• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana.!!

Ay ne bicim insanlar var ya allahindan bulsun hepsi
benim üç tane teyzem var şimdi bi tane oldu..
düğünüme gelmeyen bize hiçe sayan teyzeme teyze demem.. ama teyzemin oğlu ve gelini iyi düğünüme geldi biz gittik. görüştük..
hayırsız teyzelere sahibim ben hepsi hayırsız.
annem sevdiği adamla (babamla) evlenince hiç cekemiyolar halada ölelerr..

Kizlar bugunde noldu kahvalti hazirladim kendime evde 2 tane yumurta kalmis pisirdim cayimi koydum oglusumun altini aliyodum kaynana geldi ne miz miz bu cocuk dedi daha kahvalti bile edemedim mizmizligindan dedim bi baktim hop geldi oturdu sofraya sildi supurdu hepsini bende oyle baka kaldim simdi gitti yatmaya bide bana diyo cok zayfladin cok cirkinlestin zargana gibisin su tipine bak bilmem ne bende dedim sen kendine bak ben yasima gore cok guzelim diyo herkes ona diyo ya cok gencsin babaanne gbi durmuyosun havalara giriyo pazarda buna birileri kiz falan demis onu anlatyo bana yemin ederm bu eve geldgimde beri hep hazir corba makarna yiyoruz ben yaptgm zaman yiyolar kadin ugrasmiyo hersyi salliyo sadece cay sgra iciyo acikmiyoda nasl yasiyo anlamiyorm
Yiyodur o kadın sen görmeden birseyler. Size yemiyorum havası veriyordur.
Geçen günde benim kv aynısını söyledi. Ekmek yemek yemiyosun domates eşelek gibi yüzüne bakilmıyor dedi. Bende ben gayet güzelim. Eşelek gibi olsam oğlunuz 3 yil pesimde gezmedi dedim. Yemiyorum kilo aliyorum. Zayifliycam daha güzel olcam dedim. Hic bisey demedi. Sinir oluyorum. Ne demek ya biri eşelek gibi diyo biri zargana diyor. Cekemiyorlar bunlar bizi. Dogum yaptık zayıfız güzeliz diye bi yerden laf sokmaya çalısıyorlar galiba...

Al birini vur ötekine. Ikisininde dilini kesmek lazım:kızgın:

eşin evlenmeyi bilmiş çocuk yapmayı bilmiş ama bir kombiyi açtırmayı mı nasıl yapacağını bilemiyor..
kocanda hiç iş yok.. 600 lük işide babasının işinde gibi rahat olamayacağı için istemiyor..
sorumluluk almak istemiyor.. zor geliyor..

Evet aynen oyle gecen gun dedi benim huyumda suyumda gidin evinizi alirim gitmesseniz almam dedi oyle baka bakaldim dun aksam,konustum esimle baba yeri gibisi varmi ben babamin isini birkp baska isemi giricem dedi sacmalikmis
eşin çok anormal.
haftalık 100 tl almak zoruna gitmiyor mu bunun ya.
bi de kaçarak mı evlendin sen.
yazık etmişssin kendine.
aslında size de değil de çocuğa yazık ya

ya ben sana bişey söleyim mi..
benim teyzemin gelini kaynanasinda kalirmiş. o anlatiyordu anneme..
teyzem sobayı dahil yaktirmiyomuş hiç bişeysini dokunmazmiş... çocuk doğmuş.. halada öleymiş..
gelini canindan bezdirmiş. oğlu da annemden babamdan ayrılamam demiş öle olunca terketmiş çocuğuyla beraber...
sonra adam karisini geri getirmek için uğraşmiş baya.. sonra eniştem gitmiş tmm ayrı eve çiksinlar demiş..
teyzem ağlamiş olmazz demiş biricik oğlumdan ayrılamam demiş vs vs...
ayrı eve çikinca daha mutlu oldular. arkasindan çocuk daha yaptı gelin..
teyzem her firsatta gelip bi hafta kalir gidermiş. gelin bu firsati vermezmiş kovuyormuş kaynanasini
diyomuş ki burasi oğlumun evi demiş de demiş...halada anlaşamazlar...
oğlu da ben arada kaliyorum diyo napıcagimi bilmiyorum diyo.. ayrı eve çikmaya başaran gelindi:)
çok ucuz ev bile aldilar o ev rutubetli çikti. yıkacakmiş bina.. başka apartman yapılacakmiş.. daha ne olsun iki çocukla gayet mutlular..:) teyzem gidince bozuyor degiyo napcak işte:) gelin anlatmişti o kaldi aklimda. senin gibi çok zayifti oda şimdi maşallah iyi:)
Oğluda çok kılıbıkmış ya. Ne o annemden ayrılmam lafı? Karısını koynuna oyuncak bebek diye mi almışlar. En sevmediğim aile tipi. Adam adam olup karısını ayrı eve çıkarmasını bilecekti. İpler kopma noktasına gelince insan olanların insanlığına inanmıyorum ben. Bak çocuk doğmuş, garip kadın evi terketmiş falan. Afferim ona çekip gidebilmiş. Kadın güçlü olmalı. Kaynana gelin savaşında en çok adam olayı bitirir. Her iki tarafada fırçayı kaydı mı olay çözülür.

