- 13 Ağustos 2013
- 3.953
- 2.123
- 373
- Konu Sahibi creative_child
-
geçen kez böyle yaptım o kadar bağırdı ki deli gibi küfürler vs elini e kaldırdı evde aynayı kırdı sandalyeyi aldı duvara vurdu...
Durumuna üzüldüm canım. Bu durumda ben olsam eşyalarımi alıp evime giderdim. Canın isterse sende gelirsin derim. Evime gider otururdum. Istemiyorsa gelmesin. Bir daha günü birlik gitmek istese bile gitmem. Is tedigi kadar bağırsin cagir sin, kimse onun kölesi değil.Bende yaramıyor ne yazık ki zaten beni sevmez eşimin ailesi sıkıntıdan odamdan çıkmıyorum artık yeterince durduk gidelim mı deyince deli gibi bağırmaya başlıyor bu benim ailem istediğim kadar kalırım,şuanda ordayız ve dün ona konuyu açtım bana eşyalarını topla defol git o zaman dedi....
Ne demek gidecek yerin yok. Kendi evin yok mu kendi anahtarin yok mu?evine gidersin 3 gün 5 gün inat eder sonunda dönüp dolaşacagi yer yine senin yanindir.zaten öyledir.gidecek yerim yok.aile desteği yok.yurtdışındalar.
Vallahi annemin gelmesini bekliyorum (işten dolayı izin bekliyor) boşanmayı düşünüyorum.daha önce de boşanma noktasına gelmiştik kocam ve ailesi çok israr ettiler boşanmayayım diye çok dil döktüler hem beni sevmiyorlar hem de boşanmamızı istemezler..bilmiyorum..belki de eşime hiç yük oladaığım içindir.tüm ihtiyaçlarımı ailem karşılıyo.eğitim durumu da o ilkokul ben yüksek lisans mezunuyum.
Çerkes ler kimseye boyun eğmez en azından bizde öyle tekmeyi koyman lazımdı şimdiye kadar ...Ben aslen çerkezim ama yurtdışında doğup büyüdüm...
10 gün kaynana da kalıyolarmış nasıl çocuk yapsınlarAman ne akıllı kizsin sakin yapma kurtulmaya bak hemen bu adamdan ailesinden değişmez bu adam hic saygısı yok sana karşı
Ben olsam bu durumda orada sıkıntıdan patlıyorum, rahat edemiyorum.Gitmek de istemiyorum derim. Gidince de hiç bir işin ucundan tutmam. Sürekli hasta numarası yapar uyurum. Çok da işe yarıyor :)
peki kayınvalideniz eoğlunu size karşı doldurur mu? ve böyle bir şey olunca eşiniz kimin tarafını tutar?ve genel olarak Türkiye'deki erkekler anneci mı olur?
ama nedense eşim kör gibi bunların hiçbirini görmüyor filmlerdeki gibi anam bir melektir deyip kesiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?