kusur vaesa bile üstünü örtmesi gerekirken daha şey yapıyor. En sonunda benim memleketime gittiğinde anneme haber verdim annem arayıp davet etti telefonu kapatmayı unutmuş kaynanam karşısındakine bu papatya3922 de hemen anasına yetiştirmiş burda olduğumu demiş annemde duymuş bunu. Bu ayıp değil mi? Ben anneme söylemesem bile sosyal medyada paylaşım yapıyor annem oradan da görecekti. Kızlae yardım edin bu kadın benim cidden çok sinirlerimi bozuyor. Nasıl davranayım bilemiyorum sinir küpü oldum çıktım ya. Eşime anlatıyorum eşim yanımda beni anlıyor ama kaç yaşına gelmiş napayım bu saatten sonra diyor iyice sinir ediyor beni
Okurken kırmızıyla üstünü ciziyorum okadar kırmızı kartlık düsünce yapınız varki
Kp ve kvde bosanınca siz niye siliyosunuz size noluyo
Evini satıp bize ev alacaktı,kirada oturuyoruz cümlesi komple kırmızı kart?
Ne münasebet karı koca calısın alın.
Cocuk meselessi kpderle onun bilecegi is yine sizlik bisey yok.
Konuda sizi baglayan hic bisey yok bence.

Merhabalar, 3 senelik evliyim. Evliliğimdeki tek sıkıntı kaynanam. Kaynanam ile kayınpederim eşim askerdeyken boşandılar. Eşim askerdeyken boşandıkları için ikisini o dakika da silmiştim zaten. Kaynanamın evi var sözde o ev satılıp bize ev alınacaktı ama boşandıkları için yalan oldu. Kaynanam yüzünden kirada oturuyoruz bu ayrı sinirimi bozuyor. Boşanmalarında kaynanam suçlu her ne kadar kabul etmesede. Kaynım var o kayınpederimle kalıyor, bence çocuk anneyle kalmalı ama kaynanam onun istediği yemeği yapmak ile uğraşamam yapamam diyerek baştan savıyor. Bize hiç desteği yok sürekli param yok, şekeri vae gözünden tedavi görüyor. 3 senelik evliliğimizde belki bizi 3 kere yemeğe çağırmıştır onda da gözüm görmüyor yemek yapayım falan diyip acındırıyor ama daha düne kadar işte çalışıyordu şuanda evden iş yapıyor. Ben yine laflarımı yeri gelince söylüyorum. Ama içim rahatlamıyor bir türlü çok sinir oluyorum. Hastaneye gidecek eşimi arıyor izin alır mısın beni götürür müsün? Ee senin diğer oğlunda var. Eşimi akşam 22:30 23:00 sularında arar napıyorsun diye evliyiz biz di mi? En sonunda acil bir şey olmadığı sürece arama dedim. Ayıp ya. Misafir ile bize geldiğinde çay bardağıma yamuk der, yaptığım salata nohutlu idi ay leblebi mi bu der misafir varken kusur vaesa bile üstünü örtmesi gerekirken daha şey yapıyor. En sonunda benim memleketime gittiğinde anneme haber verdim annem arayıp davet etti telefonu kapatmayı unutmuş kaynanam karşısındakine bu papatya3922 de hemen anasına yetiştirmiş burda olduğumu demiş annemde duymuş bunu. Bu ayıp değil mi? Ben anneme söylemesem bile sosyal medyada paylaşım yapıyor annem oradan da görecekti. Kızlae yardım edin bu kadın benim cidden çok sinirlerimi bozuyor. Nasıl davranayım bilemiyorum sinir küpü oldum çıktım ya. Eşime anlatıyorum eşim yanımda beni anlıyor ama kaç yaşına gelmiş napayım bu saatten sonra diyor iyice sinir ediyor beni
İnsan elinde olur çocuğuna yardım etmek ister ev alırsa tamamda kendi evini satıp oğluna ev alınca nerde yasayacak kadin ?

size kesinlikle hak vermiyorum konu sahibi, dediğiniz hiçbir şeyin elle tutulur tarafı yok da hadi madem eşiniz askerdeyken boşandılar diye sildiniz (bu da apayrı bi saçmalık da neyse) sildiğiniz insanlardan ev falan talep etmeye hiç mi utanmıyorsunuz

Yahu sen kimsinde böyle ahkam kesiyorsun ayıp değilmi. Sanane anlaşamıyorsa boşanmıştır.
Senin için niye evini satsın kadın sokaktamı kalsın.
Diğer oğlu babasını istemiş onunla kalmış. Neden hastayken çağırsın tabiki diğer oğlunu çağıracak. Şeker hastalığı zordur kadın gözüm görmüyor diyor yalanmı diyecek?

Back
X