Yiyodur o kadın sen görmeden birseyler. Size yemiyorum havası veriyordur.
Geçen günde benim kv aynısını söyledi. Ekmek yemek yemiyosun domates eşelek gibi yüzüne bakilmıyor dedi. Bende ben gayet güzelim. Eşelek gibi olsam oğlunuz 3 yil pesimde gezmedi dedim. Yemiyorum kilo aliyorum. Zayifliycam daha güzel olcam dedim. Hic bisey demedi. Sinir oluyorum. Ne demek ya biri eşelek gibi diyo biri zargana diyor. Cekemiyorlar bunlar bizi. Dogum yaptık zayıfız güzeliz diye bi yerden laf sokmaya çalısıyorlar galiba...

Al birini vur ötekine. Ikisininde dilini kesmek lazım:kızgın:
Evet kiskaniyolar neymis gobegi sarkmis burusmus benimki nedn oyle olmamis sonra cok cirkin giyiniyomusum yaninda gezdirmezmis beni sanki oglun istedgmi giymene izin veriyo dedim dar paca giyiyodm ilklerde kiskandi simdi oda gymeye basladi kafelere gidiyo arkdslryla gorsen

Kizlar kaynanamla beraber yasiyorum 8 aylik oglum var ve kisin kaloriferleri actirmiyo neymis cok para geliyomus 3 faturanin toplami 100 tl yi bulmuyo cok geliyo diyo evin ici buzhane gibi hadi ben neyse ama bebegim var akil verin bana napicam esim soyluyo ben oderim diyo gerekirse ama nafile acinca niye actiniz kalin giyinin diyo gidiyo kapatyo hamileykende aynisini yapti evin icinde yorganla dolasiyodum ne yapmam lazimm

eşinizin babasıyla önce işini sonra evini ayırması gerekıyor.ev ev ustune olmaz.kaldı kı yarın cocugunuz buyudugunde cocugunuza da hep mudahale edıcekler.her daım dıken ustunde olucaksınız.

Evet kiskaniyolar neymis gobegi sarkmis burusmus benimki nedn oyle olmamis sonra cok cirkin giyiniyomusum yaninda gezdirmezmis beni sanki oglun istedgmi giymene izin veriyo dedim dar paca giyiyodm ilklerde kiskandi simdi oda gymeye basladi kafelere gidiyo arkdslryla gorsen
Hahah benimki giyimime birsey demiyor geçen gün sadece öyle giyinirsen köydekiler laf eder dedi (beyaz tsort kot pantolon) kaynımda yanımdaydı. Oda Allah Allah kim laf etcek ne var giyinmesinde. Köyun kızları mini etekle geziyo dedi. Bende valla kimse için giyimimi degiştiremem. Benim kıyafetlerim böoyle dedim.

Seninki seni baya bi kıskanıyo anlasılan. Kaç yasinda bu arada çok merak ettim. Arkadaslariyla kafelerde buluşmalar falan :D

Çok sinirlendim ya hem eşinize hem kv. Kendilerini düşünmüyorlarsa el kadar bebeği düşünsünler. Eşiniz bu pısırıklıkla ne köy olur ne kasaba.
Allah size sabır versin rest çekmezseniz işiniz zor

Oğluda çok kılıbıkmış ya. Ne o annemden ayrılmam lafı? Karısını koynuna oyuncak bebek diye mi almışlar. En sevmediğim aile tipi. Adam adam olup karısını ayrı eve çıkarmasını bilecekti. İpler kopma noktasına gelince insan olanların insanlığına inanmıyorum ben. Bak çocuk doğmuş, garip kadın evi terketmiş falan. Afferim ona çekip gidebilmiş. Kadın güçlü olmalı. Kaynana gelin savaşında en çok adam olayı bitirir. Her iki tarafada fırçayı kaydı mı olay çözülür.
öle demiş sonrada alişmiş..
bu işi başaran gelin olmuş zaten. annesini bile aratmamiş zaten. :)
teyzede ağliyomuş gitti diye.. aman iyi olmuş böle insanlar çok.

