kaynana

Hem de iki evi var. Ne yapalım yani kendisi temizlesin. Yeri geliyor insan kendi evini temizleyemiyor. Kadın tutsun.

Benim kv yok burdaki açılan konuları okudukça sevinmelimiyim acaba olmadıgı için:)))

Eşinize yoruluyorum falan deyin. Birde çok özenerek yapmayın beğenmesse belki tekrar çağırmaz.

Ne yapsan yaranamazsin.bu yüzden rahat ol kendi yapsın

Ne yapiyorsun bosversene. Yapipta kiymet goren hic duymadim gormedim. Hem bana laf edip surat asacak hemde hizmet bekleyecek. Yok oyle yagma. Iki evde kurulu duzeni olduguna gore arada temizlikci tutuversin.

annenin evi temiz dursun diye mi beni aldın dersin, 'aşkım bana bişi demedi,deseydi yapardım,düşünemedim'' durumlarına sakın girme,daha fazlasını beklerler senden.Haberin olsun arkadaşım.

Ben hic yardim etmezdim bosverr herkes kendi evini temizlesin, senin evini dusunen varmi acaba. Ne kadar iyi niyetmi olsan okadar kotu gorurler seni

Disinizi gosterin kizlar..gerekirse buyuk kavga ciksin ,sonsuza kadar kavgali kalacak degilsiniz ya esinizle,onunde sonunda o pislik diger eve gidecek...
Ah keske calisiyor olsaydiniz,ev hanimisiniz galiba ..biraz beklentinin yuksek olmasi da bu yuzden. Tum gun evde otutuyorsunuz saniyorlar dingiller

Back
X