Sen kızı değilsin.12 yıldır evliyim çocuk olmadı bu yıllarda görümcem hırcındı kaynanam hastaydı hep ben baktım en son kaynanam esra evlenmedi esra kızı siz çocuk olmadı bu malları eller için mi biriktirdik dedi ben de patladım artık tlf açtım kavga ettik sonra buyüktür diye özür diledim ama dileme dedi sen her yaptiğini yüze kakıyon dedi kızına asla böyle davranamıyor ben alıngan mişim geçimsiz mişim eşim ile aram bozuk
Tüp bebek yaptırdın mı12 yıldır evliyim çocuk olmadı bu yıllarda görümcem hırcındı kaynanam hastaydı hep ben baktım en son kaynanam esra evlenmedi esra kızı siz çocuk olmadı bu malları eller için mi biriktirdik dedi ben de patladım artık tlf açtım kavga ettik sonra buyüktür diye özür diledim ama dileme dedi sen her yaptiğini yüze kakıyon dedi kızına asla böyle davranamıyor ben alıngan mişim geçimsiz mişim eşim ile aram bozuk
Eşine göre hava hoş tabiki.Bu yıllar boyunca hep ben ilgilendim getirdim götürdüm üç yıldır çalışıyorum artık esi ilgileniyor benim polip Alındı o gün geldi ertesi gün gtcem dedi bunların söylediğimde ne var polip küçük ameliyat bende geldim gttim kaç yanımda oldunuz dedi o bırden bağırdı cağırdı bende büyüktür dedim özür dilerim kafaya takma bsye dedim dileme kapat bitti dedi senin huyunu bütün komşular öğrenmiş kızıp hoplayacak biri Alıngan kavgacı dediler dedi eşim üzülüyor istediğin buydu diyor he de gec diyor ama yılların birikimi yapamıyorum artık benimde psikolojım bozuldu yorgunum
Çocuk olmaması sizin suçunuz muymuş ? Kader diye Allahın takdiri diye bir şey var kaynananızın haberi yok sanırım12 yıldır evliyim çocuk olmadı bu yıllarda görümcem hırcındı kaynanam hastaydı hep ben baktım en son kaynanam esra evlenmedi esra kızı siz çocuk olmadı bu malları eller için mi biriktirdik dedi ben de patladım artık tlf açtım kavga ettik sonra buyüktür diye özür diledim ama dileme dedi sen her yaptiğini yüze kakıyon dedi kızına asla böyle davranamıyor ben alıngan mişim geçimsiz mişim eşim ile aram bozuk
Tüh Allah bildiği gibi yapsın çocuğu verende vermeyende Allah’tır. Götleri yiyorsa Allah’ı sorgulasınlar.12 yıldır evliyim çocuk olmadı bu yıllarda görümcem hırcındı kaynanam hastaydı hep ben baktım en son kaynanam esra evlenmedi esra kızı siz çocuk olmadı bu malları eller için mi biriktirdik dedi ben de patladım artık tlf açtım kavga ettik sonra buyüktür diye özür diledim ama dileme dedi sen her yaptiğini yüze kakıyon dedi kızına asla böyle davranamıyor ben alıngan mişim geçimsiz mişim eşim ile aram bozuk
Neden bakıyorsunuz bakmayın çok sinir oluyorum kaynanaya bakmaya herkes kendi anasına babasına kendi baksın kardeşim ondan sonra böyle yaranamazsın işte12 yıldır evliyim çocuk olmadı bu yıllarda görümcem hırcındı kaynanam hastaydı hep ben baktım en son kaynanam esra evlenmedi esra kızı siz çocuk olmadı bu malları eller için mi biriktirdik dedi ben de patladım artık tlf açtım kavga ettik sonra buyüktür diye özür diledim ama dileme dedi sen her yaptiğini yüze kakıyon dedi kızına asla böyle davranamıyor ben alıngan mişim geçimsiz mişim eşim ile aram bozuk