Hahah benimki giyimime birsey demiyor geçen gün sadece öyle giyinirsen köydekiler laf eder dedi (beyaz tsort kot pantolon) kaynımda yanımdaydı. Oda Allah Allah kim laf etcek ne var giyinmesinde. Köyun kızları mini etekle geziyo dedi. Bende valla kimse için giyimimi degiştiremem. Benim kıyafetlerim böoyle dedim.

Seninki seni baya bi kıskanıyo anlasılan. Kaç yasinda bu arada çok merak ettim. Arkadaslariyla kafelerde buluşmalar falan :KK70:
38 yasinda ne guzel soylemissin vallah

ben olsam çocuğumu alıp annemin evine giderim böyle evlilik olmaz. ayda 800 tl ye kendilerine evlat değil köle yapmışlar. gelin de yanlarında bi de torun sevmelik oooh. bunlar anne baba değil düşman. tabi eşin doğru söylüyorsa. sana yaşlan söylemeyip geçrekten maaşı 800 tl ise hem salak hemde senin kıymetini bilmiyodur. kıymetini bilmesini sağla o zaman onlara muhtaç değilsin. he baştan bu şekilde evlenmen ve çocuk yapman hataydı ama zararın neresinden dönersen kar.

Biliyorum seni anlıyorum Düğünden önce annem çağırdı eşimin ailesini biz istemiyoduk birlik ama ev alicam size bizimle 1 sene oturun dediler eşim de istedi oturmak annem kızım yemek yapmaz Nazli büyüdü temizlik yapmaz misafire güler yüz göstermez kaprisli dedi herseyi anlattı bunlar hep biz idare ederiz dedi resmen can attılar birlik olalım diye sonra geçen bayram kaynanam annemi kenara çekmiş benden için kızına deki artık burası el evi bendeki rahatlığı arama buraya alış hizmet et dicek mis annem bana ben kaynanami dinlemiyomusum annemi dinlermisim annemde soyleyemem siz bilerek aldınız bu kız böyle demiş yüzüme gülüyor arkamdan is çeviriyor halbuki herseyin en kralıni biliyorum ama ne sora bilmiyorum diyip yapmıyorum keşke sende öyle alistirmasaydin

O KAPATIYORSA sen AÇ BU NE YA NASIL İNSAN BU KAYNANALAR HİCMI VİCDAN OLMAZ YA BEBEK VAR EVDE HADİ SENDEN GEÇTİ BARİ O BEBEĞE GÜNAH YA HASTA OLURSA EVLADININ EVLADI SONUÇTA NE KADAR DÜŞÜNCESİZ BEN ANLAMIYORUM BU KAYNANALAR NEDEN ACIMASIZCA AYNJ ŞEY BENDE DE VAR BENDE ZOR DURUMDAYIM ALLAH YARDIMCIN OLSUN

34, post: 48220770, member: 732934"]Ne guzel ben yaptim yaptim yaranamadim dun esimle konustum hala kendi kafasina buyruk biz gelin aldik diyo bende gelin aldin hizmetci almadin diyorum ya hadi sus be diyo bana ben onlarin yerinde olsam seni bu eve bile sokmazdim dedi sok oldum neymis ayni sofrada oturup yemek bile yemiyomusum ben cocugumlami ugrasayim oturup yemek mi yiyim sizinle napicagimi sasirdim artik esimde anlamiyo artk hayattan sogudum herseye parliyorum cocugumubda piskoloji bozulcak agliyo diye sinirleniyorum bagriyorum oda korkuyo daha cok aglamaya basliyo[/QUOTE]
Ben mesela aklina gelebilicek ne varsa yaparım ama bunlara bilmiyorum dedim şimdi yumurta kirsam sev iniyo o derece

Back
X